Jump to content
Dogomania

Miedziany Ricardo już w swoim domu u Moniki! Witamy w rodzinie Dogo!

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5][COLOR=red]Rudzielec świetnie bawi się z dzieciakami. Tu podczas pogoni za małą niunią która skrywa w swej dłoni jego ulubione przedmioty zabawy-kasztany. Fajny jest prawda?[/COLOR][/SIZE][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/20/fff8815a50df1f68.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Kosu[/B] normalna kobieta jestem więc jak nie wiem to pytam :)

Opis literacki naszego ZOO piękny Ci wyszedł :) Agata miała przyjemność poznać , i wiemy że nasze "rosyjskie" 3 letnie dziewoje będą do siebie pasować :) Ale faktycznie Zośka to przytulak więc będzie szczęśliwa jak będzie mogła go dotykać, głaskać. Będzie trzeba pilnować aby nie ciągnęła bo z tym bywa różnie (ćwiczy na mnie i Córce)

Aparat jak najbardziej.... pewnie że się podzielę.
Tylko to forum jest tak roozbudowane :-( ale pomożecie to będziemy dalej z Rico na Dogomanii :)

Co do transportu [B]Agatko[/B] całkowicie oddajemy się Tobie, więc rób tak aby Tobie było dobrze my sie dostosujemy. A sobota odpada?

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images34.fotosik.pl/381/773c795c903595c4.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR=red][B]Istne cudo ![/B][/COLOR] Mniam, mniam...
[B]Rico[/B], choć ładny, nie ma takiej budowy, ani postawy. O włosie nie wspomnę. :razz:

Posted

No to teraz sobie odlicz czy wszystko jest ;)

- rozumiem że Rico będzie spał w budzie na zewnątrz, i buda jest w realizacji ;)
- miseczki,
-smyczkę i obróżkę ma,
- czesułkę jakąś mi kup i od razu szampon, tak aby na wypadek wytarzania się w czymś nie bardzo, można było interweniować :p
- jakieś zabawki (piłeczkę, kółko, etc) to kosztuje niedużo a zawsze w zabawie z psiakiem fajnie buduje się więzi,
- jedzenie (chyba że będziesz mu gotować),
- też sobie przygotuj na przyszłość jakiś ręcznik czy matę do podróży autem (szczególnie jak będzie siedzieć na kanapie- my mamy kombi i nasze psiaki jeżdżą w takich transporterach nylonowych)
- kaganiec kupisz jak już on będzie u Was, żeby dobrze dopasować (ja przy moich używam nylonowych, takich umownych bo wiem że nie ugryzą nigdy)

Kto da więcej? :cool3:

Posted

[quote name='Agata69']Eee tam, Rico ładniejszy.
Elza nie siej wrogiej propagandy....[/quote]

:mad::diabloti: :razz: :lol:
Ujmijmy tak - Fox był najpiękniejszym rudym psiakiem, Rico jest najładniejszym czekoladowym psiakiem. Pasi? :cool3:

Posted

[B]Agata[/B] co się omplikuje? jak możemy pomóc ( bez auta ) :diabloti: to pewnie w żaden sposób ale może ....?

[B]Toller[/B] zabawek Ci u nas dostatek ale spokojnie... szczotka , rozglądałam się więc zapytam tak jakiego rozmiaru? bo firmę znam ;)

Szampon oki, ale piszcie konkretne, sprawdzone na waszych psiakach :diabloti:

Miski też jest ich duuuużo więc nie szaleć i zwykłą dać ?

Zarcie, zapewne kupię kotą więc i psiakowi też, Elza mówila że to bułkojad... ale spokojnie ;)

Posted

[quote name='ElzaMilicz'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images34.fotosik.pl/381/773c795c903595c4.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR=red][B]Istne cudo ![/B][/COLOR] Mniam, mniam...
[B]Rico[/B], choć ładny, nie ma takiej budowy, ani postawy. O włosie nie wspomnę. :razz:[/quote]

Piękny ten pies :cool3:

Ale nasz Rudy-też niczego sobie. Ma swój urok !!! :lol:

