Sonya-Nero Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 W ostatnim "Psie" jest informacja o nowej książce "Podstawy kynologii dla kandydatów na asystentów i sędziów kynologicznych" część I. Niestety nie ma podanego wydawcy ani namiarów gdzie mozna ją dostać. Czy ktoś już spotkał się z tą książką? Quote
aga 2 Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Sama jestem bardzo ta ksiązką zainteresowana, i już ja sobie zamówiłam - jest do kupienia w warszawskim oddziale Zk i kosztuje 25 zł. Jeszcze do mnie nie przyszla, bo zamawiałam w piątek, ale mam nadzieje, że przysla mi szybciutko :D Quote
Sonya-Nero Posted August 9, 2004 Author Posted August 9, 2004 Dzięki :D w takim razie jutro dzwonię i zamawiam. Quote
JustynaJK Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 jest też dostępna w niektórych oddziałach ZKwP Quote
JustynaJK Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 i jeszcze jedno IIcz ma wyjść w tym roku na jesień Quote
aga 2 Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Dostałam wlasnie książke, ale musiałam dzwonić do W-wy jeszcze raz i się upominać. Z kosztami przesyłki 30 zł. W PSIE wyglada o wiele bardziej imponująco, tak naprawdę jest cieniutka i formatu zeszytu. Za chwilę wezmę się za czytanie, bo na razie tylko przejrzałam. Quote
JustynaJK Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 ciekawa jestem czy się podoba?Jak dla mnie trochę uboga Quote
aga 2 Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Zaczęłam czytać, mam mieszane uczucia. Spodziewałam sie czegos więcej, no ale lepszy rydz, niz nic :wink: . Justyna, a czy wiesz, kiedy dokladnie ma być druga część? Quote
JustynaJK Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 ponoć w okolicach pażdżiernika,ale pewnie zawsze może być poślizg Quote
agamblu Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Aga jak juz przeczytasz to napisz czy warto kupiwac i co mniejwiecej sie w niej znajduje - tematycznie. Dzieki. Quote
aga 2 Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Juz przeczytałam :wink: Dla mnie jest to baaardzo ogolna wiedza w pigułce, o wiele lepiej i ciekawiej czytało mi sie "Wiedze o psie" zdaje sie, tą dużą, ze spanielem na okładce. No ale może tutaj zwrócili uwage rzeczywiście na to, co może być na egzaminie. W tej części jest nieco historii polskiej kynologii, o sędziowaniu i o sędziach, przy czym nikt tutaj Ameryki nie odkrył, jest rowniez anatomia psa, pokrój, no i of kors, podstawy genetyki. Chociaż nie jest to to, czego oczekiwalam, to nie żałuje, że kupiłam, i 2 część też sobie kupię. Quote
agamblu Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Dzieki. Gdzie dokladnie ja zamawialas? W warszawskim oddziale czy w zarzadzie glownym? Czy mozna to zrobic przez internet? Quote
aga 2 Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Więc najpierw wyslałam maila z zapytaniem do ZG, ale nikt się nie pofatygował, żeby mi odpowiedzieć, więc do nich zadzwoniłam i mi powiedzieli, że ksiązka jest w oddziale warszawskim. w oddziale byli bardzo zdziwieni, że chce zamówić i maja mi wyslać, no bo jak to, dopiero jak powiedziałam, że ja z gdyni, to sie zgodzili. I przysłali :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 W poniedziałek wybieram się do Związku, warto kupować czy nie?:) Pozdrawiam, Marta Quote
Rafka Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Mozna chyba je tez dostac w wydawnicctwie SGGW. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 To musze się przejechać i zobaczyć. Na okładce jest Seter Irlandzki, brat cioteczny mojego spike'a więc wypadałoby mieć tą książke:P Więc kupie i ocenie :P Quote
Recommended Posts