Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olle']A teraz młodziż ubiegłoroczna
[img]http://www.album.com.pl/szulala5490/114695.jpg[/img][/quote]

Jeden z nich to już poważny tatuś.

A co na zdjęcie Dorotka -uzyskałaś zgodę na publikację? :oops:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frosh, myślę że duży pudel ma najlepsza psychikę. Jest wykorzystywany do szkolenia w szukaniu narkotyków a nawet do zaprzęgów psich. Widziałam to na stronie www, ale nie mogę jej znależć.

Posted

[quote name='Olle']Alfa, a zgadnij, który jet tatusiem, po lewej czy po prawqej :angel:[/quote]

No,wiesz....jasnowidzem to ja nie jestem,gdybym była to opływałabym w luksusy-na kawę bym do Ciebie latała samolotem , hoo, hoo i jeszcze wiele pomysłów bym miała. :hmmmm:

Posted

Alfa. Ale ten samolot to nie głupia rzecz, może kiedyś będziemy latały na kawę, tak jak jedna w :Rose: laczkach i we fartuchu przyjeżdżała na kawę z Czech do Bielska. :kaffee_2:

Posted

[quote name='Olle']Alfa. A czy dogomaniacy wiedzą co to "laczki". Czekam na wyjaśnienia.[/quote]

Czy to są może kapcie?, bo u mnie w domu funkcjonuje nazwa "lacie" :lol:
Brązika widziałem :multi:

Posted

[quote name='Olle']Alfa. A czy dogomaniacy wiedzą co to "laczki". Czekam na wyjaśnienia.[/quote]

Myślę że wiedzą,to dość popularne określenie w Polsce,trochę jednak retro,chociaż jest tutaj różna grupa wiekowa to z tego co się orientuję
nie ma nastolatków. :lol: