IraKa Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Jak tak narzekacie, że cicho to ja tu poproszę zaraz zdjęcie tego czarnego śrdniaka, bo ni jak nie mogę go znaleźć. Quote
Sonya-Nero Posted January 29, 2005 Author Posted January 29, 2005 No dobrze... :wink: Abella's Andrew na Eurazji 2004 (w klasie juniorów) [url]http://www.poodle.ru/show/eur_04/3021_1.jpg[/url] :D [url]http://www.poodle.ru/show/eur_04/3021_2.jpg[/url] Quote
Sonya-Nero Posted January 29, 2005 Author Posted January 29, 2005 [b]Velvia[/b], a jak tam twoje maluchy, nic ostatnio nie piszesz... Quote
góral Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='Sonya-Nero']No to góral specjalnie dla ciebie :wink: ten srebrny miniaturowy pudel podoba nam się z BiBi już od ładnych paru lat.. to Multi Ch. Bibilott LOYD [img]http://www.zone.ee/siimline/images/poodles/sharm02.jpg[/img][/quote] Tak tak, ja dobrze znam tego pieska, ma cydny kolor, ale ja chyba wolę te z Sewernaya Wenecji - nie tak sie to pisze, ale ja nie znam rosyjskiego, wiesz o kogo chodzi, wstawiłbym zdjęcie, ale nie wiem jak się to robi :cry: Frosh super, że synek ma się już lepiej, towarzystwo miał jak u Lyncha :P Quote
góral Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 A czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jak wstawić zdjęcie zapisane na płycie :modla: :modla: :modla: Quote
Sonya-Nero Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Musisz sobie założyć album ze zdjęciami na jakimś serwerze, większość z nas ma na [url]www.album.com.pl[/url] odchudzasz zdjęcie, aby nie przekaraczało wymiarów 500 x 500 pikseli, przesyłasz zdjęcie z komputera do albumu, a następnie z "właściwości" zdjęcia kopiujesz jego adres internetowy i wklejasz tutaj... :P To tak w skrócie :D Quote
BiBi Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='góral']Ja żałuję, że nie wiedziałem, iż ona sędziuje. Ja mam do niej sentyment i może Zuba skończyłaby intera :wink:[/quote] A ja mam info, że sędzina została zmieniona i ma sędziować Lucia Sladekova :D Quote
BiBi Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='góral'] ale ja chyba wolę te z Sewernaya Wenecji - nie tak sie to pisze, ale ja nie znam rosyjskiego, wiesz o kogo chodzi, wstawiłbym zdjęcie, ale nie wiem jak się to robi :cry: [/quote] To ja Ci wklejam takie :D IMPERATRITSA iz SEVERNOI VENETSI [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/112012.jpg[/img] Quote
góral Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 O i to jest, jesli dobrze pamiętam, mamusia Bibilota, a ojcem jest Sporrens od Denisovej. To się niektóre osoby zmartwią, gdy zobaczą, że zmienili sędziego :cry: Quote
BiBi Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Nie wiem ile jest prawdy, w tym, ze sędzia jest zmieniony, ale tak mi powiedziano. To nie jest mamusia Bibilott Loyd :wink: jego mama to Bibilott Dzsika. Natomiast rodzice suczki ze zdjęcia to ojciec-Sery Kardinal Milosh i mama- Dezdemona. Imperatritsa pochodzi z Rosjii :D Quote
Sonya-Nero Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Bibilott to również rosyjska hodowla pudli, a w rodowodzie Loyda znajdziemy polski akcent, psa [b]Darry Srebrna Rapsodia [/b] (III pokolenie), czy ktoś pamięta taką hodowlę???? Quote
góral Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Już znalazłem swój błąd :oops: Para, o której mówiłem to rodzice Rodeo iz Severnoi Venezii, który jest w tej samej hodowli. Bibi może tam z Jaśminą :P Quote
IraKa Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Bardzo podoba mi się u srebnych rosyjskich pudli kolor: jednolity, bez nalotów czarnych czy brązowych. Duże wrażenie zrobiły na mnie srebne średniaki z hodowli która ogłaszała się w tamtym roku na [url]www.czarnafuga.republika.pl[/url] Niestety niemogę przypomnieć sobie jej nazwy. Może pamiętacie co to były za psy? Quote
Sonya-Nero Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 ... Manifique D'Argeant.... każdy był oczarowany :D a tu masz adres internetowy [url]http://www.silver-poodle.spb.ru/[/url] To między innymi mój typ średniaka, któremu z budową bliżej do dużego :wink: niż do miniatury :wink: Quote
góral Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Pamiętam, że pies z tej hodowli pojawił się 2 razy w Polsce, chyba 2 lata temu, był wystawiany w Łodzi i Poznaniu i faktycznie bliżej mu było do dużego, niż do miniatury, co dzisiaj jest rzadkością. Widzę, że dyskusja się rozwija :D Quote
góral Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Chyba jestem złym prorokiem, bo wszyscy zniknęli :-? Quote
góral Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Chyba tracę wzrok, bo poza nami nikogo nie widzę :placz: :shake: Quote
Sonya-Nero Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Ja też robię co innego, a tylko od czasu do czasu tak kukam, chyba wszyscy kibicują Małyszowi :terazpol: :lol: Quote
IraKa Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 kibicują, jedną ręką jedzą obiad a drugą stukają w klawiaturę i dostają roztrojenia jaźni. [b]Sonya-Nero[/b] Wielkie dzięki. Widokiem średniaków ponapawam się wieczorkiem jak już zaspokoję moją ekipę w zakresie spacerów, kolacji, czytania na dobranoc itp. banały :wink: [b]Góralu[/b] może widziałeś gdzieś ładne apricoty mini? Zwracam się do Ciebie bo widzę że dysponujesz większą ilością czasu :D . Co sądzicie o tych: [url]http://www.fromolionshouse.be/Yessuper.php[/url] Quote
góral Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Mój wolny czas niestety dzisiaj sie kończy. Ja jestem nauczycielem i teraz przez dwa tygodnie miałęm ferie :P ale wszystko co dobre musi się skonczyć :bigcry: Jeśli chodzi o apricoty mini to je nie jestem ekspertem, ale piesek z tej strony, którą podałaś Castle Yard's Vincent, to jeden z moich faworytów, widziałem go na kasecie ze światówki z Amsterdamu i jest bardzo ładny, był chyba najlepszą miniatura w tym kolorze na tej wystawie. Dla mnie wadą jest tylko kego kolor, wg mnie zbyt ciemny, ją lubie apricoty nieco jasniejsze, ale to jest bardzo subiektywne. Quote
BiBi Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='góral']Już znalazłem swój błąd :oops: Para, o której mówiłem to rodzice Rodeo iz Severnoi Venezii, który jest w tej samej hodowli. Bibi może tam z Jaśminą :P[/quote] Ja chciałam z Jaśminą do Bibilotta Loyd, bo strasznie mi się podoba :D Niestety jest również bardzo daleko :roll: i gdy pomyślę o drodze, albo o tym, ze krycie mogłoby być puste, to mi się odechciewa :wink: Quote
BiBi Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Nie, raczej nie :wink: Myślę powtórzyć krycie, bo ostatnie szczeniaki wyszły bardzo ładne. Ale jestem skromna :oops: No chyba, że nagle wykluje się coś powalającego mnie na nogi :loveu: Quote
Recommended Posts