Darvin Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='RudaPaskuda']Fajnie ze do 10 możn apłacić Kto wie jaki jest sędzia na borderach?? jest formularz elektroniczny już, bo ja sie nie doszukałąm?[/quote] [url=http://zkwp.zgora.pl/wystawa/wdz-pl.html]ZKwP Zielona Gora[/url] Quote
jefta Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [QUOTE][SIZE=-1]W katalogu zostaną umieszczone tylko te psy, których zgłoszenia zostały nadesłane i [B]opłacone w terminie[/B]. Decyduje data stempla pocztowego. Zgłoszenia spóźnione, [B]względnie nie opłacone, zostaną nadawcom odesłane. [/B][/SIZE][/QUOTE][QUOTE]Opłata w dniu wystawy 150 zł[/QUOTE] :hmmmm: . Quote
Piasia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Nie wiem ,ale będę w piątek w związku i mogę się zapytać...może coś wiedzą i może nawet powiedzą :eviltong: Quote
AiK Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Piasia']Nie wiem ,ale będę w piątek w związku i mogę się zapytać...może coś wiedzą i może nawet powiedzą :eviltong:[/quote] to czekamy ;) chcę zgłosić białego kudłacza i muszę wiedzić gdzie będą biegały ozdobne jedzie może ktoś ze Szczecina na sobotę szukam transportu w jedną stronę pociągiem mam słabe połączenia dokładam się oczywiście do paliwa:lol: albo jak ktoś jedzie w piątek do hotelu to też może być Quote
tinkiłinki Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Właśnie dzwoniłam do związku w Zielonej Górze panie nic nie wiedziały ale dały mi telefon do p.prezesa rozmawiałam z nim i zapewniał mnie że na ujeżdżalni ringów nie będzie, mają być na hali sportowej i do tenisa mam nadzieję że tak bedzie Quote
Kasiko Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Byłam dzisiaj w Związku i Pani w sekretariacie potwierdziła, że wystawa będzie na 2 halach, sportowej i tenisowej. Grupa III będzie wystawiana w hali sportowej. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja jade z Pobierowa przez Szczecin :D a z jakim psem jedziesz?? ja biore jednego chowa...pytam czy sie zmieścimy :eviltong: Quote
Kasiko Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Co mamy się nie zmieścić ;), ja będę z moim mikrusem w niedzielę. Quote
luizan Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Natali@']A ja mam takie pytanie do właścicieli [B]golden retrieverów[/B]: Jakie suczki będziecie wystawiali w klasie pośredniej i otwartej? ;)[/quote] w pośredniej XCITING Oligarchia w otwartej DYSKRECJA Złoto z Wyspy Quote
Natali@ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='luizan']w pośredniej XCITING Oligarchia w otwartej DYSKRECJA Złoto z Wyspy[/quote] Tak właśnie się spodziewałam :) Konkurencja znaczy się będzie mocna ;) Zamieszczam nowy komunikat na temat tejże wystawy: [B][B]Termin zgłoszeń został przedłużony do 16 lutego[/B], aczkolwiek pierwszy termin opłat, to nadal 10 luty! [/B]Zmianę wprowadziło ZKwP, odd. Zielona Góra. Quote
mortikia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [CENTER] Szukam transportu dla jednej osoby i jednego/dwóch siberian husky. [B][U]WARSZAWA (lub okolice) - DRZONKÓW plus powrót.[/U][/B] Psy grzeczne w podróż, bezkonfliktowe. Oczywiście dorzucę się do paliwa. [B]Kontakt na priv.[/B] Bardzo pilne[/CENTER] Quote
Darvin Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ja też szukam kogoś kto chce obniżyć koszt podróży :p jeden mały szary i jego Pan, Drzonków i powrót... mieszkam w Poznaniu może ktoś jedzie tędy lub mieszka w okolicy :lol: Quote
maga18 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 jest spis -> [url]http://zkwp.zgora.pl/wystawa/2009/KPW_2009d.pdf[/url] Quote
Judit Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 znowu pustki? :crazyeye: cztery irlandy i dwa gordony na całą wystawę... :roll: Quote
IrishDevils Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Spodziewalismy się, że stawka grupy7 będzie liczniejsza ,a tu faktycznie pustki. Czy ja dobrze widze ,ale nie ma żadnego setera angielskiego? :cool1: Quote
Judit Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='shadow9']Spodziewalismy się, że stawka grupy7 będzie liczniejsza ,a tu faktycznie pustki. Czy ja dobrze widze ,ale nie ma żadnego setera angielskiego? :cool1:[/quote] no nie ma nie ma anglika ani jednego.. o czerwono-białym to już nie wspomnę... :evil_lol::evil_lol: ale ogólnie spodziewałam się większej ilości seterów... Quote
IrishDevils Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Judit']no nie ma nie ma anglika ani jednego.. o czerwono-białym to już nie wspomnę... :evil_lol::evil_lol: ale ogólnie spodziewałam się większej ilości seterów...[/quote] My jedziemy ,ze względu na sędziego ,bo jestem ciekawa jego sędziowania :p. Rózne opinie słyszłam i trzeba teraz wystawić własną,ale skoro tak mało psów zgłoszonych to może trzeba zacząć się bać :-). Quote
Judit Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='shadow9']My jedziemy ,ze względu na sędziego ,bo jestem ciekawa jego sędziowania :p. Rózne opinie słyszłam i trzeba teraz wystawić własną,ale skoro tak mało psów zgłoszonych to może trzeba zacząć się bać :-).[/quote] fakt, sędzia fajny ale tak daleeeeko.... :eviltong: może innym razem ;) Quote
wera_mala Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No to już po nas:( Masza nie była na wystawie już rok(choroba,niedawno kontuzja),a tu nagle tyle suk w otwartej w goldenach...i to w dodatku dobrych... jedynymi naszymi plusami w tej chwili jest to,że Maszka nie linieje i jest w dobrej formie,ale znając ją będzie zdenerwowana taką ilością psów,w dodatku ostatnio troche schudła...no zobaczymy zobaczymy,aczkolwiek wcale mi się to nie podoba:( Ktoś wie jakie suki preferuje ten sędzia? Quote
Darvin Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 taka fajna stawka czeskich psów do obejrzenia, i nie pojadę.... nienawidzę sesji poprawkowej :-( Quote
Dream Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Gdzie dokładnie jest Drzonków - na mapie znajduję na południowym wschodzie od Zielonej Góry, a w informacji o wystawie jest zaznaczony na południowym zachodzie. Czy jest takich miejsc więcej? Głupio było by nie trafić ;) Quote
Natali@ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dostaliśmy już potwierdzenie przyjęcia na wystawę :) Z numerkiem startowym :) Quote
Pieseczkowo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Bedzie ktos robic zdjecia:razz:Bo ja bym miala ogromna prosbe o obfocenie choc kilku Wesciaków:lol:Dzieki z góry Quote
Recommended Posts