klaudia&Manta Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [QUOTE][B][COLOR=#ff8c00]bo mam różowe włosy :evil_lol: to i na orange piszę...chcialam być modna[/COLOR][/B][/QUOTE] Acha rozumiem .. jesteś trendy :cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]a ja sama wsjo robię z włosami ;) nawet sama je obcinam :diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red] :roll:.... ja to nie mam takich zdolności ....TZta maszynką obcinam ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Acha rozumiem .. jesteś trendy :cool3::evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] no ba! mus być trendy (czy jak to tam się woła) :evil_lol:[/B][/COLOR] [quote name='SZPiLKA23']Najlepszego dla Elity ;][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]dzięki :loveu:[/B][/COLOR] [quote name='Bullila.nl']no poka te wlosy:cool3:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] o masz...jak Wy oglądacie foty, które wstawiam? :roll:[/B][/COLOR] [img]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/178756/00000026.jpg[/img] [img]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/178756/00000027.jpg[/img] Quote
klaudia&Manta Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Farba gorzej wyglądała, o wiele gorzej .. :evil_lol: Chociaż jak ja czarną farbowałam , to to coś w misce było niebieskie .. No właśnie , jak oglądacie ? :diabloti::mad: Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Bullila.nl']ja bym powiedziala ze to sliwka a nie roz:diabloti: ale Ci Arwena urosla:cool3:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]jeśli MALINY są ŚLIWKOWE to niech będzie i ŚLIWKA :evil_lol: jakieś malinowe w Holandii są najwyraźniej ;) noo...Arwena kawał baby jakby nie patrzeć - w końcu w niedzielę se zadebiutujemy...mam nadzieję, że pozytywnie :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Bullila.nl Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ja bym powiedziala ze to sliwka a nie roz:diabloti: ale Ci Arwena urosla:cool3: Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Farba gorzej wyglądała, o wiele gorzej .. :evil_lol: Chociaż jak ja czarną farbowałam , to to coś w misce było niebieskie .. No właśnie , jak oglądacie ? :diabloti::mad:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]czarne włosy....kiedy to było.....[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:na bakłażana wygląda ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
klaudia&Manta Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 U mnie tak prawie cały czas czarne .. z racji tego że naturalnie mam koloru .. nieokreślonego :roll: Teraz troszkę odpoczęly , i trza je na nowo zafarbować :cool3: [QUOTE][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]na bakłażana wygląda[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Padłam .. :shiny: Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:na bakłażana wygląda ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]znaczy się ORYGINALNIE.... :cool3:[/B][/COLOR] [quote name='klaudia&Manta']U mnie tak prawie cały czas czarne .. z racji tego że naturalnie mam koloru .. nieokreślonego :roll: Teraz troszkę odpoczęly , i trza je na nowo zafarbować :cool3: [COLOR=DarkOrange][B]aaa....ja mojego naturalnego to nie widziałam już ponad 10 lat :razz: czasem jakieś odrosty sie zdarzają, ale nie umiem ich "odhodować", żeby znowu mieć naturalny kolor...a fajny był...bliżej... nieokreślony...ORYGINALNY znaczy się :cool3:[/B][/COLOR] Padłam .. :shiny:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]jak padłaś to wstawaj i nie tarasuj przejścia ja tu się [URL="http://www.staffies.republika.pl"][SIZE=4][COLOR=Red]LANSUJĘ[/COLOR][/SIZE][/URL] :cool1:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkOrange][B](podpowiedź - kliknij w słowo "lansuję" to czerwone... :diabloti:)[/B][/COLOR] Quote
margo001 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 agnethka :crazyeye: fajna stronka :loveu: Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='margo001']agnethka :crazyeye: fajna stronka :loveu:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] po tych oczach widzę, że WARTO było męczyć swoje oczy i dziubdziać :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='margo001']A to Ty sama robiłaś :crazyeye:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]tło tylko nie jest moje - to bordo - ale cała reszta moja :loveu: moja grafika, moje wsjo :loveu:[/B][/COLOR] Quote
anilla Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]tło tylko nie jest moje - to bordo - ale cała reszta moja :loveu:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]moja grafika, moje wsjo :loveu:[/COLOR][/B][/quote] gratuluję;) podglądałam stronkę - jest super i fantastyczne masz dziewuchy;) Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]miło słyszeć, że coś co zrobiłam się podoba :) a na dziewuchy to słów brak ;) rąbnięte wariatki :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
anilla Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='agnethka'] [B][COLOR=darkorange]na dziewuchy to słów brak ;) rąbnięte wariatki :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] ale za to ile radości z takim stadem ;) mój bidulek sam, ma tylko wredne koty które go leją po pysiu :shake: Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='anilla']ale za to ile radości z takim stadem ;) mój bidulek sam, ma tylko wredne koty które go leją po pysiu :shake:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] to koleżanke trzeba mu sprawic :p my mamy tyle staffciów, żeby mogły się ze sobą bawić ;) a koty...to lepiej uważać, zwłaszcza, żeby psu po nosie nie uderzyły...był kiedyś taki przypadek, że kot rozwalił psu nos pazurami, a co gorsza był to pies z tych myśliwskich i to świetny w swoich fachu, ale po tym wypadku już było "po psie" w sensie tropienia... :roll: trzeba bardzo uważać...[/B][/COLOR] Quote
margo001 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]tło tylko nie jest moje - to bordo - ale cała reszta moja :loveu:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]moja grafika, moje wsjo :loveu:[/COLOR][/B][/quote] Gratuluję super :loveu: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ja tak tylko w kwestii formalnej - jak wstawiasz fotki, to oglądamy pieski na nich, a nie kolorki włosów ludzi występujących ;) Ha! :diabloti: Quote
agnethka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']Ja tak tylko w kwestii formalnej - jak wstawiasz fotki, to oglądamy pieski na nich, a nie kolorki włosów ludzi występujących ;) Ha! :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]to dobrze.... :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]to dobrze.... :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] W końcu do DOGOmania, ale nie menmania ;) Quote
agnethka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']W końcu do DOGOmania, ale nie menmania ;)[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]na "menmanii" by mnie nie było :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts