ElzaMilicz Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Agata69']Elza, a ile potrzeba?[/quote] U mojego weta- jak za darmo- 60zł. ;) Quote
ElzaMilicz Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Oto nasza piękność-[B]Niunia[/B],która zajęła miejsce [B]Riccardo[/B] : [IMG]http://images45.fotosik.pl/20/1c5ad3fd4741ac6cmed.jpg[/IMG] Tu link do niej: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11053797#post11053797[/URL] Quote
Toller Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='ElzaMilicz']U mojego weta- jak za darmo- 60zł. ;)[/quote] zapłacę tą 60tkę - podaj mi na priva konto na jakie mam przesłać kasę Quote
Agata69 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Oto nasza piękność-[B]Niunia[/B],która zajęła miejsce [B]Riccardo[/B] : [IMG]http://images45.fotosik.pl/20/1c5ad3fd4741ac6cmed.jpg[/IMG] Ho, ho, ale cudo. Quote
ElzaMilicz Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Toller']zapłacę tą 60tkę - podaj mi na priva konto na jakie mam przesłać kasę[/quote] O, dziękuję ! :) Jak to miło mieć do czynienia z odpowiednimi ludźmi. :p Zaraz wysyłam namiary. Quote
Agata69 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Wiem, że państwo chętni na Rico próbują się zalogować, ale jakos nie mogą. Może ktoś udziliłby jakiejs rady jak to skutecznie zrobić. Quote
kosu32 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Z tego co pamiętam to ... Osoby które chcą dołączyć do portalu Dogomanii muszą wejść na stronę : [URL="http://www.dogomania.pl/"]www.dogomania.pl[/URL] i wybrać opcję "zarejestruj się" (często pojawia się info "odmowa dostępu" a poniżej na niebiesko widnieje napis związany z rejestracją [COLOR=deepskyblue]"na tej srtonie". [/COLOR][COLOR=black]Należy kliknąć na ten napis. Powinno pokazać się info: [COLOR=red]"warunki korzystania"[/COLOR] gdzie po zapoznaniu się z jego treścią zaznczamy ptaszkiem [COLOR=red]"v" [/COLOR]że zgadzamy się, a następnie [/COLOR][COLOR=red]"zarejestruj się". [/COLOR][COLOR=black]Później należy wypełnić formularz z pytaniami od prowadzących portal i oczekiwać na link który otrzymamy mailem pod wskazany przez nas adres. Po otrzymaniu maila zwrotnego z linkiem należy postępować zgodnie z wytycznymi opisanymi w mailu (wejść na link) i rejestracja zostaje zakończona :lol: Trzeba ustalić wcześniej nazwę użytkownika i hasło dostępu do portalu-bez tego umarł w butach :diabloti: Warto poświęcić trochę czasu by wiedzieć jak wyszukiwać poszczególne informacje/wątki na portalu i założyć sobie listę tematów które nas interesują i które chcemy śledzić (w wiadomościach po lewej stronie jest taki odnośnik "subskrypcje tematów-lista subskrybcji". Za każdym razem kiedy pojawi się jakaś nowa informacja-nowy post, będziemy o tym informowani mailem. [/COLOR] Trzymam kciuki a w razie pytań służę pomocą Quote
kosu32 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Acha... Można jeszcze to obejść inaczej... Agata-prześlij im link z wątkiem Rudego-niech na niego wejdą a później przejdą na ostatnią stronę postów. Jak będą chcieli coś napisać od siebie-dodać post, muszę wejść na lewą ikonkę "odpowiedź". Tam jeżeli nie są zalogowani automatycznie uruchomi im się cała procedura logowania lub zalogowania. To chyba najprostsza i najszybsza metoda. Jeżeli będą nadal jakieś problemy podaj im mój prywatny adres mailowy. Pozdrawiam :razz: Quote
