Witokret Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ta młodziutka i przepiękna sunieczka wyszła nam pod koła - tym razem rowerów... Biegała przy ruchliwej ulicy (kierowcy jeżdżą tam jak...) :shake: podbiegała do ludzi z nadzieją, że ktos ją ze sobą zabierze, ale niestety wszyscy ją przeganiali :angryy: Zatrzymałysmy się - sunia była przeszczęśliwa :loveu: Od razu koła do góry i zabawa :lol: To jeszcze dzieciak. Szybko pojechałam do domu po smycz (sunia miała obróżkę). Obeszłyśmy z nią całą okolicę w nadziei, że może komuś zwiała, przedostała się np. przez ogrodzenie z pobliskiej posesji. W pobliżu są działki - obeszłyśmy ile się dało pytając, pokazując wszystkim napotkanym ludziom psiaka - niestety nic :shake: Udało się nam jedynie dowiedzieć, że psinka błąka się po okolicy już któryś dzień. Najprawdopodobniej nikt jej nie szuka. Musiała być w domu z dziećmi - na ich widok płacze i wyrywa się do nich. Jest strasznie łagodna - wręcz uległa i szalenie przyjacielska - to jeszcze maluch - może mieć około 8 m-cy (ma już wymienione wszystkie zęby). Chudzinka z niej straszna - na michę żarełka rzuciła się jakby od dłuższego czasu nic nie jadła. Teraz śpi sobie u nas w garażu (nasze suki chciały ją pożreć żywcem)- niestety nie może za długo zostać; w sobotę znowu wyjeżdżamy i do tego czasu musimy znaleźć jakieś miejsce dla psineczki. Ona jest bardzo grzeczna i kompletnie bezproblemowa. Szukamy domku dla Rakusi !!! Quote
dolores181 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Bardzo podobna do mojej Figi ale to nie ona niestety. Quote
pixie Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 a moze przygarnelabys ją? dolores ona jest cudna! Quote
dolores181 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wiesz Pixie przyznam że naprawdę jest piękna ale my juz powiedzieliśmy że bierzemy Zuzię z innego wątku to nie moge tak sie wycofywać. Bo i tak naszej Figi szukam dalej i jeśli się znajdzie będę miała dwa pieski a na trzeciego nie mam warunków. Quote
pixie Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 dolores181 napisał(a):Wiesz Pixie przyznam że naprawdę jest piękna ale my juz powiedzieliśmy że bierzemy Zuzię z innego wątku to nie moge tak sie wycofywać. Bo i tak naszej Figi szukam dalej i jeśli się znajdzie będę miała dwa pieski a na trzeciego nie mam warunków. Dolores jestescie wspaniali!:loveu:nie wiedziałam o Zuzi:roll: /Ja za Figa rozglądam sie, jak obiecalam - pisalas, ze podobno widziana w Markach - czy to byl falszywy trop? wejde zaraz w jej wątek / Quote
Witokret Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Rakija jest przecudowna sunieczka. Jest niesamowicie grzeczna, to az dziwne przy tak mlodym psiaku. Cala noc grzecznie spala, nic nie narozrabiala. Jest chyba bardzo zmeczona. Jednak wystarczy wyjsc z mala na spacerek od razu zaczyna wesolo podskakiwac. Strasznie lgnie do czlowieka... Podejrzewamy, ze blaka sie juz dlugo, bo mozna jej policzyc wszystkie zeberka :shake:, taka chudzinka z niej. Ktos bedzie mial naprawde cudownego psiaczka. Quote
Witokret Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Sunieczka właśnie trafiła do nowego domku :lol: Dziękujemy Wam kobitki za zainteresowanie Rakijką :loveu: Quote
pixie Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ojejjjjj macie dobra reke Witokrety! ciesze sie bardzo! Rakusiu badz szczesliwa w nowym domku! Quote
dolores181 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ojej ale szybko znalazła domek? Akto ją adoptował? Quote
Witokret Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Ludzie, których serca podbiła od razu jak ją zobaczyli ;) - trudno się zresztą dziwić - oprócz tego, że to piękna, to jeszcze przekochana i bardzo grzeczna sunia :loveu: Quote
nika28 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ale super, tak szybko znalazła domek ! :multi: :multi: :multi: Quote
Witokret Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Czasami jednak cuda się zdarzają :razz: A wszystko pewnie dlatego, że Szakuś z naszego podpisu już blisko rok domu nie może znaleźć - więc Rakusia tak dla równowagi ;) Quote
Recommended Posts