agnethka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='klaudia&Manta'][/i] [I]Hmmm:evil_lol:Ciekawe czy słusznie - ale jakoś tak to było - jak wszyscy to wszyscy ? :razz::evil_lol::evil_lol: Hihi..[/I] [I]Dzień dobry .[/I] [I][SIZE=1]"kursywa" mi się włączyła , i wyłaczyć nie idzie :angryy:[/SIZE][/I][/quote] "jak wszyscy to wszyscy"? to już mnie nie dziwi czemu same baby w domu :eviltong: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:pw czasie deszczu psiaki się nudzą ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] aż tak chyba się nie nudzą, bo wymyślają całe setki pomysłów :cool3: Quote
klaudia&Manta Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dobry dzień - przyszłam dopiero teraz bo niedawno co ze szkoły wrócilam ;-) Quote
SZPiLKA23 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 W szkole nie było czasu sie zameldowac, oj nie ładnie nie ładnie:mad::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='agnethka']"jak wszyscy to wszyscy"? to już mnie nie dziwi czemu same baby w domu :eviltong:[/quote] a mój tata się cieszy, że Gram to pies, bo w domu 5 bab i on sam jeden rodzynek był:evil_lol::evil_lol: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Dobry dzień - przyszłam dopiero teraz bo niedawno co ze szkoły wrócilam ;-)[/quote] co to za szkoła - co neta dzieciom w każdej chwili nie zapewnia? :cool3: [quote name='SZPiLKA23']W szkole nie było czasu sie zameldowac, oj nie ładnie nie ładnie:mad::diabloti:[/quote] właśnie, właśnie :mad: [quote name='Tinka:)']a mój tata się cieszy, że Gram to pies, bo w domu 5 bab i on sam jeden rodzynek był:evil_lol::evil_lol:[/quote] u nas zawsze wszystkiego pełno :evil_lol: aczkolwiek też kobiety liczebnie przeważają :diabloti: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 staffiki to prawdziwe DEMONY (!) :diabloti: poszłam pod brame po taczkę, bo rodzice na zakupy sobie przyszykowali, ale trza drewka do kominka przywieźć, a w łapkach przecie nosić nie będę :evil_lol: no i poszłam po tą taczkę, ale że sklerotyk jestem, to okazało się, że zapomniałam rękawiczek ochronnych (no bo czemu bym miała sobie te łapki pobrudzić :evil_lol: ) to i zawracam do domu...wchodzę a tam....deska do prasowania złamana, pudełko z suszonymi grzybami, które stało na szafce pod sufitem rozpierdzielone po całej podłodze...kilka innych rzeczy zrzuconych....obróz na stole zbunowany... mistrzostwo świata... a przełom wrzesień/październik trzeci demon przyjedzie...pozostanie mi wówczas usiąść i zaśpiewać: " były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy..." :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [QUOTE]co to za szkoła - co neta dzieciom w każdej chwili nie zapewnia? :cool3: [/QUOTE] hmmm...jakaś nie dobra :evil_lol: Neat w szkole mamy , ale ja z niego nie korzystam ... [QUOTE] przełom wrzesień/październik trzeci demon przyjedzie...pozostanie mi wówczas usiąść i zaśpiewać: " były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy..." :evil_lol: [/QUOTE] I patrzeć jaki Ci tapetę ze ścian zrywają :cool1: Jak Paskuda miała rok , i dokupiliśmy Bandziora , byliśmy na nowym , świeżo wyremontowanym , ślicznym mieszkaniu - jak się okazło nie na długo :evil_lol: Tapeta poszła ! Od samego dolu do sufitu - bo pieski się nudziły . Ostatnimi czasy , często znajduję śmieci i porozgryzane różne ciekawe rzeczy , wszędzie gdzei się da ..ciekawe dlaczego ..:diabloti: Tak więc miłego ogolądania , jak małe buldożery rujnują twój własny dom :razz: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Niezła demolka[/quote] noo...postarały się z koteckami :razz: bo to pościg był :evil_lol: [quote name='klaudia&Manta'] I patrzeć jaki Ci tapetę ze ścian zrywają :cool1: Jak Paskuda miała rok , i dokupiliśmy Bandziora , byliśmy na nowym , świeżo wyremontowanym , ślicznym mieszkaniu - jak się okazło nie na długo :evil_lol: Tapeta poszła ! Od samego dolu do sufitu - bo pieski się nudziły . Ostatnimi czasy , często znajduję śmieci i porozgryzane różne ciekawe rzeczy , wszędzie gdzei się da ..ciekawe dlaczego ..:diabloti: Tak więc miłego ogolądania , jak małe buldożery rujnują twój własny dom :razz:[/quote] e tam...nam nie zerwą - nie mamy tapety :diabloti: ogólnie jak Arwena przyjechała to była tylko miesiąc starsza od Viki jak do nas przyjedzie....tego się nie boję...one psocą jak są same :evil_lol: widać do wc też nie wolno wychodzić :evil_lol: albo zabierać ze sobą.... a tak na poważnie to był mój błąd :oops: bo powinnam była koty na dwór wywalić jak wychodziłam....zawsze tak robię, a teraz zapomniało mi się, że w ogóle siedzą w domu :roll: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='agnethka'] a tak na poważnie to był mój błąd :oops: bo powinnam była koty na dwór wywalić jak wychodziłam....zawsze tak robię, a teraz zapomniało mi się, że w ogóle siedzą w domu :roll:[/quote] to tak jak moja mama wpadła na pomysł, żeby Grama zamknąć w łazience, bo on taki grzeczny jak sam zostaje.. powiedziałam że ja tego rozszarpanego papieru toaletowego i płatków higienicznych sprzątać nie będę :evil_lol: Quote
infers Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']to tak jak moja mama wpadła na pomysł, żeby Grama zamknąć w łazience, bo on taki grzeczny jak sam zostaje.. powiedziałam że ja tego rozszarpanego papieru toaletowego i płatków higienicznych sprzątać nie będę :evil_lol:[/QUOTE] Lena też w łazience swego czasu zostawała sama, do czasu jak zaczeła obżerać meble8-) Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']to tak jak moja mama wpadła na pomysł, żeby Grama zamknąć w łazience, bo on taki grzeczny jak sam zostaje.. powiedziałam że ja tego rozszarpanego papieru toaletowego i płatków higienicznych sprzątać nie będę :evil_lol:[/quote] [quote name='infers1995']Lena też w łazience swego czasu zostawała sama, do czasu jak zaczeła obżerać meble8-)[/quote] hmm..a powiem Wam, że nic nie zeżarły.... grzyby zrzuciły ewidentnie KOTY (!), deska złamana, bo KOT musiał po niej przebiec, a że one są WREDNE i DRAŻNIĄ staffiki to inna para butów - no bo jak pies ma stać spokojnie i kota nie ruszać, jak ten specjalnie mu pod nosem łazi, ociera się i wydaje dziwne dźwięki, a czasami nawet łapą zaczepia - no i powiedzcie czemu pies ma się nim nie zainteresować? a nasze kocury właśnie tak mają, same podłażą do psów i je często do zabawy zapraszają...a potem zwiewają i są pretensje do BIEDNYCH STAFFCIÓW :placz: i będzie: "kto połamał deske do prasowania?" - Staffiki "kto zrzucił grzyby?" - Staffiki, a guzik bo i to i to zrobiły KOTY :evilbat: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='agnethka']hmm..a powiem Wam, że nic nie zeżarły....[/quote] Gram ogranicza się do zżerania rzeczy, które da się łatwo przenieść i z tym uciec : P Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']Gram ogranicza się do zżerania rzeczy, które da się łatwo przenieść i z tym uciec : P[/quote] moje dokładnie tak samo :diabloti: z tym , że ograniczenie wagowe pewno jest inne :evil_lol: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Vectra']moje dokładnie tak samo :diabloti: z tym , że ograniczenie wagowe pewno jest inne :evil_lol: :evil_lol:[/quote] tzn? wystarczy że zmieści się w pysku : P raz mi przyniósł torbę z lustrem i kompaktem:cool1: Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']tzn? wystarczy że zmieści się w pysku : P raz mi przyniósł torbę z lustrem i kompaktem:cool1:[/quote] no moje na ten rzykład przyniosły by tą torbe z szafką na której leżała torba :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Tinka:)']Gram ogranicza się do zżerania rzeczy, które da się łatwo przenieść i z tym uciec : P[/quote] [quote name='Vectra']moje dokładnie tak samo :diabloti: z tym , że ograniczenie wagowe pewno jest inne :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [quote name='Tinka:)']tzn? wystarczy że zmieści się w pysku : P raz mi przyniósł torbę z lustrem i kompaktem:cool1:[/quote] Elita się ograniczyła do woreczków foliowych np. po pączkach lub po wędlinie :mdleje: już 2 razy się z nią ścigałam, bo ona to chapie tempem ekspresowym :shake: kiedyś zawału przez to dostanę, jeśli ona nie zaczai, że nie wolno :mdleje: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Vectra']no moje na ten rzykład przyniosły by tą torbe z szafką na której leżała torba :evil_lol:[/quote] ale TWOJE a nie TWÓJ : P ja mam jednego, 8kg, delikatny pieseczek:diabloti: [quote name='agnethka']Elita się ograniczyła do woreczków foliowych np. po pączkach lub po wędlinie :mdleje: już 2 razy się z nią ścigałam, bo ona to chapie tempem ekspresowym :shake: kiedyś zawału przez to dostanę, jeśli ona nie zaczai, że nie wolno :mdleje:[/quote] jak miło:loveu::loveu: Gram jak zaczai że nie wolno, to gania się po domu- zdecydowanie bardziej wolę jak nie wie:evil_lol: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 ona wie, że nie wolno - ale się nie stosuje i też zwiewa....kradnie skubana, a ja się boję, bo przecież jakby zjadła worek foliowy....to nawet wolę nie myśleć...ja mało zawału nie dostałam jak ją jakiś wredny owad użarł i żadnego weta w Bychawie nie było...musieliśmy jechać 30km do Lublina :shake: na szczęście Elita nie była AŻ TAK uczulona na jad..:roll: ale co się nadenerwowałam to moje... Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:widze że tworzysz w domu BRB ...czyli Brygady Remontowo Baletowe :evil_lol:.... doberek :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [COLOR=DarkRed][B]hejka he he he rozpierdówke Ci kotki do spółki z pieseczkami zrobiły??:diabloti::diabloti::diabloti: moje kotki unikają pieseczków kotki żyja na górze a pieseczki na dole czasami pieseczek:razz: idzie do góry ale z racji ze już sie kochanieńki nie mieści:razz: w wejściu dla kotecków nici z polowanka:diabloti: moje psy poluja na kotecki[/B][/COLOR]:mad: [COLOR=DarkRed][B]a Leja to nauczyła młodocianego ze jak nie ma pani w domu to się śpi bo nuuuuuuuuuda wielka jest[/B][/COLOR]:cool1: [COLOR=DarkRed][B]zato jak jestem:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]trzym się ciepło bo ty masz kominek a mój piec nadal........... niezakupiony:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:widze że tworzysz w domu BRB ...czyli Brygady Remontowo Baletowe :evil_lol:.... doberek :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bry :p u nas wieczny remont już od kilku lat po przeprowadzce, trzeba sobie ekipe wyszkolić, co by za żarcie wszystko zrobili :cool1: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hejka he he he rozpierdówke Ci kotki do spółki z pieseczkami zrobiły??:diabloti::diabloti::diabloti: moje kotki unikają pieseczków kotki żyja na górze a pieseczki na dole czasami pieseczek:razz: idzie do góry ale z racji ze już sie kochanieńki nie mieści:razz: w wejściu dla kotecków nici z polowanka:diabloti: moje psy poluja na kotecki[/B][/COLOR]:mad: [COLOR=DarkRed][B]a Leja to nauczyła młodocianego ze jak nie ma pani w domu to się śpi bo nuuuuuuuuuda wielka jest[/B][/COLOR]:cool1: [COLOR=DarkRed][B]zato jak jestem:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]trzym się ciepło bo ty masz kominek a mój piec nadal........... niezakupiony:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] a u nas psy nie polowały na koty, ale to się zmieniło przez psy, które na DT były u nas :mad: ONka - ganiała dosłownie wszystko, począwszy od kotów a skończywszy na liściach i płatkach śniegu :diabloti: Briard kochał ganiać koty jak je widział na dworze, ale w domy kociaki zawsze miały spokój.....no i tymi wyścigami podwórkowymi zaraził się Ozzy :-o a potem Elita...a w domu to Arwena nie może wytrzymać, bo ona by się bawić chciała :evil_lol: a jeśli chodzi o koty to też są niezłe....zwłaszcza kocury, bo kocice to z dala od psów - Bushi z pazurami skacze im na grzbiet jak próbują podejść, więc jej odpuściły ;) Lucy ucieka....ale Chomik, Graffi i Dżabik to sami psom pod nosy podłażą, łaszą się albo prowokują do zabawy...a potem chryja, że pies kota pogonił :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Potrzebowałabym takiego odwaznego kota, albo takiego Vectrowego Quote
agnethka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Potrzebowałabym takiego odwaznego kota, albo takiego Vectrowego[/quote] którego? takiego co się do psa łasi czy co się na psa rzuca? :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ktory rzuci sie szybciej na psa niz pies na niego Quote
Recommended Posts