kosu32 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [SIZE=5][COLOR=red]Uwielbiam ...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]Pogryzać kostki schabowe i generalnie wszystko w czym występuje literka "R" ... Ciekawe dlaczego ??? Może dlatego że mówią mi Rudy ???[/COLOR][/SIZE][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images24.fotosik.pl/285/736d165f033ce61f.jpg[/IMG][/URL] Quote
Toller Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Przelew poszedł przed chwilą :cool3: Odjajczać go teraz :evil_lol:;) Quote
monikaLipno Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Witam, dziękuje za wskazówki związane z rejestracją :) Jestem hmm przyszłą Panią Ricco ;) Cały temat wnikliwie przeczytany :) Jestem po rozmowie z Elzą, znam wymiary budy :) Będziemy się starali powiększyć Quote
kosu32 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 monikaLipnoWitam, dziękuje za wskazówki związane z rejestracją :smile: Jestem hmm przyszłą Panią Ricco ;-) Cały temat wnikliwie przeczytany :smile: Jestem po rozmowie z Elzą, znam wymiary budy :smile: Będziemy się starali powiększyć [SIZE=4][COLOR=red]Witam[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Fajnie że udało się w końcu Pani zalogować na Dogomanii. Ja jestem Ania-ta u której Rudy mieszkał pod blokiem i która podała wskazówki co do rejestracji. Koniecznie musimy się zaprzyjaźnić ...:lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Toller Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='monikaLipno']Witam, dziękuje za wskazówki związane z rejestracją :) Jestem hmm przyszłą Panią Ricco ;) Cały temat wnikliwie przeczytany :) Jestem po rozmowie z Elzą, znam wymiary budy :) Będziemy się starali powiększyć[/quote] Witaj!!! Jesteście z Wrocławia? Napisz troszeczkę o sobie - bardzo nam będzie miło poznać Cię bliżej :multi: A może kiedyś uda nam się spotkać? My mieszkamy w Krakowie, ale krążymy po PL, więc kto wie czy sie nie spotkamy kiedyś :multi: Quote
monikaLipno Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dziękuję za ciepłe słowa proszę mi nie Paniować Monika jestem ;) Mieszkamy w Lipnie na trasie między włocławkiem a Toruniem ( to misato od Poli Negri i Lecha Wałęsy ) :razz::razz: O sobie napisać hmm mamy 3 dzieci którymi obecnie w domu jak rasowa kwoka się zajmuję, a że jestem troszkę nie pokorna :diabloti::diabloti: więc staram się czynnie brać udział w życiu miasta- administruje forum miejskie wraz z mężem wężem :) Buda dla psiuni się powiększa.Mam nadzieje że zdążymy :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ...Apolonii Chałupiec. Będzie brzmiało bardziej swojsko. :evil_lol: Hmmm... mężem-wężem ? Quote
monikaLipno Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Brawo Elza znasz temat Poli- Apoloni :lol::lol::lol::lol: Mąż zwany na różnych forach TZ- w sumie nie wiem dlaczego :) Elza proszę o wskazówki jaką obrożę kupić, smycz... Czy kaganiec jest niezbędny na spacerach w miejscach publicznych ? o jaka szczotkę polecasz? masz sprawdzoną? Quote
ElzaMilicz Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Obroża miękka regulowana 20mm szerokości. Smycz to może zostawmy tę, którą ma, prezent od [B]Kosu[/B]. ;) Quote