Posted

[quote name='Toller']:mad::diabloti: :razz: :lol:
Ujmijmy tak - Fox był najpiękniejszym rudym psiakiem, Rico jest najładniejszym czekoladowym psiakiem. Pasi? :cool3:[/quote]

To dobre rozwiązanie i każdy ma tu rację. Miło podyskutować z fajmymi ludźmi na forum;)

Posted

[quote name='monikaLipno'][B]Kosu[/B] normalna kobieta jestem więc jak nie wiem to pytam :)

Opis literacki naszego ZOO piękny Ci wyszedł :) Agata miała przyjemność poznać , i wiemy że nasze "rosyjskie" 3 letnie dziewoje będą do siebie pasować :) Ale faktycznie Zośka to przytulak więc będzie szczęśliwa jak będzie mogła go dotykać, głaskać. Będzie trzeba pilnować aby nie ciągnęła bo z tym bywa różnie (ćwiczy na mnie i Córce)

Aparat jak najbardziej.... pewnie że się podzielę.
Tylko to forum jest tak roozbudowane :-( ale pomożecie to będziemy dalej z Rico na Dogomanii :)

Co do transportu [B]Agatko[/B] całkowicie oddajemy się Tobie, więc rób tak aby Tobie było dobrze my sie dostosujemy. A sobota odpada?[/quote]

[COLOR=red]Co do obróbki i zamieszczania zdjęć na forum-to możesz liczyć na mnie. Od niedawna dołączyłam do Dogomanii i jakoś daję sobie radę. Zależy mi bardzo by śledzić losy Rudego-mam nadzieję że to zrozumiesz.[/COLOR]

[COLOR=red]Tęsknię za nim potwornie :placz: ale jestem w stanie znieść wszystko by był szczęśliwy-a wiem że u Was będzie:lol:[/COLOR]

Posted

Nie wiem na kiedy dokładnie umówiłyście się na "dostawę" Rudzielca. Skoro dziś ma ciachanko to zapewne trzeba będzie jeszcze chwilkę poczekać by mu się to i owo pogoiło (w tym temacie kontaktuj się z Elzą). Wiesz jak jest "oczekiwanie wzmaga pożądanie":diabloti: he he he ...
No i koniecznie musicie dograć jego transport... Jeny, On nawet nie ma pojęcia ile zamieszania jest wokół jego osoby i jak bardzo już na niego czekacie:loveu:

Pozdrawiam

Posted

Malutka !!!

Jesteś dzielna :crazyeye: Działaj dalej - działaj !!! My już rozpuszczamy wieści o transporcie. Damy radę. Ciśnij teraz temat transportu wszędzie gdzie się da i czytaj posty.

Pozdrawiam:loveu:

Posted

Spokojnie, coś wymyślimy z transportem, zaraz sie rozejrzę za płatnym.
Jak nic z tego nie wyjdzie pojedziemy sami (choć niechętnie, bo jestem słabym kierowcą, no i zabieram dzieciom czas dla nich przeznaczony).

Posted

[quote name='monikaLipno']Agata dlatego też trzeba sobie poradzić bez Ciebie :) dzieci są bardzo ważne a wiesz że jak nie włożymy to i nie wyciągniemy :lol::lol:

Mamy parę dni ...[/quote]

No i jak Maleństwo ...

Są jakieś wieści na temat transportu Rudzielca ?:cool3:
Wyślij mi mailem na PRIVATE kontakt telefoniczny do siebie. Ja też staram się szukać pośród znajomych. Głowa do góry-DAMY RADĘ !!! Rudy jest Tobie pisany więc sam transport to już mały pikuś:lol:

Posted

No własnie czyli przyszły czwartek odpada. Ja mogę jechac z Tobim w niedzielę i na powrocie wziąc Rudego, ale zaznaczam, że dalej niż do Łodzi nie pojadę :shake:. Trasa Łódź-Milicz-Włocławek-Łódź to ponad 500km. Po ostatnich trasach i godzinach w samochodzie mój nieszczęsny kręgosłup niestety znów zaczyna odmawiac mi współpracy. Trzeba to jakos wszystko sensownie dograc. Rudego niestety nie mogę przenocowac u siebie.