kajira Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kupuje szczeniaczkowi do gryzienia suszone swinskie uszy,a maz wczoraj poszedl do sklepu i przez pomylke kupil worek suszonych krowich pluc:crazyeye:.I mam teraz dylemat bo oddac nie moge bo oczywiscie maz nie wzial paragonu a mam jakies obawy zeby je dawac szczeniakowi(takies sa jakies dziwne ).Dlatego prosze o rade-czy mozna je dawac szczeniakowi??bo ja nawet nie wiedzialam ze sa suszone pluca i sie zastanawiam co z tym fantem teraz zrobic? Quote
AnkaW Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Moje co prawda nie szczeniaki ale uwielbiają suszone płucka. Super gryzaki. Skoro to maluch to daj mu nieduży kawałek i patrz czy wszystko ok. :p Myśle że nic mu nie będzie ;) Quote
Astro&Marta Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 suchone płucka mniam :D tylko uważaj zeby Ci papis ręki nie odgryzł ;P Quote
Juliusz(ka) Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [B]kajira[/B] - nie bać się:lol: jeśli uszy smakują, to płucka będą suuuper! fajne są też suszone żołądki, penisy wołowe. Ważne żeby były SUSZONE. Wędzone, a raczej 'wędzone' - bo psie przysmaki są 'wędzone' chemicznie:shake:, zostawić w sklepie;). I jak ze wszystkim co nowe - po trochu. BTW - zasadnicza różnica, to zapach:diabloti: Uszka delikatnie śmierdzą, płucka, żołądki - oj, tutaj to jest konkret. Ale po prawdzie - im bardziej śmierdzi, tym chętniej pies wcina:evil_lol:. Quote
Arachne Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Moje psiska uwielbiają te wszelkiego rodzaju "śmierdziuchy" dawałam im je jeszcze jak były szczeniakami i dostają je do tej pory i nigdy nie było żadnego problemu po ich zjedzeniu. A tutaj masz fajny sklepik ja się w nim zaopatruję w te przysmaki :) : [URL]http://www.e-pies.eu/[/URL] Quote
kajira Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 To super:evil_lol: Bez obaw malej wlasnie dalam a wciagnela cale pluco w tempie expresowym.Dziekuje wszystkim za pomoc:multi: Quote
Recommended Posts