Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='klaudia&Manta'][/i]

[I]Hmmm:evil_lol:Ciekawe czy słusznie - ale jakoś tak to było - jak wszyscy to wszyscy ? :razz::evil_lol::evil_lol: Hihi..[/I]

[I]Dzień dobry .[/I]

[I][SIZE=1]"kursywa" mi się włączyła , i wyłaczyć nie idzie :angryy:[/SIZE][/I][/quote]

"jak wszyscy to wszyscy"? to już mnie nie dziwi czemu same baby w domu :eviltong:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:pw czasie deszczu psiaki się nudzą ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

aż tak chyba się nie nudzą, bo wymyślają całe setki pomysłów :cool3:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']"jak wszyscy to wszyscy"? to już mnie nie dziwi czemu same baby w domu :eviltong:[/quote]
a mój tata się cieszy, że Gram to pies, bo w domu 5 bab i on sam jeden rodzynek był:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Dobry dzień - przyszłam dopiero teraz bo niedawno co ze szkoły wrócilam ;-)[/quote]

co to za szkoła - co neta dzieciom w każdej chwili nie zapewnia? :cool3:

[quote name='SZPiLKA23']W szkole nie było czasu sie zameldowac, oj nie ładnie nie ładnie:mad::diabloti:[/quote]

właśnie, właśnie :mad:

[quote name='Tinka:)']a mój tata się cieszy, że Gram to pies, bo w domu 5 bab i on sam jeden rodzynek był:evil_lol::evil_lol:[/quote]

u nas zawsze wszystkiego pełno :evil_lol: aczkolwiek też kobiety liczebnie przeważają :diabloti:

Posted

staffiki to prawdziwe DEMONY (!) :diabloti: poszłam pod brame po taczkę, bo rodzice na zakupy sobie przyszykowali, ale trza drewka do kominka przywieźć, a w łapkach przecie nosić nie będę :evil_lol: no i poszłam po tą taczkę, ale że sklerotyk jestem, to okazało się, że zapomniałam rękawiczek ochronnych (no bo czemu bym miała sobie te łapki pobrudzić :evil_lol: ) to i zawracam do domu...wchodzę a tam....deska do prasowania złamana, pudełko z suszonymi grzybami, które stało na szafce pod sufitem rozpierdzielone po całej podłodze...kilka innych rzeczy zrzuconych....obróz na stole zbunowany...

mistrzostwo świata...

a przełom wrzesień/październik trzeci demon przyjedzie...pozostanie mi wówczas usiąść i zaśpiewać: " były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy..." :evil_lol:

Posted

[QUOTE]co to za szkoła - co neta dzieciom w każdej chwili nie zapewnia? :cool3:

[/QUOTE]

hmmm...jakaś nie dobra :evil_lol: Neat w szkole mamy , ale ja z niego nie korzystam ...

[QUOTE] przełom wrzesień/październik trzeci demon przyjedzie...pozostanie mi wówczas usiąść i zaśpiewać: " były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy..." :evil_lol: [/QUOTE]

I patrzeć jaki Ci tapetę ze ścian zrywają :cool1: Jak Paskuda miała rok , i dokupiliśmy Bandziora , byliśmy na nowym , świeżo wyremontowanym , ślicznym mieszkaniu - jak się okazło nie na długo :evil_lol: Tapeta poszła ! Od samego dolu do sufitu - bo pieski się nudziły .
Ostatnimi czasy , często znajduję śmieci i porozgryzane różne ciekawe rzeczy , wszędzie gdzei się da ..ciekawe dlaczego ..:diabloti:

Tak więc miłego ogolądania , jak małe buldożery rujnują twój własny dom :razz:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Niezła demolka[/quote]

noo...postarały się z koteckami :razz: bo to pościg był :evil_lol:

[quote name='klaudia&Manta']

I patrzeć jaki Ci tapetę ze ścian zrywają :cool1: Jak Paskuda miała rok , i dokupiliśmy Bandziora , byliśmy na nowym , świeżo wyremontowanym , ślicznym mieszkaniu - jak się okazło nie na długo :evil_lol: Tapeta poszła ! Od samego dolu do sufitu - bo pieski się nudziły .
Ostatnimi czasy , często znajduję śmieci i porozgryzane różne ciekawe rzeczy , wszędzie gdzei się da ..ciekawe dlaczego ..:diabloti:

