Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RudaPaskuda']Fajnie ze do 10 możn apłacić

Kto wie jaki jest sędzia na borderach??

jest formularz elektroniczny już, bo ja sie nie doszukałąm?[/quote]

[url=http://zkwp.zgora.pl/wystawa/wdz-pl.html]ZKwP Zielona Gora[/url]

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE][SIZE=-1]W katalogu zostaną umieszczone tylko te psy, których zgłoszenia zostały nadesłane i [B]opłacone w terminie[/B]. Decyduje data stempla pocztowego. Zgłoszenia spóźnione, [B]względnie nie opłacone, zostaną nadawcom odesłane. [/B][/SIZE][/QUOTE][QUOTE]Opłata w dniu wystawy 150 zł[/QUOTE]

:hmmmm: .

Posted

[quote name='Piasia']Nie wiem ,ale będę w piątek w związku i mogę się zapytać...może coś wiedzą i może nawet powiedzą :eviltong:[/quote]
to czekamy ;) chcę zgłosić białego kudłacza i muszę wiedzić gdzie będą biegały ozdobne
jedzie może ktoś ze Szczecina na sobotę szukam transportu w jedną stronę pociągiem mam słabe połączenia dokładam się oczywiście do paliwa:lol: albo jak ktoś jedzie w piątek do hotelu to też może być

Posted

Właśnie dzwoniłam do związku w Zielonej Górze panie nic nie wiedziały ale dały mi telefon do p.prezesa rozmawiałam z nim i zapewniał mnie że na ujeżdżalni ringów nie będzie, mają być na hali sportowej i do tenisa mam nadzieję że tak bedzie

Posted

Byłam dzisiaj w Związku i Pani w sekretariacie potwierdziła, że wystawa będzie na 2 halach, sportowej i tenisowej.
Grupa III będzie wystawiana w hali sportowej.

Posted

[quote name='Natali@']A ja mam takie pytanie do właścicieli [B]golden retrieverów[/B]:
Jakie suczki będziecie wystawiali w klasie pośredniej i otwartej?
;)[/quote]
w pośredniej XCITING Oligarchia
w otwartej DYSKRECJA Złoto z Wyspy

Posted

[quote name='luizan']w pośredniej XCITING Oligarchia
w otwartej DYSKRECJA Złoto z Wyspy[/quote]

Tak właśnie się spodziewałam :)
Konkurencja znaczy się będzie mocna ;)

Zamieszczam nowy komunikat na temat tejże wystawy:
[B][B]Termin zgłoszeń został przedłużony do 16 lutego[/B], aczkolwiek pierwszy termin opłat, to nadal 10 luty!
[/B]Zmianę wprowadziło ZKwP, odd. Zielona Góra.

Posted

[CENTER]

Szukam transportu dla jednej osoby i jednego/dwóch siberian husky.
[B][U]WARSZAWA (lub okolice) - DRZONKÓW plus powrót.[/U][/B]
Psy grzeczne w podróż, bezkonfliktowe.
Oczywiście dorzucę się do paliwa.
[B]Kontakt na priv.[/B]
Bardzo pilne[/CENTER]

Posted

ja też szukam kogoś kto chce obniżyć koszt podróży :p jeden mały szary i jego Pan, Drzonków i powrót... mieszkam w Poznaniu może ktoś jedzie tędy lub mieszka w okolicy :lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='shadow9']Spodziewalismy się, że stawka grupy7 będzie liczniejsza ,a tu faktycznie pustki. Czy ja dobrze widze ,ale nie ma żadnego setera angielskiego? :cool1:[/quote]

no nie ma nie ma anglika ani jednego.. o czerwono-białym to już nie wspomnę... :evil_lol::evil_lol: ale ogólnie spodziewałam się większej ilości seterów...

Posted

[quote name='Judit']no nie ma nie ma anglika ani jednego.. o czerwono-białym to już nie wspomnę... :evil_lol::evil_lol: ale ogólnie spodziewałam się większej ilości seterów...[/quote]

My jedziemy ,ze względu na sędziego ,bo jestem ciekawa jego sędziowania :p. Rózne opinie słyszłam i trzeba teraz wystawić własną,ale skoro tak mało psów zgłoszonych to może trzeba zacząć się bać :-).

Posted

[quote name='shadow9']My jedziemy ,ze względu na sędziego ,bo jestem ciekawa jego sędziowania :p. Rózne opinie słyszłam i trzeba teraz wystawić własną,ale skoro tak mało psów zgłoszonych to może trzeba zacząć się bać :-).[/quote]

fakt, sędzia fajny ale tak daleeeeko.... :eviltong: może innym razem ;)

Posted

No to już po nas:(
Masza nie była na wystawie już rok(choroba,niedawno kontuzja),a tu nagle tyle suk w otwartej w goldenach...i to w dodatku dobrych...
jedynymi naszymi plusami w tej chwili jest to,że Maszka nie linieje i jest w dobrej formie,ale znając ją będzie zdenerwowana taką ilością psów,w dodatku ostatnio troche schudła...no zobaczymy zobaczymy,aczkolwiek wcale mi się to nie podoba:(
Ktoś wie jakie suki preferuje ten sędzia?

Posted

Gdzie dokładnie jest Drzonków - na mapie znajduję na południowym wschodzie od Zielonej Góry, a w informacji o wystawie jest zaznaczony na południowym zachodzie.
Czy jest takich miejsc więcej?
Głupio było by nie trafić ;)