Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak tam żyjecie w tych ciężkich zimowych czasach ?
U nas dziś znów - 27 godzinę temu było, kiedy to się skończy :shake:
Aż chciałaby się na tem czas mrozów do bloku przeprowadzić i mieć gdzieś podkładanie do pieca itp
:evil_lol:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza.']Jak tam żyjecie w tych ciężkich zimowych czasach ?
U nas dziś znów - 27 godzinę temu było, kiedy to się skończy :shake:
Aż chciałaby się na tem czas mrozów do bloku przeprowadzić i mieć gdzieś podkładanie do pieca itp
:evil_lol:[/QUOTE]

heh.... znam to... na zmianę biegam: a to kominek w pokoju, a to koza w łazience...

mam odmrożone stopy i muszę je smarować 3 razy dziennie maścią, dzisiaj dostałam od rodziców takie fajne ocieplane buty... i chodzę w nich non stop.

za 3 tygodnie wystawa, jak będzie tak zimno to jadę w tych butach i mnie rybka co inni myślą, ale mnie stopy boleć nie będą... w hali założę inne przed wejściem na ring ;)

tęskni mi się za wiosną, latem, słońcem i zielenią.....

Posted

[quote name='dzasta']O to współczuje odmrożonych stóp bo to boli :(
Ale takie to uroki mrozów i zimy niestety...[/QUOTE]

ja stopy załatwiłam sobie jeszcze na jesieni - przemoczyłam kilka razy, a teraz mi to wróciło... dobrze, że maść pomaga, ale teraz to podejrzewam, że co roku będę na to narażona...

tak przy okazji - czy jedzie ktoś do Rzeszowa 14.02.2010 na wystawę? i miałby po drodze Lublin?
chciałabym zgłosić Cassiego, ale nie wiem jak będzie z transportem...

• 2 weeks later...
Posted

pycholek to akurat ma niezbyt śliczny, bo po mamusi... odziedziczyła kufę.
miałam nadzieję, że akurat tego nie wieźmie z matki, ale ma dopiero 5 miesięcy to może jeszcze się to optycznie poprawi ;)

Posted

[quote name='agnethka']pycholek to akurat ma niezbyt śliczny, bo po mamusi... odziedziczyła kufę.
miałam nadzieję, że akurat tego nie wieźmie z matki, ale ma dopiero 5 miesięcy to może jeszcze się to optycznie poprawi ;)[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]ale ma bardzo miły wyraz pysia ... taki ufny , bez zadziory ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ale ma bardzo miły wyraz pysia ... taki ufny , bez zadziory ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

to znaczy, że dobrze się tajniaczy, bo zadziorności jej nie brak ;)
z tego co mi właściciele opowiadają to ma wspaniały charakterrrrek diabełka, cwaniaczka, kombinatorki - nie sposób się z nią nudzić, a jednocześnie szybko się uczy - z tego jestem bardzo zadowolona ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']...no i myśl pozytywnie! Nigdy nie ma tak dobrze, aby nie można było jeszcze czegoś poprawić, to fakt. Lecz trudno osiągnąć perfekcję w wystawianiu, oj rudno...

Pzdr.[/QUOTE]

wiem, wiem ;)
ja się cały czas uczę sztuki wystawiania i co wystawa to mam coś nowego do poprawiania ;)

Posted

Dziękuję w imieniu Najeczki...aha... mój brat też miał wczoraj urodziny - w zasadzie to on podarował swoją datę Najce, ponieważ nie wiemy kiedy dokładnie ona się urodziła... jak ją zgarnęliśmy pewnego wietrznego dnia z maski samochodu na wystawie w Kielcach to mogliśmy jedynie podejrzewać wiek i zgodnie z wetem uznaliśmy, że suczka na pewno urodziła się w lutym ;) brat dał jej dzień ;)

A teraz.... drogą cieszyliśmy się 3 dni - naturalnie dzisiaj byliśmy już zasypani, a ja jutro wyjeżdżam do Poniatowej... do Alojzynki :D zabieram z domu aparat i będę w sobotę robic za fotografa, bo będę miała wolne ręce - jadę typowo relaksacyjnie, żeby się poobijać :D

no i jeszcze się pochwalę :D jeszcze nie tak dawno ważyłam 44kg... dzisiaj rano przymierzyłam spodnie, które miałam oddać z racji iż były za szerokie... no właśnie BYŁY... ledwo je zapięłam :D dało mi to do myślenia, więc stanęłam na wadze i okazało się, że ważę 48kg :D tylko się zastanawiam... GDZIE te dodatkowe 4kg się rozłożyły, bo właściwie niemal nic po mnie nie widać poprawy ;P

Posted

[quote name='agnethka']nooooo :D ale wróciłam do swojej wagi i jestem bardzo happy z tego powodu ;)[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]moge Ci troche oddać tak z 3-5kg [/B][/COLOR]