Bullila.nl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']no bo wokół to tak ciemno.....[/quote] u nas tez a jescze tydzien temu o tej porze bylo widno:roll: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Bullila.nl']u nas tez a jescze tydzien temu o tej porze bylo widno:roll:[/quote] jakby nie patrzeć...lata już nie ma :roll: a odliczanie się przedłuży prawdopodobnie :placz: o 4 dni, czyli 10+4 :placz: termin ok. 05.10. Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']jakby nie patrzeć...lata już nie ma :roll: a odliczanie się przedłuży prawdopodobnie :placz: o 4 dni, czyli 10+4 :placz: termin ok. 05.10.[/quote] choolera:shake::razz: ale lepiej dla Ellitki Arwenki,bo jak male przyjedzie to zara zabki pogubi:evil_lol: ale wierze ze juz sie doczekac nie mozesz:razz: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Bullila.nl']choolera:shake::razz: ale lepiej dla Ellitki Arwenki,bo jak male przyjedzie to zara zabki pogubi:evil_lol: ale wierze ze juz sie doczekac nie mozesz:razz:[/quote] aj...weź Elita się wścika cały dzień, Arwena nie ma ochoty na zabawy i na nią warczy, jakaś humorzasta...chyba cieczka pierwsza jej się zbliżą, bo sama nie wie czego chce :diabloti: no doczekać się już nie mogę...już bym chciała, żeby była...coś by się działo :evil_lol: [quote name='infers1995']Cze labowa:p[/quote] labowa? :hmmmm: Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka'] labowa? :hmmmm:[/QUOTe] Pfu:eviltong: to nie tu, ale i tak joł.:loveu::evil_lol: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='infers1995']Pfu:eviltong: to nie tu, ale i tak joł.:loveu::evil_lol:[/quote] no ładnie........ :mad: mylić staffcie z labkami phi.... Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']no ładnie........ :mad: mylić staffcie z labkami phi....[/QUOTE] staffiki i laby bardzo podobne szczególnie z charakteru:loveu::loveu::diabloti: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='infers1995']staffiki i laby bardzo podobne szczególnie z charakteru:loveu::loveu::diabloti:[/quote] a tu nie mogę ani potwierdzić ani zaprzeczyć :eviltong: bo nie mam porównania..... Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']a tu nie mogę ani potwierdzić ani zaprzeczyć :eviltong: bo nie mam porównania.....[/quote] uwierz mi, laby i staffiki to zupełnie inna bajka :evil_lol::evil_lol: laby są z plutona, nudnej zimnej gwiazdy a staffiory ze słońca- takie jego dzieci:evil_lol: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Tinka:)']uwierz mi, laby i staffiki to zupełnie inna bajka :evil_lol::evil_lol: laby są z plutona, nudnej zimnej gwiazdy a staffiory ze słońca- takie jego dzieci:evil_lol:[/quote] oo...no to co mi tu za KITY wciska? :mad::mad::mad::mad: fajne porównanie staffików do dzieci słońca :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']oo...no to co mi tu za KITY wciska? :mad::mad::mad::mad: fajne porównanie staffików do dzieci słońca :loveu:[/quote] bo to kiciarz jest : P :loveu: Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']no ładnie........ :mad: mylić staffcie z labkami phi....[/quote] [I][B]hahahahaha tego nie można pomylić !!!!!!! a już wiem dlaczego labowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: komuś się tutaj poprzewracało co nieco :evil_lol:[/B][/I] Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]hahahahaha tego nie można pomylić !!!!!!! a już wiem dlaczego labowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: komuś się tutaj poprzewracało co nieco :evil_lol:[/B][/I][/quote] albo za dużo ktoś czegoś wypił :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']albo za dużo ktoś czegoś wypił :diabloti:[/quote] [I][B]ja nie wnikam co kto i w jakich ilościach pije :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ja będę miała jutro kacyka :diabloti:[/B][/I] Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]ja nie wnikam co kto i w jakich ilościach pije :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ja będę miała jutro kacyka :diabloti:[/B][/I][/quote] ja dzisiaj piję mleczko i zagryzam ciastem :cool1: Quote
Alicja Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobra nie wnikam w szczegóły ......co u Was dzieci kwiaty :grins: bo ja zobaczyłam YCD , osuszyłam ze zgryzoty 2 puszki browara i mam okupate WC :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 yyyyyyy...........:roll: a ja próbuję odratować poprzedni projekt strony :roll: Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobra nie wnikam w szczegóły ......co u Was dzieci kwiaty :grins: bo ja zobaczyłam YCD , osuszyłam ze zgryzoty 2 puszki browara i mam okupate WC :p [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B] w tej edycji nie ma żadnego faceta fajnego :shake::shake::shake: aż żal... Alu Ty pijaczko :evil_lol:[/B][/I] Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B] w tej edycji nie ma żadnego faceta fajnego :shake::shake::shake: aż żal...[/B][/I][/quote] jest, ten co miał koszulkę z bobem budowniczym na castingu:loveu::diabloti: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B] w tej edycji nie ma żadnego faceta fajnego :shake::shake::shake: aż żal... Alu Ty pijaczko :evil_lol:[/B][/I][/quote] [quote name='Tinka:)']jest, ten co miał koszulkę z bobem budowniczym na castingu:loveu::diabloti:[/quote] co to jest YCD? :roll: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 kurde , a ja się zastanawiałam , co to to YCD :evil_lol: ale mi zaświtało :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ten program co im sie wydaje ze umieja tanczyc, chyba :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']ten program co im sie wydaje ze umieja tanczyc, chyba :hmmmm:[/quote] no:diabloti: you can dance : P Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Tinka:)']jest, ten co miał koszulkę z bobem budowniczym na castingu:loveu::diabloti:[/quote] [I][B]eee nie koajrzę ? :cool1:[/B][/I] [quote name='agnethka']co to jest YCD? :roll:[/quote] [I][B]You Can Dance :diabloti::diabloti::diabloti: szigidibi can dance dance :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I] Quote
Recommended Posts