Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupuje szczeniaczkowi do gryzienia suszone swinskie uszy,a maz wczoraj poszedl do sklepu i przez pomylke kupil worek suszonych krowich pluc:crazyeye:.I mam teraz dylemat bo oddac nie moge bo oczywiscie maz nie wzial paragonu a mam jakies obawy zeby je dawac szczeniakowi(takies sa jakies dziwne ).Dlatego prosze o rade-czy mozna je dawac szczeniakowi??bo ja nawet nie wiedzialam ze sa suszone pluca i sie zastanawiam co z tym fantem teraz zrobic?

Posted

Moje co prawda nie szczeniaki ale uwielbiają suszone płucka. Super gryzaki. Skoro to maluch to daj mu nieduży kawałek i patrz czy wszystko ok. :p Myśle że nic mu nie będzie ;)

Posted

[B]kajira[/B] - nie bać się:lol: jeśli uszy smakują, to płucka będą suuuper! fajne są też suszone żołądki, penisy wołowe. Ważne żeby były SUSZONE. Wędzone, a raczej 'wędzone' - bo psie przysmaki są 'wędzone' chemicznie:shake:, zostawić w sklepie;).

I jak ze wszystkim co nowe - po trochu.
BTW - zasadnicza różnica, to zapach:diabloti: Uszka delikatnie śmierdzą, płucka, żołądki - oj, tutaj to jest konkret. Ale po prawdzie - im bardziej śmierdzi, tym chętniej pies wcina:evil_lol:.

Posted

Moje psiska uwielbiają te wszelkiego rodzaju "śmierdziuchy" dawałam im je jeszcze jak były szczeniakami i dostają je do tej pory i nigdy nie było żadnego problemu po ich zjedzeniu.

A tutaj masz fajny sklepik ja się w nim zaopatruję w te przysmaki :) :

[URL]http://www.e-pies.eu/[/URL]