Tak więc miłego ogolądania , jak małe buldożery rujnują twój własny dom :razz:[/quote]

e tam...nam nie zerwą - nie mamy tapety :diabloti:

ogólnie jak Arwena przyjechała to była tylko miesiąc starsza od Viki jak do nas przyjedzie....tego się nie boję...one psocą jak są same :evil_lol: widać do wc też nie wolno wychodzić :evil_lol: albo zabierać ze sobą....

a tak na poważnie to był mój błąd :oops: bo powinnam była koty na dwór wywalić jak wychodziłam....zawsze tak robię, a teraz zapomniało mi się, że w ogóle siedzą w domu :roll:

Posted

[quote name='agnethka']

a tak na poważnie to był mój błąd :oops: bo powinnam była koty na dwór wywalić jak wychodziłam....zawsze tak robię, a teraz zapomniało mi się, że w ogóle siedzą w domu :roll:[/quote]
to tak jak moja mama wpadła na pomysł, żeby Grama zamknąć w łazience, bo on taki grzeczny jak sam zostaje..
powiedziałam że ja tego rozszarpanego papieru toaletowego i płatków higienicznych sprzątać nie będę :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']to tak jak moja mama wpadła na pomysł, żeby Grama zamknąć w łazience, bo on taki grzeczny jak sam zostaje..
powiedziałam że ja tego rozszarpanego papieru toaletowego i płatków higienicznych sprzątać nie będę :evil_lol:[/QUOTE]

Lena też w łazience swego czasu zostawała sama, do czasu jak zaczeła obżerać meble8-)

Posted

[quote name='Tinka:)']to tak jak moja mama wpadła na pomysł, żeby Grama zamknąć w łazience, bo on taki grzeczny jak sam zostaje..
powiedziałam że ja tego rozszarpanego papieru toaletowego i płatków higienicznych sprzątać nie będę :evil_lol:[/quote]

[quote name='infers1995']Lena też w łazience swego czasu zostawała sama, do czasu jak zaczeła obżerać meble8-)[/quote]

hmm..a powiem Wam, że nic nie zeżarły....

grzyby zrzuciły ewidentnie KOTY (!), deska złamana, bo KOT musiał po niej przebiec, a że one są WREDNE i DRAŻNIĄ staffiki to inna para butów - no bo jak pies ma stać spokojnie i kota nie ruszać, jak ten specjalnie mu pod nosem łazi, ociera się i wydaje dziwne dźwięki, a czasami nawet łapą zaczepia - no i powiedzcie czemu pies ma się nim nie zainteresować? a nasze kocury właśnie tak mają, same podłażą do psów i je często do zabawy zapraszają...a potem zwiewają i są pretensje do BIEDNYCH STAFFCIÓW :placz:

i będzie: "kto połamał deske do prasowania?" - Staffiki
"kto zrzucił grzyby?" - Staffiki, a guzik bo i to i to zrobiły KOTY :evilbat:

Posted

[quote name='Tinka:)']Gram ogranicza się do zżerania rzeczy, które da się łatwo przenieść i z tym uciec : P[/quote]
moje dokładnie tak samo :diabloti: z tym , że ograniczenie wagowe pewno jest inne :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']moje dokładnie tak samo :diabloti: z tym , że ograniczenie wagowe pewno jest inne :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
tzn? wystarczy że zmieści się w pysku : P raz mi przyniósł torbę z lustrem i kompaktem:cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']tzn? wystarczy że zmieści się w pysku : P raz mi przyniósł torbę z lustrem i kompaktem:cool1:[/quote]
no moje na ten rzykład przyniosły by tą torbe z szafką na której leżała torba :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']Gram ogranicza się do zżerania rzeczy, które da się łatwo przenieść i z tym uciec : P[/quote]

[quote name='Vectra']moje dokładnie tak samo :diabloti: z tym , że ograniczenie wagowe pewno jest inne :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[quote name='Tinka:)']tzn? wystarczy że zmieści się w pysku : P raz mi przyniósł torbę z lustrem i kompaktem:cool1:[/quote]

Elita się ograniczyła do woreczków foliowych np. po pączkach lub po wędlinie :mdleje: już 2 razy się z nią ścigałam, bo ona to chapie tempem ekspresowym :shake: kiedyś zawału przez to dostanę, jeśli ona nie zaczai, że nie wolno :mdleje:

