Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aneta']ueeeeeee tylko 10 msc na wszystkie odmiany???
To mało, nie załapię się - już znam osobniki predendujące o miejsce w 10-ce. A moja w tym roku prawie nie była wystawiana... :bigcry:[/quote]

Łączę się z Tobą Aneta :bigcry: u nas też była posucha wystawowa.
Zobaczymy jak będzie w tym roku :niewiem:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie dalej nic.... Bo cóż mi pozostaje...
Ale ue Ciebie przewiduję zwyżkę - masz młodą suczynę - i co najważniejsze nadającą się do szaleństw wystawowych :D
O Bi-Bi i Sonya-Nero nie wspomnę - one zawsze coś mają na podorędziu :)

Posted

Jeśli chodzi o ranking :D , to też mam swoje faworytki :wink: :D .
A jak myślicie, czy nie byłby sprawiedliwszy taki ranking do którego wybierałoby się na przykład tylko trzy najlepsze wystawy, w których uczestniczył pies, :roll:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Lucky nam zabronił pod groźbą poszukania sobie
nowych właścicielek :wink: :wink: :wink:[/quote]

Bo wiecie, on jest wbrew pozorom bardzo .... skromny i wstydliwy :P

Posted

[quote name='góral']Może ja jestem ślepy, ale brakuje w nim kilku tytułów np. Zwyciężcy Klubu :hmmmm:
Czy nie sądzisz, że powinny być także uwzględnione 2 i 3 miejsca w grupach i bisie?[/quote]

Nie, nie jesteś ślepy (musiała by to być zbiorowa ślepota :wink: ), rzeczywiście nie uwzględniono kilku tytułów i osiągnięć :( Też uważam, że miejsca z BOG i BIS powinny być premiowane, bo jednak jest to jakieś osiągnięcie :wink: Kiedy spytałam o to Marysię i p. Krysię, powiedziano mi, że ranking jest po raz pierwszy i dlatego są pewne niedociągnięcia. Myślę, że następnym razem będą mieć już wprawę i będzie lepiej :D

Posted

[quote name='BiBi'][quote name='Sonya-Nero']Lucky nam zabronił pod groźbą poszukania sobie
nowych właścicielek :wink: :wink: :wink:[/quote]

Bo wiecie, on jest wbrew pozorom bardzo .... skromny i wstydliwy :P[/quote]

Myślę, że nie będzie szukał. Zawsze ma możliwości urozmaicania sobie życia np. wakacje w innym domku. Podwójna dawka miłości, zapewnienie z dwóch stron barwnego życia (wystawy) - gdzie będzie miał lepiej.

BiBi nie powiedziałabym że jest taki wstydliwy po tym co widziałam u siebie w domu :oops: :lol:

Posted

[quote name='Violonczela']
BiBi nie powiedziałabym że jest taki wstydliwy po tym co widziałam u siebie w domu :oops: :lol: [/quote]

Widocznie Melasia jest w jego typie, miłość czyni cuda :wink: :iloveyou:

Posted

[quote name='Violonczela']
Myślę, że nie będzie szukał. Zawsze ma możliwości urozmaicania sobie życia np. wakacje w innym domku. Podwójna dawka miłości, zapewnienie z dwóch stron barwnego życia (wystawy) - gdzie będzie miał lepiej.[/quote]

Właśnie spędza wraz z bliźniakami i ich pańcią weekend :D w zaśnieżonym Bielsku :(

Wczorajszy wieczór spędziliśmy na :popcorn: naszych pierwszych sukcesów w tym roku :D

Posted

A teraz specjalnie dla Gorala, wspomnienia z ostatniej wystawy w Opolu
hmmmmmmmmmmm jak dawnooooooooooo
[img]http://img70.exs.cx/img70/2267/bujanhaneliusz9aj.jpg[/img]
[img]http://img125.exs.cx/img125/8603/negative4282814en.jpg[/img]
Wspolna radosc psa i pancia

Posted

Zadeptać nie zadeptali - schroniliśmy się na trybunach bo między ringami datejskie sceny się odbywały. Wszyscy siedzieli sobie niemalże na głowie byle bliżej ringu.
Zdecydwanie powinno być to inaczej zorganizowane.
Na pocieszenie :wink: dostałyśmy Zw. Mł oraz BOB :multi: .

Posted

No to grrrratulacje :thumbs: :laola:
:D
A w miniaturach "klasycznych" kto wygrała brązowa suka czy czarny pies?
Nawet się cieszę, że dopiero jutro mi upływa sześciomięsięczny termin do championatu, bo na myśl o tej ciasnocie.... tym ścisku... tym tłumie.... i tej fatalnej drodze ze Śląska...

Posted

Oj rosną,rozrabiają,szaleją bałaganią.
Są super jutro zienciunio zamieści fotki /ja mam problemy/.
Dobrze że nie zapomniałam ja się robi fotki.Maluchy mają dzisiaj 4 tygodnie,to poważny wiek.Sonya one już mają zęby czy to norma? :BIG: