Marca_Besi Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi! Pozdrawiamy!! Quote
Sonya-Nero Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 [quote name='góral']A widziałyście kiedyś "thecup poodle"?[/quote] A nie nazywają się one inaczej tiny toy? Brr, dokąd się glupi człowiek może posunąć :evil: :flop: Quote
góral Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Ja spotkałem się z obiema nazwami, kiedyś znalazłem zdjęcie takiego biedactwa :cry: ten zwierzak był kopletnie niezdolny di życia, w końcu te kilkanaście cm i kostki jak z zapałek powodują, że to stworzonko jest kaleką :( Quote
aneta Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Widziałam te bidule na stronach amerykańskich, żal mi tych stworzeń, to naprawdę skrajna głupota rozmnażać takie bidy... Każde skarłowacenie musi mieć jakiś ogranicznik, w ten sposób miniaturyzacji bez sensu wypaczył już yorki, zdezelował shih tzu... Oby w pudle ta głupia moda nie zawitała 0X W Ameryce jak wiadomo ludzie chodzą do góry nogami więc mówi się trudno 8) Wracając do wagi - te dane są bardzo przybliżone, pudel mający nawet 35 cm może być lżejszy od takiego co ma 28, wystarczy, że jest to arachidło bez klatki i dobrej muskulatury. Quote
Sonya-Nero Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 [quote name='Marca&Besi']A co to za pudelki??[/quote] To takie jak by "miniaturowe' toye, ale tak jak napisała Aneta nie można bez końca miniaturyzować psów :evil: Quote
velvia Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Pilnie potrzebuję pomocy moje szczeniaczki na odrobaczenie dostały Pyrantelum .A teraz dowiedziałam się że jest lek malo skuteczny jest przeznaczony dla ludzi.Czy drontal jest odpowiedniejszy. :roll: Quote
BiBi Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Pyrantelum rzeczywiście jest dla ludzi. Większość moich szczeniąt jest odrobaczane Drontalem i się sprawdza :D Quote
BiBi Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 [quote name='góral']A widziałyście kiedyś "thecup poodle"?[/quote] Widziałam, moja znajoma ma takie maleństwo. Jako jedyny wyrodził się z miotu, ma zaledwie 16 cm, i raczej do sprawnych nie należy :( Zbyt krótkie nogi i problemy z oddychaniem :( Quote
Wind Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 [b]velvia, [/b] Drontal lub dla szczeniat vetminth. Quote
Marca_Besi Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Jejku to straszne. Jak oni mogą tak pomniejszać te pieski. Quote
Gośka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ja też już jakiś czas temu oglądałam te "pudelki", jeśli masz ochotę to obejrzyj sobie: [url]http://www.topnotchtoypoodles.com/sires.html[/url] lub [url]http://www.topnotchtoypoodles.com/dams.html[/url] Quote
Frosh Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 [quote name='Gośka']Ja też już jakiś czas temu oglądałam te "pudelki", jeśli masz ochotę to obejrzyj sobie: [url]http://www.topnotchtoypoodles.com/sires.html[/url] lub [url]http://www.topnotchtoypoodles.com/dams.html[/url][/quote] straszne karykatury Quote
BiBi Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Oczka mają tak wyłupiaste :o jakby wciąż były przerażone :roll: Quote
BiBi Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 [quote name='Wind'][b]velvia, [/b] Drontal lub dla szczeniat vetminth.[/quote] No właśnie nie mogłam sobie przypomnieć nazwy-Vetminth, jest jeszcze lepszy, głównie dla szczeniąt, bo w formie pasty, przez co wygodniejszy w podaniu :wink: Quote
Frosh Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Jestem dzisiaj bardzo szczęśliwa :laola: Kuba jest już w domu!!!!!!!!!!!!!! Możemy spkojnie czekać na urodziny piesków :D Quote
góral Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Świetnie, że synek jest w domu, teraz tylko cierpliwie czekaj na pojawienie się małego "źrebaczka" :P Quote
Sonya-Nero Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 ...gryzaczka :lol: ... siuraczka :lol: ... i .... :hmmmm: sraczka :lol: :lol: :lol: Quote
Sonya-Nero Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Fajnie, ze Kuba już zdrowy, a czy jego koledzy i koleżanki szpitalni będą go odwiedzać? :wink: Quote
Frosh Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Kuba nie całkiem zdrowy, okazuje sie że ma prawdopodobnie zamały pęcherz, ale resztę badań diagnostycznych przejdzie najwcześniej w marcu, jak przeleczy się furaginem. Obecna infekcja opanowana :D Koleżanki i koledzy później zdecydowanie się byli lepsi, ale nie będziiemy się odwiedzć, bo jak ktoś przyjdzie :2gunfire: Dzwoniłam do Nowakowej co z porodem i okazuje się, ze juz chyba dzisiaj się urodzą, bo czop się odkleił i mamusia niespokojna., wieczorem ma być telefon czy są :baby: Quote
Alfa1 Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Witam wszystkich po dłuższej przerwie,ciekawą lekturę tych kilkunastu stron przeczytałam z przjemnością,bardzo mi tego brakowało. Cieszę się Frosh,że zdrowie synka się poprawia,bądź dobrej myśli. :kciuki: Quote
Recommended Posts