klaudia&Manta Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Manta też w zeszłym roku miała z odstępami 3 miesięcznymi :evil_lol: A teraz długo nie ma , i boję się żeby na Bydgoszcz nie dostała . :placz: Quote
agnethka Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='klaudia&Manta']Znowu ? :eviltong:[/quote] tak :angryy: ona powinna mieć cieczkę na przełomie kwiecień/maj, ale że niedawno cieczkę miała Arwena - to przecież Elicia nie może być gorsza :diabloti: co ciekawe Viki ma już 7 miesięcy, więc pewnie ona też dostanie cieczki :evil_lol: no i mnie nie zdziwi jak i po niej Elitka zapragnie być atrakcyjna... :loveu: nic to...przynajmniej wymiziam na spokojnie wsje psy :razz: Quote
Unbelievable Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 buehehe nie ma to jak pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=DarkRed][B]to ja przeczytała że znowu cieczkujecie:razz::razz:??? nie ma to jak trzy kobitki pod jednym dachem my nie miewamy tych problemów :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [B]Klaudia[/B] - najwyraźniej ten typ tak ma ;) [B] Tinka[/B] - zwłaszcza ZAKOCHANY pies w cieknącej suce :eviltong: [B] Szpilka[/B] - Eli to kobita ponad kobitami ;) [B] M&T[/B] - foty będą po sobocie :diabloti: [B] BeaC[/B] - gorsze rzeczy się przeżywało iż cieczki ;) Quote
Unbelievable Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='agnethka'] [B] Tinka[/B] - zwłaszcza ZAKOCHANY pies w cieknącej suce :eviltong: [/QUOTE] ja tylko użyję klikera: GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAM:mad: i jest spokój:loveu: a jak nie pomaga to nie-klikerowe E! SPOKÓJ! razem z klikerowym GRRRRRRRRRAAAAAAAAM NA MIEJSCE i wtedy musi być spokój :evil_lol: Quote
agnethka Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='M&T']a czemu tak późno? :placz:[/quote] będą zdjęcia z wystawy w Rzeszowie ;) jedziem z Arwenką ;) no a propo to muszę zgrać fotki z aparatu i naładować baterie...od razu powiem, że te fotki już od dawna są tu na forum ;) Quote
agnethka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-milosnikow-bullterierow-tajemniczy-obrazek-na-rzecz-mamypittbulowej-do-20-02-a-131001/[/url] a teraz biegusiem na bazarek :cool3: Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='agnethka'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-milosnikow-bullterierow-tajemniczy-obrazek-na-rzecz-mamypittbulowej-do-20-02-a-131001/[/URL] a teraz biegusiem na bazarek :cool3:[/quote] Leeeeeecim! Quote
agnethka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ciotka na 100% nie bede na szole :([/quote] szkoda :( pozostaje Jarosław ;) Quote
SZPiLKA23 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jarosławia nie odpuszczę za blisko mam ;) Quote
agnethka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Jarosławia nie odpuszczę za blisko mam ;)[/quote] my chyba będziemy tylko w dniu wystawy, a nie jak planowaliśmy z noclegiem Quote
SZPiLKA23 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Szkoda ze nie mam wiecej miejsca i mniej psiobojacego TZta Quote
agnethka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 nie damy rady umówić się na herbatkę, bo będziemy tylko na wystawę :roll: Quote
agnethka Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 ujdzie w tłoku :lol: Arwena - klasa młodzieży - lok.4, oc.bdb Elita - oc.bdb, bez lokaty (0/6) Quote
M&T Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 teraz zadam głupie pytanie :oops: Co to są te lokaty? :hmmmm: Quote
M&T Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Aha, dzięki :multi::multi: Czyli dobrze wam poszło? :D Quote
agnethka Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='M&T']teraz zadam głupie pytanie :oops: Co to są te lokaty? :hmmmm:[/quote] lokaty to po prstu miejsca np. miejsce 1 ;) na psich wystawach są to lokaty ;) i tak mamy lokatę 1, lokatę 2, lokatę 3, lokatę 4 ;) Quote
SZPiLKA23 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Mocna była konkurencja? W ogole jak oceniasz organizacje? Quote
Recommended Posts