ewa2909 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='dysia-u']słuchaj Ewy bo jak ja ci doradze to zobaczysz jak łapki nie powinny wyglądać:evil_lol::evil_lol:[/quote] Powinnaś brać przykład z młodszej koleżanki:evil_lol: Quote
Estera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [url]http://images45.fotosik.pl/33/23ec872e3596f4b9.jpg[/url] cudowne maleństwo :loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='ewa2909']Powinnaś brać przykład z młodszej koleżanki:evil_lol:[/quote] No właśnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Estera'][URL]http://images45.fotosik.pl/33/23ec872e3596f4b9.jpg[/URL] cudowne maleństwo :loveu:[/quote] Dziękuję:loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Witamy:bye: Byłam dzisiaj z Kati po ubranko i nic nie znalazłam...:-( Przymierzyłam jej kilka ale nic nie wybrałam... Albo były za krótkie albo za długie albo za szerokie:shake: Ale w piątek ma być dostawa to może coś będzie fajnego:roll: A jedno jak jej przymierzyłam to biedna chodzić nie mogła... Quote
Estera Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Paulina, ja od forumowej [b]cockermanki[/b] zamawiałam. Jesteśmy zadowolone, a ubranka szyte na miarę :loveu: [url=http://www.royalstyle-sklep.yoyo.pl/?p=p_4&sName=kombinezony]Kombinezony - Royal Style - sklep internetowy[/url] Quote
***Paulina*** Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Estera']Paulina, ja od forumowej [B]cockermanki[/B] zamawiałam. Jesteśmy zadowolone, a ubranka szyte na miarę :loveu: [URL="http://www.royalstyle-sklep.yoyo.pl/?p=p_4&sName=kombinezony"]Kombinezony - Royal Style - sklep internetowy[/URL][/quote] No fajne, fajne tylko że Kati to trzeba przymierzać a potem dopiero kupować bo jak jej dzisiaj przymierzyłam taki jeden kombinezon to chodzić nie mogła:-( Jak tam uszko??? Quote
C&B Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 W mojej galerii poodałam ci link ;) Doradzisz , co kupić ? ;) Quote
***Paulina*** Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Domka_Czika']W mojej galerii poodałam ci link ;) Doradzisz , co kupić ? ;)[/quote] Chętnie bym doradziła ale tyle tego jest że sama nie wiedziałabym na co się zdecydować... A ty chcesz dla niej kombinezon, z dwoma łapkami czy bez łapek??? Quote
Estera Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='***Paulina***']No fajne, fajne tylko że Kati to trzeba przymierzać a potem dopiero kupować bo jak jej dzisiaj przymierzyłam taki jeden kombinezon to chodzić nie mogła:-( Jak tam uszko???[/quote] Ja podaję wymiary psa i jest idealnie uszyte :loveu: No ale jak musisz przymierzać, to miłego i owocnego szukania życzę :evil_lol: Uszko.. jeszcze klapie :shake: Quote
***Paulina*** Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Estera']Ja podaję wymiary psa i jest idealnie uszyte :loveu: No ale jak musisz przymierzać, to miłego i owocnego szukania życzę :evil_lol: Uszko.. jeszcze klapie :shake:[/quote] No może mi się uda w końcu coś znaleźć... A za uszko to ja nadal trzymam kciuki:kciuki: Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :eviltong:Cześć Paulina :loveu: ja tez zakupowo ale troche z innej beczki:eviltong: Do Ciebie zaglada sporo takich młodych dziewczyn a ja potrzebuje podpowiedzi co można kupic na gwiazdke dlą14 letniej dziewczyny ,i 16 letniego chłopaka.Doradzcie coś bo ja mam brak koncepcji.Na łepek przeznaczam tak mniej wiecej 100zł na łepka. Quote
C&B Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='ewa2909']:eviltong:Cześć Paulina :loveu: ja tez zakupowo ale troche z innej beczki:eviltong: Do Ciebie zaglada sporo takich młodych dziewczyn a ja potrzebuje podpowiedzi co można kupic na gwiazdke dlą14 letniej dziewczyny ,i 16 letniego chłopaka.Doradzcie coś bo ja mam brak koncepcji.Na łepek przeznaczam tak mniej wiecej 100zł na łepka.[/quote] Yorka - pluszowego:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Domka_Czika']Yorka - pluszowego:evil_lol:[/quote] Mają 2 żywe-starczy im:evil_lol: Quote
Sweet Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='ewa2909']:eviltong:Cześć Paulina :loveu: ja tez zakupowo ale troche z innej beczki:eviltong: Do Ciebie zaglada sporo takich młodych dziewczyn a ja potrzebuje podpowiedzi co można kupic na gwiazdke dlą14 letniej dziewczyny ,i 16 letniego chłopaka.Doradzcie coś bo ja mam brak koncepcji.Na łepek przeznaczam tak mniej wiecej 100zł na łepka.[/quote] to ja sie wtrące:eviltong: najlepiej sie zapytac co chca:) trudno tak prezenty wybierac... co do dziewczyny to ja np. w zeszłym roku dostałam mase perfumów moze jakis jest co ona lubi moze jakies ciuchy:) a chłopakowi nie mam pojecia.. Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ciuchy odpadają-dzieciaki twierdzą ze ubieranie jest obowiązkiem rodzica:mad: Co to za prezent jak ono wie co dostanie:shake: Quote
C&B Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']to ja sie wtrące:eviltong: najlepiej sie zapytac co chca:) trudno tak prezenty wybierac... co do dziewczyny to ja np. w zeszłym roku dostałam mase perfumów moze jakis jest co ona lubi moze jakies ciuchy:) a chłopakowi nie mam pojecia..[/quote] Dla chłopaka - sama nie wiem.... Quote
***Paulina*** Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='ewa2909']:eviltong:Cześć Paulina :loveu: ja tez zakupowo ale troche z innej beczki:eviltong: Do Ciebie zaglada sporo takich młodych dziewczyn a ja potrzebuje podpowiedzi co można kupic na gwiazdke dlą14 letniej dziewczyny ,i 16 letniego chłopaka.Doradzcie coś bo ja mam brak koncepcji.Na łepek przeznaczam tak mniej wiecej 100zł na łepka.[/quote] 14 letnia to w moim wieku:) A co do pomysłu na prezent to nie mam żadnego... Za 100 zł dużo można wybrać, najlepiej podpytaj się z jakiej kategorii coś chcą wtedy będzie łatwiej cokolwiek kupić... [quote name='Domka_Czika']Yorka - pluszowego:evil_lol:[/quote] Popieram:evil_lol: [quote name='ewa2909']Mają 2 żywe-starczy im:evil_lol:[/quote] Eee tam... Trzeci by nie zaszkodził:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Sweetaśna']to ja sie wtrące:eviltong: najlepiej sie zapytac co chca:) trudno tak prezenty wybierac... co do dziewczyny to ja np. w zeszłym roku dostałam mase perfumów moze jakis jest co ona lubi moze jakies ciuchy:) a chłopakowi nie mam pojecia..[/quote] Ada dobrze mówisz... Najlepiej spytać... Quote
C&B Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Może dzieci wierzą w Mikołaja więc nie może mówić , że to ona sprawia te podarunki Quote
Sweet Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='ewa2909']Ciuchy odpadają-dzieciaki twierdzą ze ubieranie jest obowiązkiem rodzica:mad: Co to za prezent jak ono wie co dostanie:shake:[/quote] to moze dac im kase niech kupią sobie to co chcą??:roll: nie mam innych pomysłów.. Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Domka_Czika']Może dzieci wierzą w Mikołaja więc nie może mówić , że to ona sprawia te podarunki[/quote] Ja tam cały czas w niego wierze:eviltong: Quote
Estera Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Pamiętam, że w podstawówce i w gimnazjum też , chłopakom na święta to zawsze jakieś bokserki ze śmiesznym wzorem się kupowało :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='ewa2909']Ciuchy odpadają-dzieciaki twierdzą ze ubieranie jest obowiązkiem rodzica:mad: Co to za prezent jak ono wie co dostanie:shake:[/quote] No ja wolałabym dostać to co chcę wiedząc że to dostanę a nie coś co mi się nie spodoba... [quote name='Domka_Czika']Dla chłopaka - sama nie wiem....[/quote] Ja też... [quote name='Domka_Czika']Może dzieci wierzą w Mikołaja więc nie może mówić , że to ona sprawia te podarunki[/quote] No nie wiem ale to raczej niemożliwe... Quote
ewa2909 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 No ja wolałabym dostać to co chcę wiedząc że to dostanę a nie coś co mi się nie spodoba... Dzieciaki sa juz na tyle duże że ciuchy chodząą sobie same kupowac. Chodziło mi o to żeby nie przeznaczać pieniędzy z gwiazdki na:mad: ciuchy Quote
***Paulina*** Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='ewa2909']Dzieciaki sa juz na tyle duże że ciuchy chodząą sobie same kupowac. Chodziło mi o to żeby nie przeznaczać pieniędzy z gwiazdki na:mad: ciuchy[/quote] No tak, ale mi nie chodzi o to żebyś im jakieś rzeczy kupowała tylko lepiej to co im się podoba, co by chciały mieć... Quote
dysia-u Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: głaski dla Kati :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale ten czas szybko leci?! już taka duża z niej dziewczynka :iloveyou: Quote
Recommended Posts