kosu32 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [SIZE=5][COLOR=red]Rudzielec świetnie bawi się z dzieciakami. Tu podczas pogoni za małą niunią która skrywa w swej dłoni jego ulubione przedmioty zabawy-kasztany. Fajny jest prawda?[/COLOR][/SIZE][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/20/fff8815a50df1f68.jpg[/IMG][/URL] Quote
monikaLipno Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [B]Kosu[/B] normalna kobieta jestem więc jak nie wiem to pytam :) Opis literacki naszego ZOO piękny Ci wyszedł :) Agata miała przyjemność poznać , i wiemy że nasze "rosyjskie" 3 letnie dziewoje będą do siebie pasować :) Ale faktycznie Zośka to przytulak więc będzie szczęśliwa jak będzie mogła go dotykać, głaskać. Będzie trzeba pilnować aby nie ciągnęła bo z tym bywa różnie (ćwiczy na mnie i Córce) Aparat jak najbardziej.... pewnie że się podzielę. Tylko to forum jest tak roozbudowane :-( ale pomożecie to będziemy dalej z Rico na Dogomanii :) Co do transportu [B]Agatko[/B] całkowicie oddajemy się Tobie, więc rób tak aby Tobie było dobrze my sie dostosujemy. A sobota odpada? Quote
ElzaMilicz Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images34.fotosik.pl/381/773c795c903595c4.jpg[/IMG][/URL] [COLOR=red][B]Istne cudo ![/B][/COLOR] Mniam, mniam... [B]Rico[/B], choć ładny, nie ma takiej budowy, ani postawy. O włosie nie wspomnę. :razz: Quote
Toller Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No to teraz sobie odlicz czy wszystko jest ;) - rozumiem że Rico będzie spał w budzie na zewnątrz, i buda jest w realizacji ;) - miseczki, -smyczkę i obróżkę ma, - czesułkę jakąś mi kup i od razu szampon, tak aby na wypadek wytarzania się w czymś nie bardzo, można było interweniować :p - jakieś zabawki (piłeczkę, kółko, etc) to kosztuje niedużo a zawsze w zabawie z psiakiem fajnie buduje się więzi, - jedzenie (chyba że będziesz mu gotować), - też sobie przygotuj na przyszłość jakiś ręcznik czy matę do podróży autem (szczególnie jak będzie siedzieć na kanapie- my mamy kombi i nasze psiaki jeżdżą w takich transporterach nylonowych) - kaganiec kupisz jak już on będzie u Was, żeby dobrze dopasować (ja przy moich używam nylonowych, takich umownych bo wiem że nie ugryzą nigdy) Kto da więcej? :cool3: Quote
Agata69 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Eee tam, Rico ładniejszy. Elza nie siej wrogiej propagandy.... Quote
Toller Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Agata69']Eee tam, Rico ładniejszy. Elza nie siej wrogiej propagandy....[/quote] :mad::diabloti: :razz: :lol: Ujmijmy tak - Fox był najpiękniejszym rudym psiakiem, Rico jest najładniejszym czekoladowym psiakiem. Pasi? :cool3: Quote
Agata69 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Z transportem kłopot. Jestem zawalona psimi sprawami, niestety sama komplikacje. Quote
monikaLipno Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [B]Agata[/B] co się omplikuje? jak możemy pomóc ( bez auta ) :diabloti: to pewnie w żaden sposób ale może ....? [B]Toller[/B] zabawek Ci u nas dostatek ale spokojnie... szczotka , rozglądałam się więc zapytam tak jakiego rozmiaru? bo firmę znam ;) Szampon oki, ale piszcie konkretne, sprawdzone na waszych psiakach :diabloti: Miski też jest ich duuuużo więc nie szaleć i zwykłą dać ? Zarcie, zapewne kupię kotą więc i psiakowi też, Elza mówila że to bułkojad... ale spokojnie ;) Quote
kosu32 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='ElzaMilicz'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images34.fotosik.pl/381/773c795c903595c4.jpg[/IMG][/URL] [COLOR=red][B]Istne cudo ![/B][/COLOR] Mniam, mniam... [B]Rico[/B], choć ładny, nie ma takiej budowy, ani postawy. O włosie nie wspomnę. :razz:[/quote] Piękny ten pies :cool3: Ale nasz Rudy-też niczego sobie. Ma swój urok !!! :lol: Quote
kosu32 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Toller']:mad::diabloti: :razz: :lol: Ujmijmy tak - Fox był najpiękniejszym rudym psiakiem, Rico jest najładniejszym czekoladowym psiakiem. Pasi? :cool3:[/quote] To dobre rozwiązanie i każdy ma tu rację. Miło podyskutować z fajmymi ludźmi na forum;) Quote
monikaLipno Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A ja myślę że jak się czkoladowRudy zadomowi, nabierze zaufania, zacznie mieć stabilne życie to też taki piękny będzie :) mam w tym małe doświadczenie :lol::lol::lol: Quote