Toller Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='monikaLipno']Brawo Elza znasz temat Poli- Apoloni :lol::lol::lol::lol: Mąż zwany na różnych forach TZ- w sumie nie wiem dlaczego :) Elza proszę o wskazówki jaką obrożę kupić, smycz... Czy kaganiec jest niezbędny na spacerach w miejscach publicznych ? o jaka szczotkę polecasz? masz sprawdzoną?[/quote] Tzw Towarzysz Zycia :razz: Ja go nie czesałam wprawdzie, ale z taką sierścią mam do czynienia na codzień ;) więc na mój gust cuś takowe by sie nadało: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/20/6e13d14362e8c696.jpeg[/IMG][/URL] Znaczy psa nie czesałam, nie Twojego TZ :lol: :cool3: Quote
monikaLipno Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Dobre :lol::lol::lol: Ja myslałam bardziej o Twoim :) skojarzenia... Towarzysz Zycia no ładnie i jak bezpiecznie :) dobrze będziemy się zaopatrywać :) a w coś jeszcze powinniśmy? o czym ja nie pomyślałam ? [B]Kosu[/B] dziękujemy :) Quote
ElzaMilicz Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ta szczotka nie bardzo się nadaje do tego rodzaju okrywy, za krótki drut. Karlie robi bardzo dobre produkty. Jutro się rozejrzę, będzie kosztować ponad 30 zł, ale warto dać te pieniądze. Wybieracie się do nas po [B]Rico[/B] ? [COLOR=black][B]TZ-[/B] Też Zwierz.[/COLOR] :diabloti: Quote
monikaLipno Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Elza wybieramy ale to z Agatką bo my nie zmotoryzowani :lol::lol: Ja też się rozejrzę za Karlie szczotką ;) Quote
Agata69 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Oooooooo, sie kobiety poznały, jak miło. Czarownice sie na wątek zleciały...:evil_lol:. Oj, jak ja was lubię. Ja się podobno po Rico wybieram, mhh... w praktyce wyglada to tak , ze musiałabym wziąć zwolnienmie lekarskie , bo uczycielki urlopy maja latem:cool3:. Kombinuję jakis transport, może mrowa albo Reno. Najgorsze ze nie mam czasu. Rico trzymaj sie chłopie. Jajka żegnajcie. Quote
Toller Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Ta szczotka nie bardzo się nadaje do tego rodzaju okrywy, za krótki drut. Karlie robi bardzo dobre produkty. Jutro się rozejrzę, będzie kosztować ponad 30 zł, ale warto dać te pieniądze. Wybieracie się do nas po [B]Rico[/B] ? [COLOR=black][B]TZ-[/B] Też Zwierz.[/COLOR] :diabloti:[/quote] Sprawdzała się na takim włosie :razz: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images34.fotosik.pl/381/773c795c903595c4.jpg[/IMG][/URL] ale bardziej chodzi mi o typ, niż akurat tą konkretną szczotkę Quote
kosu32 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='monikaLipno']:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Dobre :lol::lol::lol: Ja myslałam bardziej o Twoim :) skojarzenia... Towarzysz Zycia no ładnie i jak bezpiecznie :) dobrze będziemy się zaopatrywać :) a w coś jeszcze powinniśmy? o czym ja nie pomyślałam ? [B]Kosu[/B] dziękujemy :)[/quote] Ja się na tych sprzętach higieny czworonogów nie znam ale generalnie cieszę się że z Ciebie babka luz :cool3: i nie boisz się pytać (wiesz jak jest "kto pyta nie błądzi"). Dla mnie najważniejsze jest to że Rudy trafi do rodziny która go pokocha. Fajnie że masz u boku takie stadko:multi: Rudy uwielbia dzieciaki-będzie Ci bardzo pomocny. Wyobraź sobie... Ty popijając pyszną kawę siedzisz przytulona do męża-węża (u mnie to sformuowanie to standard) i czytasz w spokoju gazetę a Twoja sfora pochłonięta jest Rudzielcem. W domu słychać tylko tykanie zegara i śmiech dzieci rozbawionych wygłupami z nowym członkiem rodziny. Rudzielec będzie przeszczęśliwy !!! Żyć nie umierać !!! Jestem pewna że aparat fotograficzny będzie w ciągłym użyciu no i że podzielisz się tymi wspólnymi-niezapomnianymi chwilami na forum. Czekam na dalsze info z opisem sytuacji Pozdrawiam;) Quote
Recommended Posts