infers Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Tinka:)']to 7 czy 10? : P liczę 7, zawsze to bliżej:cool3:[/QUOTE] Ta, siedem zdecydownie lepsze ;p Quote
agnethka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Tinka:)']to 7 czy 10? : P liczę 7, zawsze to bliżej:cool3:[/quote] [quote name='infers1995']Ta, siedem zdecydownie lepsze ;p[/quote] też się zgadzam, że 7 lepsze, ale w tym momencie do zależy od ilości pracy jaka czeka namojego taty - bowiem w tą niedziele wyjeżdża na zlecenie do Zakopanego, a wracając jedzie po Viki :multi: i tak liczy, że 7 dni a max 10 mu to zajmie, ale będzie chciał przyspieszać prace :multi: myślę, że w trakcie jego pobytu w Zakopcu sytuacja będzie się klarować ;) Quote
agnethka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Alicja']......................:kciuki:[/quote] byłoby tak: :thumbs: gdybym i ja jechała, a tak doopa - nie zobaczę Patrysia na własne oczy :placz: Quote
Bullila.nl Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='agnethka']byłoby tak: :thumbs: gdybym i ja jechała, a tak doopa - nie zobaczę Patrysia na własne oczy :placz:[/quote] a gdzie Patrys ?w delegacji rozplodowej???:evil_lol: doberek:p Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Bullila.nl']a gdzie Patrys ?w delegacji rozplodowej???:evil_lol: doberek:p[/quote] a gdzie ma być? u Kasi jest, ale ja nie jadę po Viki :shake: a chciałam foty porobić i pomiziać to i owo :placz: Quote
Bullila.nl Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 zle doczytalam:oops::lol:....spiaca jestem :diabloti: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 i dalej ni mam obroży dla szczyla i kasy ni mam i jeszcze muszę na egzamy jechać...somebody kill me please :mdleje: Quote
klaudia&Manta Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Dobry dzień , czy wieczór - jak kto woli :) Tak się przywitać przyszłam ... Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:jakoś tak dziś dojść do was nie mogłam ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Dobry dzień , czy wieczór - jak kto woli :) Tak się przywitać przyszłam ...[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:jakoś tak dziś dojść do was nie mogłam ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] miło, że obie ostatecznie dotarłyście ;) Quote
Unbelievable Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='agnethka']miło, że obie ostatecznie dotarłyście ;)[/quote] ja też dotarłam- ale gdzie indziej :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Tinka:)']ja też dotarłam- ale gdzie indziej :evil_lol:[/quote] Ty to wsiąkłaś......przepadłaś :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='agnethka']Ty to wsiąkłaś......przepadłaś :diabloti:[/quote] ja? niieee:razz: nie.... :mdleje: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Tinka:)']ja? niieee:razz: nie.... :mdleje:[/quote] hihi...jaaaaaaaaaaasne :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='agnethka']hihi...jaaaaaaaaaaasne :evil_lol:[/quote] na tapecie mam smerfa. gi jack chyba:cool1: bardziej podobają mi się asty, z wyglądu, ale z charakteru staffiki... dobrze że mam 3 lata, jeszcze mi się pięć razy zmieni :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Tinka:)']na tapecie mam smerfa. gi jack chyba:cool1: bardziej podobają mi się asty, z wyglądu, ale z charakteru staffiki... dobrze że mam 3 lata, jeszcze mi się pięć razy zmieni :evil_lol:[/quote] a co ważniejsze? :evil_lol: odpowiedź jest banalna, tak więc wpadłaś po uszy.................:cool3: Quote
Vectra Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 doczłapałam po omacku ... czyli co po niedzieli następnej , już będzie Viki ? Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Vectra']doczłapałam po omacku ... czyli co po niedzieli następnej , już będzie Viki ?[/quote] yes, yes, yes :multi: Quote
Bullila.nl Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='agnethka']yes, yes, yes :multi:[/quote] oj oj oj biedne dziewczynki....:evil_lol:....kaski im pozakladaj na glowy:evil_lol: dobranoc:diabloti: Quote
agnethka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Bullila.nl']oj oj oj biedne dziewczynki....:evil_lol:....kaski im pozakladaj na glowy:evil_lol: dobranoc:diabloti:[/quote] a właśnie ,że nie założę :diabloti: Elita niech zacznie biegi ćwiczyć, bo jak będzie dalej wyglądać jak Świnka Peppa to przestanę się do niej przyznawać :evil_lol: dzisiaj po południu znowu mama jej w miche dowaliła :mad: a kurde, miałyśmy umowę.... :mad: Quote
BeaC Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [COLOR=DarkRed][B]witka to ja moje sie napieprzaja pod moim krzeslem:mad::mad::mad:[/B][/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No tak, miałyście umowę, ale nic nie mówiłaś, że nie można jej zerwać... :diabloti: Heeej wszystkim :p. Quote
agnethka Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witka to ja moje sie napieprzaja pod moim krzeslem:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/quote] moje się wścikają na łóżku, a z tego co wiem Viki to typowy staffik :evil_lol: [quote name='Klaudysiaczek']No tak, miałyście umowę, ale nic nie mówiłaś, że nie można jej zerwać... :diabloti: Heeej wszystkim :p.[/quote] moja mama kocha pieski :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Moja mama też kocha pieski, ale nie zawsze wie jak właściwie postępować :diabloti:. Quote
Recommended Posts