Alfa1 Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='Olle']A teraz młodziż ubiegłoroczna [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/114695.jpg[/img][/quote] Jeden z nich to już poważny tatuś. A co na zdjęcie Dorotka -uzyskałaś zgodę na publikację? :oops: Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Frosh, myślę że duży pudel ma najlepsza psychikę. Jest wykorzystywany do szkolenia w szukaniu narkotyków a nawet do zaprzęgów psich. Widziałam to na stronie www, ale nie mogę jej znależć. Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Alfa. Dorotka nic nie wie, że jest na dogomani - więc cisza !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo mnie jeszcze zaskarży. :roll: Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Ale zrobiłam błąd ortograficzny, powinno być jeszcze - przepraszam :oops: Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Alfa, a zgadnij, który jet tatusiem, po lewej czy po prawqej :angel: Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Poprawiłam tego "byka" inaczej " :lol: błęda" Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 BIbI ! Jesteś wielka (pij mleko .....) - dzięki za rady odnośnie zmniejszania i wysyłania zdjęć. :buzi: Quote
Alfa1 Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='Olle']Alfa, a zgadnij, który jet tatusiem, po lewej czy po prawqej :angel:[/quote] No,wiesz....jasnowidzem to ja nie jestem,gdybym była to opływałabym w luksusy-na kawę bym do Ciebie latała samolotem , hoo, hoo i jeszcze wiele pomysłów bym miała. :hmmmm: Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Idę sobie do kuchni, moż się ktoś namyśli i coś napisze. :drinking: Quote
góral Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 O jak atmosfera odmłodniała, ale słodkie te czarne "kreciki" :laola: Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Alfa. Ale ten samolot to nie głupia rzecz, może kiedyś będziemy latały na kawę, tak jak jedna w :Rose: laczkach i we fartuchu przyjeżdżała na kawę z Czech do Bielska. :kaffee_2: Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Witam Cię Góral, a brązika widziałeś. Niestety z profilu nie robiłam zdjęć, może następne zrobię z profilu. :fadein: Quote
Alfa1 Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Haa,haa,haa,chciała sobie dziewczyna pogadać,a że to tylko rzut kamieniem to co się miała przebierać. :wink: Quote
Sonya-Nero Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 No proszę jak się zrobiło wspomnieniowo :wink: Olle - proszę i jakiś talent fotograficzny się ujawnił :wink: :D Takim maluchom to się pstryka i pstryka zdjęcia.... Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Alfa. A czy dogomaniacy wiedzą co to "laczki". Czekam na wyjaśnienia. Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Witam Cię Sonya. Cieszę się, że mam się czym pochwalić. A kiedy dostanę zdjątka z sesji fotograficznej z Ljubljany :( Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Witam Cię Sonya. Cieszę się, że mam się czym pochwalić. A kiedy dostanę zdjątka z sesji fotograficznej z Ljubljany? :wink: Quote
Olle Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Nie wiem czemu mi dwa razy wysłało. Sonya, a ile potrzeba postów na 1 łapkę. Może w czasie choroby ją zdobędę. :angel: Quote
Karka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 laczki to kapcie - moja rodzina to pyry poznańskie :wink: a kto wie co to sa pyry albo gzik :wink: Quote
góral Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='Olle']Alfa. A czy dogomaniacy wiedzą co to "laczki". Czekam na wyjaśnienia.[/quote] Czy to są może kapcie?, bo u mnie w domu funkcjonuje nazwa "lacie" :lol: Brązika widziałem :multi: Quote
Sonya-Nero Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 pyry to to samo co czeskie bramborki :wink: :lol: Quote
góral Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 A bramborki to to samo, co góralski grule :D Zaczynam się czuć jak na uczelni za zajęciach z dialektologii :-? Quote
Alfa1 Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='Olle']Alfa. A czy dogomaniacy wiedzą co to "laczki". Czekam na wyjaśnienia.[/quote] Myślę że wiedzą,to dość popularne określenie w Polsce,trochę jednak retro,chociaż jest tutaj różna grupa wiekowa to z tego co się orientuję nie ma nastolatków. :lol: Quote
Recommended Posts