Bullila.nl Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Iwona1984']czy staffik czy ast jeden czort TTB:diabloti:[/quote] ale takich TTB jak ja mam to nie macie...:eviltong: Bullit to staffik ale z tych amerykanskich masywnych a Vesper staffik miniaturka:mdleje: dobre nie??:evil_lol: a ja mowie tak tak:stupid: bo co tu dyskutowac:evil_lol: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A ja jako wielbicielka szpicowatych i tak nie rozróżniam wszystkich tych Waszych, wstyd, czyż nie? Quote
agnethka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 amerykańskie staffiki i staffik mini.... interesujące :lol: :lol: Quote
Bullila.nl Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']A ja jako wielbicielka szpicowatych i tak nie rozróżniam wszystkich ty Waszych, wstyd, czyż nie?[/quote] nie tylko wstyd ale tez grzech:evil_lol::eviltong: ja tez nie rozrozniam futrzakow niektorych:oops::cool1: Quote
M&T Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Hej ciotka :D Wróciłam już z koni i melduję, że jeszcze żyję! :evil_lol: Quote
agnethka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 a ja większość rozróżniam :multi: poza "nowościami", bo mimo wsjo mam zaległości w psach nadal :oops: M&T miło, że żyjesz, a teraz nadrabiaj moją galeryje :eviltong: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Liczę na to, że jeszcze trochę na dogo i będę umieć więcej ;) Quote
agnethka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']Liczę na to, że jeszcze trochę na dogo i będę umieć więcej ;)[/quote] no to musisz pobiegać troche po tych galeriach ;) dla mnie lepsze były książki :eviltong: i gazety :eviltong: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='agnethka']no to musisz pobiegać troche po tych galeriach ;) dla mnie lepsze były książki :eviltong: i gazety :eviltong:[/quote] Toteż biegam bez przerwy ;) Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 agnethka, a russelle rozróżniasz? parsony i jacki? :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Tinka:)']agnethka, a russelle rozróżniasz? parsony i jacki? :diabloti:[/quote] Ja odróżniam (chyba :diabloti:) Parsony są wyższe od Jacków .. zgadłam ?, i parsonów chyba więcej szorstkowłosych jest niż krótko , ale to już taki moje - możliwe że nie trafne zdanie :eviltong: Quote
agnethka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Tinka:)']agnethka, a russelle rozróżniasz? parsony i jacki? :diabloti:[/quote] ja o psach piszę, a nie o diabłach wcielonych :eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='agnethka']ja o psach piszę, a nie o diabłach wcielonych :eviltong:[/QUOTE] no to chyba że :diabloti: Quote
agnethka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='klaudia&Manta']Ja odróżniam (chyba :diabloti:) Parsony są wyższe od Jacków .. zgadłam ?, i parsonów chyba więcej szorstkowłosych jest niż krótko , ale to już taki moje - możliwe że nie trafne zdanie :eviltong:[/quote] zgadzam się, że parsony są wyższe...jednak szorstkowłose to bardziej mi się jacki zawsze kojarzyły...zwłaszcza jak całe stado (ok.40) w Warszawie na ringu paradowało tych "psów" :diabloti: a potem pojawiły się chyba 4 parsony to można było się zakręcić i nie wiedzieć co jest co :lol: Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='agnethka']zgadzam się, że parsony są wyższe...jednak szorstkowłose to bardziej mi się jacki zawsze kojarzyły...zwłaszcza jak całe stado (ok.40) w Warszawie na ringu paradowało tych "psów" :diabloti: a potem pojawiły się chyba 4 parsony to można było się zakręcić i nie wiedzieć co jest co :lol:[/QUOTE] prawda, że wyższe, częściej są szorstkowłose ;) ale też inna budowa- wpisane w kwadrat a nie w prostokąt jak jacki, bardziej kwadratowa mordka i parę takich ;) apropo jakców- mama grama będzie miała szczonki za 10 dni :loveu: Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='agnethka']to straszne :-o[/QUOTE] przerażające :placz: Quote
agnethka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Tinka:)'] apropo jakców- mama grama będzie miała szczonki za 10 dni :loveu:[/quote] to straszne :-o Quote
klaudia&Manta Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Tinka :)']apropo jakców- mama grama będzie miała szczonki za 10 dni [/quote] Kup Gramowi półrodzeństwo , no kup :eviltong: [QUOTE]zwłaszcza jak całe stado (ok.40) w Warszawie na ringu paradowało [/QUOTE] Tak, to dopiero było straszne :placz: Nie dość że każdy taki sam , oczopląsu dostać szło , to jeszcze po dokładniejszym przyjrzeniu się okazywało się , że takie same a jednak każdy inny :lol: To było przerażające , nie chcę tego przeżyć drugi raz :eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='klaudia&Manta']Kup Gramowi półrodzeństwo , no kup :eviltong: Tak, to dopiero było straszne :placz: Nie dość że każdy taki sam , oczopląsu dostać szło , to jeszcze po dokładniejszym przyjrzeniu się okazywało się , że takie same a jednak każdy inny :lol: To było przerażające , nie chcę tego przeżyć drugi raz :eviltong:[/QUOTE] nic nie kupuję : P ale żałuję trochę, bo to ostatni miot duszy, a bardzo ją lubię i podoba mi się jej wygląd- przyszła niedoszła czempionka ;) muszę jechać do warszawy, no muszę :evil_lol::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ja w tym roku też Wa-wę planuję , ale jak te małe śmierdziele znów będą przed fafikami isć , to ja napewno przy tym ringu siedzieć nie będę :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='klaudia&Manta']Ja w tym roku też Wa-wę planuję , ale jak te małe śmierdziele znów będą przed fafikami isć , to ja napewno przy tym ringu siedzieć nie będę :evil_lol:[/QUOTE] a jak ze swoim podejdę to się wystraszysz i uciekniesz? :evil_lol: Quote
agnethka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='klaudia&Manta'] Tak, to dopiero było straszne :placz: Nie dość że każdy taki sam , oczopląsu dostać szło , to jeszcze po dokładniejszym przyjrzeniu się okazywało się , że takie same a jednak każdy inny :lol: To było przerażające , nie chcę tego przeżyć drugi raz :eviltong:[/quote] nooo...i nic dziwnego, że sędzia później taki zakręcony był, że jedna klasa suk dwa razy na ringu paradowała :lol: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Witam się porannie :)) Do dyskusji się nie wtrącam, bo nie wiem, o co chodzi ;) Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='agnethka']Elita nie jedzie do Rzeszowa :placz: od dziś postanowiła być atrakcyjna kobietą :loveu: :diabloti:[/quote] Są plusy i minusy :) Quote
agnethka Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Elita nie jedzie do Rzeszowa :placz: od dziś postanowiła być atrakcyjna kobietą :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts