Alicja Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:i zyczę z wzajemnością wsjego dobrego ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='agnethka'] [CENTER][SIZE=3][B][I] WSJEGO NAJPSIEJSZEGO Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT[/I][/B][/SIZE] ŻYCZĘ TERAZ, BO PÓŹNIEJ NIE BĘDZIE MI SIĘ CHCIAŁO :eviltong: [/CENTER] [/quote] Noooo, spamowac czas zacząć...:evil_lol: Dobrze, żeś mi przypomniała. Kartki świąteczne kupiłam juz doooobrych kilka dni temu, ale nie mam czasu ich wysłac... Eh, trzeba się za to zabrać. Pzdr. Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja w tym roku kartek nie wysyłam, bo jestem kontuzjowana ;) Jak córcia? Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='agnethka']właśnie wróciłyśmy od lekarza - mała ma zapalenie gardła :roll: napad na aptekę też za nami, na szczęście tym razem się nie spłukałam :diabloti: a do przedszkola to po świętach dopiero pójdzie :roll:[/quote] Biedna, ucałuj ją w czółko ode mnie. Przerwa jej się przyda na pewno :) Quote
agnethka Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 właśnie wróciłyśmy od lekarza - mała ma zapalenie gardła :roll: napad na aptekę też za nami, na szczęście tym razem się nie spłukałam :diabloti: a do przedszkola to po świętach dopiero pójdzie :roll: Quote
agnethka Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='jbk']Biedna, ucałuj ją w czółko ode mnie. Przerwa jej się przyda na pewno :)[/quote] ja biedna... ona jak długo w domu siedzi to zwariować można :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='agnethka']ja biedna... ona jak długo w domu siedzi to zwariować można :diabloti:[/quote] Piszesz o własnej córce...?:evil_lol:;) Pzdr. Quote
agnethka Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Piszesz o własnej córce...?:evil_lol:;) Pzdr.[/quote] tak... o niej dokładnie :diabloti: o takim małym ADHD :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nonono, a w kogo ona się wdała, co?[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=_undefined"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_12.gif[/IMG][/URL] Pzdr. Quote
agnethka Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Nonono, a w kogo ona się wdała, co?[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=_undefined"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_12.gif[/IMG][/URL] Pzdr.[/quote] niestety... ona to charakterek "tatunia" :shake: ale ciężką pracą udaje się jakoś zmieniać niektóre zachowania i postępy są :cool1: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [COLOR=magenta][I][B]ojjj buziaczki dla córeczki i szybkiego powrotu do zdrówka[/B][/I][/COLOR] :loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Powitac [IMG]http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1477.gif[/IMG] Quote
agnethka Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 hahaha... jaki kot :lol: nom... mojej córze się chyba polepszyło, bo biega od rana :lol: ja się zastanawiam co to za leki, że takiego speeda dostała ;) biega, skacze, świruje... Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='agnethka']hahaha... jaki kot :lol: nom... mojej córze się chyba polepszyło, bo biega od rana :lol: ja się zastanawiam co to za leki, że takiego speeda dostała ;) biega, skacze, świruje...[/quote] Sprawdź może skład chemiczny....... Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Widzę Cię, że jesteś, a nic się nie odzywasz...... Quote
agnethka Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 jestem... jestem.... siedzę i zdjęcia na stronkę zmniejszam i dla kolegi i dla koleżanki.... dla siebie fotek nie mam... na forumach z doskoku dosłownie się pojawiam :diabloti: Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='agnethka']jestem... jestem.... siedzę i zdjęcia na stronkę zmniejszam i dla kolegi i dla koleżanki.... dla siebie fotek nie mam... na forumach z doskoku dosłownie się pojawiam :diabloti:[/quote] Tylko sobie nogi nie złam przy tym skakaniu ;) Quote
agnethka Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='jbk']Tylko sobie nogi nie złam przy tym skakaniu ;)[/quote] spoko.... ja wiem, że ja koziorożec, a co często określane jako koza... ale umiejętnie skaczę, bo jeszcze nic sobie w życiu nie złamałam.... poza sercem, ale to nie moja robota wtedy była :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='agnethka']hahaha... jaki kot :lol: nom... mojej córze się chyba polepszyło, bo biega od rana :lol: ja się zastanawiam co to za leki, że takiego speeda dostała ;) biega, skacze, świruje...[/quote] Spróbuj moze tez dostaniesz powera ;) Quote
agnethka Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Spróbuj moze tez dostaniesz powera ;)[/quote] nie, dzięki - ja i tak siedzę co dzień do 2 :shake: ---------- robiłyśmy z mamą kolację, no i ja się zajęłam ziemniakami - biegam, szukam tego "ubijaka" do ziemniaków.. [U]mama:[/U] "czego szukasz?" [U]ja[/U]: "no tego do ziemniaków" [U]mama:[/U] "to nie ciupciałaś jeszcze?" [U]ja[/U]: "nie mam z kim...." [U]Roksanka:[/U] "mamo, masz przecież z kim! z babcią!" :diabloti: Quote
agnethka Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 czasami jej się uda coś dopowiedzieć ;) :lol: znalazłam nowy sposób podpisywania fotek :diabloti: :evil_lol: [img]http://img57.imageshack.us/img57/6908/aa007wz0.gif[/img] tylko trzeba dopracować ;) Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Sposób podpisywania fajoski, tylko bym napis wsadziła gdzieś do rogu bardziej ;) Ale oczywiście, jak wolisz ;) Quote
agnethka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 to była próba, czy w ogóle zadziała ;) Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='agnethka']to była próba, czy w ogóle zadziała ;)[/quote] Zadziałało :) Quote
Recommended Posts