Posted

[quote name='Vectra']no moje na ten rzykład przyniosły by tą torbe z szafką na której leżała torba :evil_lol:[/quote]
ale TWOJE a nie TWÓJ : P
ja mam jednego, 8kg, delikatny pieseczek:diabloti:
[quote name='agnethka']Elita się ograniczyła do woreczków foliowych np. po pączkach lub po wędlinie :mdleje: już 2 razy się z nią ścigałam, bo ona to chapie tempem ekspresowym :shake: kiedyś zawału przez to dostanę, jeśli ona nie zaczai, że nie wolno :mdleje:[/quote]
jak miło:loveu::loveu:
Gram jak zaczai że nie wolno, to gania się po domu- zdecydowanie bardziej wolę jak nie wie:evil_lol:

Posted

ona wie, że nie wolno - ale się nie stosuje i też zwiewa....kradnie skubana, a ja się boję, bo przecież jakby zjadła worek foliowy....to nawet wolę nie myśleć...ja mało zawału nie dostałam jak ją jakiś wredny owad użarł i żadnego weta w Bychawie nie było...musieliśmy jechać 30km do Lublina :shake: na szczęście Elita nie była AŻ TAK uczulona na jad..:roll: ale co się nadenerwowałam to moje...

Posted

[COLOR=DarkRed][B]hejka
he he he rozpierdówke Ci kotki do spółki z pieseczkami zrobiły??:diabloti::diabloti::diabloti:

moje kotki unikają pieseczków
kotki żyja na górze a pieseczki na dole
czasami pieseczek:razz: idzie do góry ale z racji ze już sie kochanieńki nie mieści:razz: w wejściu dla kotecków nici z polowanka:diabloti:
moje psy poluja na kotecki[/B][/COLOR]:mad:

[COLOR=DarkRed][B]a Leja to nauczyła młodocianego ze jak nie ma pani w domu to się śpi bo nuuuuuuuuuda wielka jest[/B][/COLOR]:cool1:

[COLOR=DarkRed][B]zato jak jestem:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]trzym się ciepło
bo ty masz kominek a mój piec nadal........... niezakupiony:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:widze że tworzysz w domu BRB ...czyli Brygady Remontowo Baletowe :evil_lol:....
doberek :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

bry :p

u nas wieczny remont już od kilku lat po przeprowadzce, trzeba sobie ekipe wyszkolić, co by za żarcie wszystko zrobili :cool1:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hejka
he he he rozpierdówke Ci kotki do spółki z pieseczkami zrobiły??:diabloti::diabloti::diabloti:

moje kotki unikają pieseczków
kotki żyja na górze a pieseczki na dole
czasami pieseczek:razz: idzie do góry ale z racji ze już sie kochanieńki nie mieści:razz: w wejściu dla kotecków nici z polowanka:diabloti:
moje psy poluja na kotecki[/B][/COLOR]:mad:

[COLOR=DarkRed][B]a Leja to nauczyła młodocianego ze jak nie ma pani w domu to się śpi bo nuuuuuuuuuda wielka jest[/B][/COLOR]:cool1:

[COLOR=DarkRed][B]zato jak jestem:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]trzym się ciepło
bo ty masz kominek a mój piec nadal........... niezakupiony:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

a u nas psy nie polowały na koty, ale to się zmieniło przez psy, które na DT były u nas :mad: ONka - ganiała dosłownie wszystko, począwszy od kotów a skończywszy na liściach i płatkach śniegu :diabloti: Briard kochał ganiać koty jak je widział na dworze, ale w domy kociaki zawsze miały spokój.....no i tymi wyścigami podwórkowymi zaraził się Ozzy :-o a potem Elita...a w domu to Arwena nie może wytrzymać, bo ona by się bawić chciała :evil_lol:

a jeśli chodzi o koty to też są niezłe....zwłaszcza kocury, bo kocice to z dala od psów - Bushi z pazurami skacze im na grzbiet jak próbują podejść, więc jej odpuściły ;) Lucy ucieka....ale Chomik, Graffi i Dżabik to sami psom pod nosy podłażą, łaszą się albo prowokują do zabawy...a potem chryja, że pies kota pogonił :diabloti: