Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dysia-u']słuchaj Ewy bo jak ja ci doradze to zobaczysz jak łapki nie powinny wyglądać:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Powinnaś brać przykład z młodszej koleżanki:evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa2909']Powinnaś brać przykład z młodszej koleżanki:evil_lol:[/quote]
No właśnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Estera'][URL]http://images45.fotosik.pl/33/23ec872e3596f4b9.jpg[/URL] cudowne maleństwo :loveu:[/quote]
Dziękuję:loveu:

Posted

Witamy:bye:
Byłam dzisiaj z Kati po ubranko i nic nie znalazłam...:-(
Przymierzyłam jej kilka ale nic nie wybrałam...
Albo były za krótkie albo za długie albo za szerokie:shake:
Ale w piątek ma być dostawa to może coś będzie fajnego:roll:
A jedno jak jej przymierzyłam to biedna chodzić nie mogła...

Posted

Paulina, ja od forumowej [b]cockermanki[/b] zamawiałam. Jesteśmy zadowolone, a ubranka szyte na miarę :loveu:
[url=http://www.royalstyle-sklep.yoyo.pl/?p=p_4&sName=kombinezony]Kombinezony - Royal Style - sklep internetowy[/url]

Posted

[quote name='Estera']Paulina, ja od forumowej [B]cockermanki[/B] zamawiałam. Jesteśmy zadowolone, a ubranka szyte na miarę :loveu:
[URL="http://www.royalstyle-sklep.yoyo.pl/?p=p_4&sName=kombinezony"]Kombinezony - Royal Style - sklep internetowy[/URL][/quote]
No fajne, fajne tylko że Kati to trzeba przymierzać a potem dopiero kupować bo jak jej dzisiaj przymierzyłam taki jeden kombinezon to chodzić nie mogła:-(
Jak tam uszko???

Posted

[quote name='Domka_Czika']W mojej galerii poodałam ci link ;)
Doradzisz , co kupić ? ;)[/quote]
Chętnie bym doradziła ale tyle tego jest że sama nie wiedziałabym na co się zdecydować...
A ty chcesz dla niej kombinezon, z dwoma łapkami czy bez łapek???

Posted

[quote name='***Paulina***']No fajne, fajne tylko że Kati to trzeba przymierzać a potem dopiero kupować bo jak jej dzisiaj przymierzyłam taki jeden kombinezon to chodzić nie mogła:-(
Jak tam uszko???[/quote]
Ja podaję wymiary psa i jest idealnie uszyte :loveu: No ale jak musisz przymierzać, to miłego i owocnego szukania życzę :evil_lol:
Uszko.. jeszcze klapie :shake:

Posted

[quote name='Estera']Ja podaję wymiary psa i jest idealnie uszyte :loveu: No ale jak musisz przymierzać, to miłego i owocnego szukania życzę :evil_lol:
Uszko.. jeszcze klapie :shake:[/quote]
No może mi się uda w końcu coś znaleźć...
A za uszko to ja nadal trzymam kciuki:kciuki:

Posted

:eviltong:Cześć Paulina :loveu:
ja tez zakupowo ale troche z innej beczki:eviltong:
Do Ciebie zaglada sporo takich młodych dziewczyn a ja potrzebuje podpowiedzi co można kupic na gwiazdke dlą14 letniej dziewczyny ,i 16 letniego chłopaka.Doradzcie coś bo ja mam brak koncepcji.Na łepek przeznaczam tak mniej wiecej 100zł na łepka.

Posted

[quote name='ewa2909']:eviltong:Cześć Paulina :loveu:
Do Ciebie zaglada sporo takich młodych dziewczyn a ja potrzebuje podpowiedzi co można kupic na gwiazdke dlą14 letniej dziewczyny ,i 16 letniego chłopaka.Doradzcie coś bo ja mam brak koncepcji.Na łepek przeznaczam tak mniej wiecej 100zł na łepka.[/quote]

Yorka - pluszowego:evil_lol:

Posted

Do Ciebie zaglada sporo takich młodych dziewczyn a ja potrzebuje podpowiedzi co można kupic na gwiazdke dlą14 letniej dziewczyny ,i 16 letniego chłopaka.Doradzcie coś bo ja mam brak koncepcji.Na łepek przeznaczam tak mniej wiecej 100zł na łepka.[/quote]

to ja sie wtrące:eviltong:
najlepiej sie zapytac co chca:)
trudno tak prezenty wybierac... co do dziewczyny to ja np. w zeszłym roku dostałam mase perfumów moze jakis jest co ona lubi moze jakies ciuchy:)
a chłopakowi nie mam pojecia..

Posted

[quote name='Sweetaśna']to ja sie wtrące:eviltong:
trudno tak prezenty wybierac... co do dziewczyny to ja np. w zeszłym roku dostałam mase perfumów moze jakis jest co ona lubi moze jakies ciuchy:)
a chłopakowi nie mam pojecia..[/quote]

Dla chłopaka - sama nie wiem....

Posted

14 letnia to w moim wieku:)
A co do pomysłu na prezent to nie mam żadnego...
Za 100 zł dużo można wybrać, najlepiej podpytaj się z jakiej kategorii coś chcą wtedy będzie łatwiej cokolwiek kupić...

[quote name='Domka_Czika']Yorka - pluszowego:evil_lol:[/quote]
Popieram:evil_lol:

[quote name='ewa2909']Mają 2 żywe-starczy im:evil_lol:[/quote]
Eee tam... Trzeci by nie zaszkodził:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Sweetaśna']to ja sie wtrące:eviltong:
a chłopakowi nie mam pojecia..[/quote]
Ada dobrze mówisz... Najlepiej spytać...

Posted

[quote name='ewa2909']Ciuchy odpadają-dzieciaki twierdzą ze ubieranie jest obowiązkiem rodzica:mad:
Co to za prezent jak ono wie co dostanie:shake:[/quote]

to moze dac im kase niech kupią sobie to co chcą??:roll:
nie mam innych pomysłów..

Posted

[quote name='ewa2909']Ciuchy odpadają-dzieciaki twierdzą ze ubieranie jest obowiązkiem rodzica:mad:
Co to za prezent jak ono wie co dostanie:shake:[/quote]
No ja wolałabym dostać to co chcę wiedząc że to dostanę a nie coś co mi się nie spodoba...

[quote name='Domka_Czika']Dla chłopaka - sama nie wiem....[/quote]
Ja też...

[quote name='Domka_Czika']Może dzieci wierzą w Mikołaja więc nie może mówić , że to ona sprawia te podarunki[/quote]
No nie wiem ale to raczej niemożliwe...

Posted

No ja wolałabym dostać to co chcę wiedząc że to dostanę a nie coś co mi się nie spodoba...

Dzieciaki sa juz na tyle duże że ciuchy chodząą sobie same kupowac.
Chodziło mi o to żeby nie przeznaczać pieniędzy z gwiazdki na:mad: ciuchy

Posted

[quote name='ewa2909']Dzieciaki sa juz na tyle duże że ciuchy chodząą sobie same kupowac.
Chodziło mi o to żeby nie przeznaczać pieniędzy z gwiazdki na:mad: ciuchy[/quote]
No tak, ale mi nie chodzi o to żebyś im jakieś rzeczy kupowała tylko lepiej to co im się podoba, co by chciały mieć...