Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']
[CENTER][SIZE=3][B][I] WSJEGO NAJPSIEJSZEGO Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT[/I][/B][/SIZE]
ŻYCZĘ TERAZ, BO PÓŹNIEJ NIE BĘDZIE MI SIĘ CHCIAŁO :eviltong:
[/CENTER]
[/quote]
Noooo, spamowac czas zacząć...:evil_lol:
Dobrze, żeś mi przypomniała. Kartki świąteczne kupiłam juz doooobrych kilka dni temu, ale nie mam czasu ich wysłac... Eh, trzeba się za to zabrać.

Pzdr.

Posted

[quote name='agnethka']właśnie wróciłyśmy od lekarza - mała ma zapalenie gardła :roll: napad na aptekę też za nami, na szczęście tym razem się nie spłukałam :diabloti: a do przedszkola to po świętach dopiero pójdzie :roll:[/quote]

Biedna, ucałuj ją w czółko ode mnie. Przerwa jej się przyda na pewno :)

Posted

właśnie wróciłyśmy od lekarza - mała ma zapalenie gardła :roll: napad na aptekę też za nami, na szczęście tym razem się nie spłukałam :diabloti: a do przedszkola to po świętach dopiero pójdzie :roll:

Posted

[quote name='jbk']Biedna, ucałuj ją w czółko ode mnie. Przerwa jej się przyda na pewno :)[/quote]

ja biedna... ona jak długo w domu siedzi to zwariować można :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nonono, a w kogo ona się wdała, co?[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=_undefined"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_12.gif[/IMG][/URL]

Pzdr.[/quote]

niestety... ona to charakterek "tatunia" :shake: ale ciężką pracą udaje się jakoś zmieniać niektóre zachowania i postępy są :cool1:

Posted

hahaha... jaki kot :lol:

nom... mojej córze się chyba polepszyło, bo biega od rana :lol: ja się zastanawiam co to za leki, że takiego speeda dostała ;) biega, skacze, świruje...

Posted

[quote name='agnethka']hahaha... jaki kot :lol:

nom... mojej córze się chyba polepszyło, bo biega od rana :lol: ja się zastanawiam co to za leki, że takiego speeda dostała ;) biega, skacze, świruje...[/quote]

Sprawdź może skład chemiczny.......

Posted

jestem... jestem.... siedzę i zdjęcia na stronkę zmniejszam i dla kolegi i dla koleżanki.... dla siebie fotek nie mam... na forumach z doskoku dosłownie się pojawiam :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']jestem... jestem.... siedzę i zdjęcia na stronkę zmniejszam i dla kolegi i dla koleżanki.... dla siebie fotek nie mam... na forumach z doskoku dosłownie się pojawiam :diabloti:[/quote]

Tylko sobie nogi nie złam przy tym skakaniu ;)

Posted

[quote name='jbk']Tylko sobie nogi nie złam przy tym skakaniu ;)[/quote]

spoko.... ja wiem, że ja koziorożec, a co często określane jako koza... ale umiejętnie skaczę, bo jeszcze nic sobie w życiu nie złamałam.... poza sercem, ale to nie moja robota wtedy była :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']hahaha... jaki kot :lol:

nom... mojej córze się chyba polepszyło, bo biega od rana :lol: ja się zastanawiam co to za leki, że takiego speeda dostała ;) biega, skacze, świruje...[/quote]

Spróbuj moze tez dostaniesz powera ;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Spróbuj moze tez dostaniesz powera ;)[/quote]

nie, dzięki - ja i tak siedzę co dzień do 2 :shake:

----------
robiłyśmy z mamą kolację, no i ja się zajęłam ziemniakami - biegam, szukam tego "ubijaka" do ziemniaków..

[U]mama:[/U] "czego szukasz?"

[U]ja[/U]: "no tego do ziemniaków"

[U]mama:[/U] "to nie ciupciałaś jeszcze?"

[U]ja[/U]: "nie mam z kim...."

[U]Roksanka:[/U] "mamo, masz przecież z kim! z babcią!"

:diabloti:

Posted

czasami jej się uda coś dopowiedzieć ;) :lol:

znalazłam nowy sposób podpisywania fotek :diabloti: :evil_lol:

[img]http://img57.imageshack.us/img57/6908/aa007wz0.gif[/img]

tylko trzeba dopracować ;)