Iza. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jak tam żyjecie w tych ciężkich zimowych czasach ? U nas dziś znów - 27 godzinę temu było, kiedy to się skończy :shake: Aż chciałaby się na tem czas mrozów do bloku przeprowadzić i mieć gdzieś podkładanie do pieca itp :evil_lol: Quote
agnethka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Iza.']Jak tam żyjecie w tych ciężkich zimowych czasach ? U nas dziś znów - 27 godzinę temu było, kiedy to się skończy :shake: Aż chciałaby się na tem czas mrozów do bloku przeprowadzić i mieć gdzieś podkładanie do pieca itp :evil_lol:[/QUOTE] heh.... znam to... na zmianę biegam: a to kominek w pokoju, a to koza w łazience... mam odmrożone stopy i muszę je smarować 3 razy dziennie maścią, dzisiaj dostałam od rodziców takie fajne ocieplane buty... i chodzę w nich non stop. za 3 tygodnie wystawa, jak będzie tak zimno to jadę w tych butach i mnie rybka co inni myślą, ale mnie stopy boleć nie będą... w hali założę inne przed wejściem na ring ;) tęskni mi się za wiosną, latem, słońcem i zielenią..... Quote
dzasta Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 O to współczuje odmrożonych stóp bo to boli :( Ale takie to uroki mrozów i zimy niestety... Quote
agnethka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='dzasta']O to współczuje odmrożonych stóp bo to boli :( Ale takie to uroki mrozów i zimy niestety...[/QUOTE] ja stopy załatwiłam sobie jeszcze na jesieni - przemoczyłam kilka razy, a teraz mi to wróciło... dobrze, że maść pomaga, ale teraz to podejrzewam, że co roku będę na to narażona... tak przy okazji - czy jedzie ktoś do Rzeszowa 14.02.2010 na wystawę? i miałby po drodze Lublin? chciałabym zgłosić Cassiego, ale nie wiem jak będzie z transportem... Quote
agnethka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Alutka ćwiczy do debiutu w Rzeszowie [img]http://img27.imageshack.us/img27/7273/19723189.jpg[/img] Quote
Alicja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [COLOR=Red][B]ale Alutka ma śliczny pycholek :loveu:[/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 pycholek to akurat ma niezbyt śliczny, bo po mamusi... odziedziczyła kufę. miałam nadzieję, że akurat tego nie wieźmie z matki, ale ma dopiero 5 miesięcy to może jeszcze się to optycznie poprawi ;) Quote
Alicja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='agnethka']pycholek to akurat ma niezbyt śliczny, bo po mamusi... odziedziczyła kufę. miałam nadzieję, że akurat tego nie wieźmie z matki, ale ma dopiero 5 miesięcy to może jeszcze się to optycznie poprawi ;)[/QUOTE] [COLOR=Red][B]ale ma bardzo miły wyraz pysia ... taki ufny , bez zadziory ;)[/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ale ma bardzo miły wyraz pysia ... taki ufny , bez zadziory ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] to znaczy, że dobrze się tajniaczy, bo zadziorności jej nie brak ;) z tego co mi właściciele opowiadają to ma wspaniały charakterrrrek diabełka, cwaniaczka, kombinatorki - nie sposób się z nią nudzić, a jednocześnie szybko się uczy - z tego jestem bardzo zadowolona ;) Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [url]http://img27.imageshack.us/img27/7273/19723189.jpg[/url] łaaaał ! no super ! Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Noooo, patrzac na fotke - musi być dobrze w Rz.! [url]http://img27.imageshack.us/img27/7273/19723189.jpg[/url] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Noooo, patrzac na fotke - musi być dobrze w Rz.! [URL]http://img27.imageshack.us/img27/7273/19723189.jpg[/URL] Pzdr. Quote
agnethka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 w piątek u niej będę to obczaję na żywo jak ćwiczą i co trzeba poprawić ;) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ...no i myśl pozytywnie! Nigdy nie ma tak dobrze, aby nie można było jeszcze czegoś poprawić, to fakt. Lecz trudno osiągnąć perfekcję w wystawianiu, oj rudno... Pzdr. Quote
agnethka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']...no i myśl pozytywnie! Nigdy nie ma tak dobrze, aby nie można było jeszcze czegoś poprawić, to fakt. Lecz trudno osiągnąć perfekcję w wystawianiu, oj rudno... Pzdr.[/QUOTE] wiem, wiem ;) ja się cały czas uczę sztuki wystawiania i co wystawa to mam coś nowego do poprawiania ;) Quote
agnethka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [img]http://www.zwulkanuserc.pl/nowosci/2010/n10.jpg[/img] STO LAT Najeczko - miej dalej serce jak dzwon i bądź zdrowa jak ryba ;) Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 11 lat - piekny wiek! Sto lat:) Pzdr. Quote
agnethka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dziękuję w imieniu Najeczki...aha... mój brat też miał wczoraj urodziny - w zasadzie to on podarował swoją datę Najce, ponieważ nie wiemy kiedy dokładnie ona się urodziła... jak ją zgarnęliśmy pewnego wietrznego dnia z maski samochodu na wystawie w Kielcach to mogliśmy jedynie podejrzewać wiek i zgodnie z wetem uznaliśmy, że suczka na pewno urodziła się w lutym ;) brat dał jej dzień ;) A teraz.... drogą cieszyliśmy się 3 dni - naturalnie dzisiaj byliśmy już zasypani, a ja jutro wyjeżdżam do Poniatowej... do Alojzynki :D zabieram z domu aparat i będę w sobotę robic za fotografa, bo będę miała wolne ręce - jadę typowo relaksacyjnie, żeby się poobijać :D no i jeszcze się pochwalę :D jeszcze nie tak dawno ważyłam 44kg... dzisiaj rano przymierzyłam spodnie, które miałam oddać z racji iż były za szerokie... no właśnie BYŁY... ledwo je zapięłam :D dało mi to do myślenia, więc stanęłam na wadze i okazało się, że ważę 48kg :D tylko się zastanawiam... GDZIE te dodatkowe 4kg się rozłożyły, bo właściwie niemal nic po mnie nie widać poprawy ;P Quote
agnethka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='Alicja']do grubaska jeszcze Ci daleko ;)[/QUOTE] nooooo :D ale wróciłam do swojej wagi i jestem bardzo happy z tego powodu ;) Quote
agnethka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='Vectra']ooo jaki grubas z Ciebie :diabloti:[/QUOTE] noo, już nie muszę chodzić z cegłami w kieszeniach :D Quote
Alicja Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='agnethka']nooooo :D ale wróciłam do swojej wagi i jestem bardzo happy z tego powodu ;)[/QUOTE] [COLOR=Red][B]moge Ci troche oddać tak z 3-5kg [/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]moge Ci troche oddać tak z 3-5kg [/B][/COLOR][/QUOTE] tyle jeszcze udźwignę :D Quote
Recommended Posts