kosu32 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='monikaLipno'][B]Kosu[/B] normalna kobieta jestem więc jak nie wiem to pytam :) Opis literacki naszego ZOO piękny Ci wyszedł :) Agata miała przyjemność poznać , i wiemy że nasze "rosyjskie" 3 letnie dziewoje będą do siebie pasować :) Ale faktycznie Zośka to przytulak więc będzie szczęśliwa jak będzie mogła go dotykać, głaskać. Będzie trzeba pilnować aby nie ciągnęła bo z tym bywa różnie (ćwiczy na mnie i Córce) Aparat jak najbardziej.... pewnie że się podzielę. Tylko to forum jest tak roozbudowane :-( ale pomożecie to będziemy dalej z Rico na Dogomanii :) Co do transportu [B]Agatko[/B] całkowicie oddajemy się Tobie, więc rób tak aby Tobie było dobrze my sie dostosujemy. A sobota odpada?[/quote] [COLOR=red]Co do obróbki i zamieszczania zdjęć na forum-to możesz liczyć na mnie. Od niedawna dołączyłam do Dogomanii i jakoś daję sobie radę. Zależy mi bardzo by śledzić losy Rudego-mam nadzieję że to zrozumiesz.[/COLOR] [COLOR=red]Tęsknię za nim potwornie :placz: ale jestem w stanie znieść wszystko by był szczęśliwy-a wiem że u Was będzie:lol:[/COLOR] Quote
monikaLipno Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Rozumię, rozumię spokojnie :) Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakies .... i tak dalej :) Już się nie moge doczekać jego przyjazdu :) a dziś ciachanko... trzymaj sie czekoladko nasza :) Quote
kosu32 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Nie wiem na kiedy dokładnie umówiłyście się na "dostawę" Rudzielca. Skoro dziś ma ciachanko to zapewne trzeba będzie jeszcze chwilkę poczekać by mu się to i owo pogoiło (w tym temacie kontaktuj się z Elzą). Wiesz jak jest "oczekiwanie wzmaga pożądanie":diabloti: he he he ... No i koniecznie musicie dograć jego transport... Jeny, On nawet nie ma pojęcia ile zamieszania jest wokół jego osoby i jak bardzo już na niego czekacie:loveu: Pozdrawiam Quote
monikaLipno Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kosu ale my bez auta jesteśmy... rozejrzę się po dogomanii ale ... no zobaczymy, my z tych co to wiecej rozumu niż szczęścia mają :lol::lol::lol: Quote
monikaLipno Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Założyłam wątek transportowy tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/f521/transport-milicz-lipno-w-kuj-pomorskie-122773/[/url] mam nadzieję że nic nie zrobiłam nie tak ?? Quote
kosu32 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Malutka !!! Jesteś dzielna :crazyeye: Działaj dalej - działaj !!! My już rozpuszczamy wieści o transporcie. Damy radę. Ciśnij teraz temat transportu wszędzie gdzie się da i czytaj posty. Pozdrawiam:loveu: Quote
Agata69 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Spokojnie, coś wymyślimy z transportem, zaraz sie rozejrzę za płatnym. Jak nic z tego nie wyjdzie pojedziemy sami (choć niechętnie, bo jestem słabym kierowcą, no i zabieram dzieciom czas dla nich przeznaczony). Quote
monikaLipno Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Agata dlatego też trzeba sobie poradzić bez Ciebie :) dzieci są bardzo ważne a wiesz że jak nie włożymy to i nie wyciągniemy :lol::lol: Mamy parę dni ... Quote
kosu32 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='monikaLipno']Agata dlatego też trzeba sobie poradzić bez Ciebie :) dzieci są bardzo ważne a wiesz że jak nie włożymy to i nie wyciągniemy :lol::lol: Mamy parę dni ...[/quote] No i jak Maleństwo ... Są jakieś wieści na temat transportu Rudzielca ?:cool3: Wyślij mi mailem na PRIVATE kontakt telefoniczny do siebie. Ja też staram się szukać pośród znajomych. Głowa do góry-DAMY RADĘ !!! Rudy jest Tobie pisany więc sam transport to już mały pikuś:lol: Quote
Reno2001 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jeśli Elza będzie jechała w przyszły czwartek do Łodzi i upchnie Rudego w wozie to ja mogę go potem do Włocławka zawieźc. Quote
ElzaMilicz Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Nie jadę za tydzień, a dopiero za dwa. Ale z Was gadułki. :evil_lol: Jeden dzień mnie nie było a już tyle stron naprodukowane. Quote
Reno2001 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 No własnie czyli przyszły czwartek odpada. Ja mogę jechac z Tobim w niedzielę i na powrocie wziąc Rudego, ale zaznaczam, że dalej niż do Łodzi nie pojadę :shake:. Trasa Łódź-Milicz-Włocławek-Łódź to ponad 500km. Po ostatnich trasach i godzinach w samochodzie mój nieszczęsny kręgosłup niestety znów zaczyna odmawiac mi współpracy. Trzeba to jakos wszystko sensownie dograc. Rudego niestety nie mogę przenocowac u siebie. Quote
monikaLipno Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [B]Reno2001[/B] czyli trzeba szukać Milicz - Łódź ? Quote
Recommended Posts