Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Vectra czyżbyś miała na myśli takie wdzianko, jakie w piątek odbieram dla mojej trzęsidupki :razz:? Te z tegorocznego bazarku kubraczkowego?[/quote]
nie , nie takie .... Franio miał uszytą piżamkę na zamówienie :eviltong:
kubraki mamy też , są super :loveu:
Taks jest bardzo zdolna , jej wyroby są perfekcyjne :loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Tylko szkoda ze zamkneła watek ogolny, smyczowo, szelkowo, ubrankowo, obrozowy:shake:[/quote]
bo pewno z kubrakami nie nadąża :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']toście sobie butik urządziły :evil_lol:[/quote]

kto zaczął ? :razz: :diabloti:

jak chcesz tylko o pieskach , to nie ten dział :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']kto zaczął ? :razz: :diabloti:

jak chcesz tylko o pieskach , to nie ten dział :eviltong: :evil_lol:[/quote]

ale mi to w ogóle nie przeszkadza ;) piszcie sobie na zdrowie :)

Posted

To skoro tutaj tak ciuszkowo to pokaze jaki kombinezon wlasnie jest w drodze dla Fruziutka :evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://img515.imageshack.us/img515/9115/pa030014uu4.jpg[/IMG]

:diabloti::diabloti::diabloti:

w koncu bede miala wiecej czasu dla siebie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']A w temacie ubranek, czy takie coś tylko od deszczu da się kupić dla psa? Ciotka mnie pytała....[/quote]

ktoś mi niedawno napisał: WSZYSTKO SIĘ DA, WSZYSTKO MOŻNA ;)
więc szukajcie, a znajdziecie ;) hihi... teraz w psich ciuchach to prawdziwa rewia mody ;)

Posted

[quote name='agnethka']ktoś mi niedawno napisał: WSZYSTKO SIĘ DA, WSZYSTKO MOŻNA ;)
więc szukajcie, a znajdziecie ;) hihi... teraz w psich ciuchach to prawdziwa rewia mody ;)[/quote]

No cóż, przyjdzie szukać ;) A Taks takie robi?

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Tak się zastanawiam...Taks to firma czy ktoś z dogo ? :evil_lol:[/I][/B][/quote]
wiem co masz na myśli , powiem ci NIE :cool3: nie jest to reklama , Taks na tym nie zarabia ... taka reklama jest dozwolona , bo nie jest w celach zarobkowych ..... Taks , to nie sklep internetowy ...

Posted

[quote name='Vectra']wiem co masz na myśli , powiem ci NIE :cool3: nie jest to reklama , Taks na tym nie zarabia ... taka reklama jest dozwolona , bo nie jest w celach zarobkowych ..... Taks , to nie sklep internetowy ...[/quote]
[B][I] heh ale ja nie pomyslałam o reklamie :eviltong: tylko nie wiedziałam czy to jakaś firma czy osoba :evil_lol: [/I][/B]
[B][I]A teraz to już wiem :eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='jbk']A w temacie ubranek, czy takie coś tylko od deszczu da się kupić dla psa? Ciotka mnie pytała....[/quote]

no wlasnie ten kombinezon to glownie przeciwdeszczowo-blotny :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Widziałam sunię w różowym szlafroczku... Czy ten szlafroczek jeszcze żyje i nadaje się do uzytku?

Pzdr.[/quote]

szlafroczek żyje i ma się świetnie - Elicia go uwielbia :loveu: muszę tylko skołowac materiał i zrobić paseczek, żeby jej tak pod brzuszkiem nie dyndał ;)

[quote name='jbk']A może zamiast piżamki - koszulka jedwabna nocna?[/quote]

no..ja o koszulce cały czas myślę ;)
dzisiaj znalazłyśmy słodką różowiutką kurteczkę, ale niestety była za mała na Viki :roll:

Posted

[quote name='agnethka']szlafroczek żyje i ma się świetnie - Elicia go uwielbia :loveu: muszę tylko skołowac materiał i zrobić paseczek, żeby jej tak pod brzuszkiem nie dyndał ;)

no..ja o koszulce cały czas myślę ;)
dzisiaj znalazłyśmy słodką różowiutką kurteczkę, ale niestety była za mała na Viki :roll:[/quote]

Tobie też będzie wygodnie spać koło jedwabiu :)