SZPiLKA23 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tylko szkoda ze zamkneła watek ogolny, smyczowo, szelkowo, ubrankowo, obrozowy:shake: Quote
Vectra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='bonsai_88']Vectra czyżbyś miała na myśli takie wdzianko, jakie w piątek odbieram dla mojej trzęsidupki :razz:? Te z tegorocznego bazarku kubraczkowego?[/quote] nie , nie takie .... Franio miał uszytą piżamkę na zamówienie :eviltong: kubraki mamy też , są super :loveu: Taks jest bardzo zdolna , jej wyroby są perfekcyjne :loveu: Quote
Vectra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Tylko szkoda ze zamkneła watek ogolny, smyczowo, szelkowo, ubrankowo, obrozowy:shake:[/quote] bo pewno z kubrakami nie nadąża :evil_lol: :evil_lol: Quote
agnethka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 toście sobie butik urządziły :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='agnethka']toście sobie butik urządziły :evil_lol:[/quote] kto zaczął ? :razz: :diabloti: jak chcesz tylko o pieskach , to nie ten dział :eviltong: :evil_lol: Quote
agnethka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='Vectra']kto zaczął ? :razz: :diabloti: jak chcesz tylko o pieskach , to nie ten dział :eviltong: :evil_lol:[/quote] ale mi to w ogóle nie przeszkadza ;) piszcie sobie na zdrowie :) Quote
zuzolandia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 To skoro tutaj tak ciuszkowo to pokaze jaki kombinezon wlasnie jest w drodze dla Fruziutka :evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img515.imageshack.us/img515/9115/pa030014uu4.jpg[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti: w koncu bede miala wiecej czasu dla siebie :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A w temacie ubranek, czy takie coś tylko od deszczu da się kupić dla psa? Ciotka mnie pytała.... Quote
agnethka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']A w temacie ubranek, czy takie coś tylko od deszczu da się kupić dla psa? Ciotka mnie pytała....[/quote] ktoś mi niedawno napisał: WSZYSTKO SIĘ DA, WSZYSTKO MOŻNA ;) więc szukajcie, a znajdziecie ;) hihi... teraz w psich ciuchach to prawdziwa rewia mody ;) Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='agnethka']ktoś mi niedawno napisał: WSZYSTKO SIĘ DA, WSZYSTKO MOŻNA ;) więc szukajcie, a znajdziecie ;) hihi... teraz w psich ciuchach to prawdziwa rewia mody ;)[/quote] No cóż, przyjdzie szukać ;) A Taks takie robi? Quote
Rinuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [B][I]Tak się zastanawiam...Taks to firma czy ktoś z dogo ? :evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Tak się zastanawiam...Taks to firma czy ktoś z dogo ? :evil_lol:[/I][/B][/quote] wiem co masz na myśli , powiem ci NIE :cool3: nie jest to reklama , Taks na tym nie zarabia ... taka reklama jest dozwolona , bo nie jest w celach zarobkowych ..... Taks , to nie sklep internetowy ... Quote
Rinuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Vectra']wiem co masz na myśli , powiem ci NIE :cool3: nie jest to reklama , Taks na tym nie zarabia ... taka reklama jest dozwolona , bo nie jest w celach zarobkowych ..... Taks , to nie sklep internetowy ...[/quote] [B][I] heh ale ja nie pomyslałam o reklamie :eviltong: tylko nie wiedziałam czy to jakaś firma czy osoba :evil_lol: [/I][/B] [B][I]A teraz to już wiem :eviltong:[/I][/B] Quote
agnethka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Cześć ! :diabloti:[/quote] witaj w butiku :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']A w temacie ubranek, czy takie coś tylko od deszczu da się kupić dla psa? Ciotka mnie pytała....[/quote] no wlasnie ten kombinezon to glownie przeciwdeszczowo-blotny :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:tu też butik :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Siemakiiiiiiiiiiiiiii gdzie ta pidżama ? Quote
agnethka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [B]Alicja[/B] - tu się wsjo zaczęło :evil_lol: [B]Szpilka[/B] - niet piżamki nie ma :roll: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Widziałam sunię w różowym szlafroczku... Czy ten szlafroczek jeszcze żyje i nadaje się do uzytku? Pzdr. Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A może zamiast piżamki - koszulka jedwabna nocna? Quote
agnethka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Asiaczek']Widziałam sunię w różowym szlafroczku... Czy ten szlafroczek jeszcze żyje i nadaje się do uzytku? Pzdr.[/quote] szlafroczek żyje i ma się świetnie - Elicia go uwielbia :loveu: muszę tylko skołowac materiał i zrobić paseczek, żeby jej tak pod brzuszkiem nie dyndał ;) [quote name='jbk']A może zamiast piżamki - koszulka jedwabna nocna?[/quote] no..ja o koszulce cały czas myślę ;) dzisiaj znalazłyśmy słodką różowiutką kurteczkę, ale niestety była za mała na Viki :roll: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='agnethka']szlafroczek żyje i ma się świetnie - Elicia go uwielbia :loveu: muszę tylko skołowac materiał i zrobić paseczek, żeby jej tak pod brzuszkiem nie dyndał ;) no..ja o koszulce cały czas myślę ;) dzisiaj znalazłyśmy słodką różowiutką kurteczkę, ale niestety była za mała na Viki :roll:[/quote] Tobie też będzie wygodnie spać koło jedwabiu :) Quote
agnethka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Tobie też będzie wygodnie spać koło jedwabiu :)[/quote] no no :loveu: a niebawem będę spać tylko z dwoma staffikami :loveu: Quote
Recommended Posts