Alfa1 Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='góral']No tak, ale jakoś nie bardzo mi podchodzi. Może się jeszcze zmieni?[color=darkred][/color][/quote] Moim skromnym zdaniem amatorki,to żeby psa ocenić obiektywnie trzeba zobaczyć go bezpośrednio i także w ruchu. przpraszam chciałam posłużyć siecytatem Justyny,klikłam wyżej. Quote
BiBi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Chcieliście jajcarskie zdjęcie, to macie :wink: [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/110004.jpg[/img] Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Tak, psy się zmieniają, Osmanthus też zrobił na mnie wrażenie :o , a potem jakoś tak :niewiem: Tak jak nic nie jest mnie przekonać do Rocco :roll: , choć widzę, że daje ładne szczeniaki, jakie będę jako dorosłe czas pokaże. No i nic nie poradzę na to, że podoba mi się York vel Onyx :D :sweetCyb: Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 [b]Irena&pudle[/b]: na pewno :D Quote
BiBi Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Alfa1']A dlaczego cenzura :question:[/quote] Żeby nie powiedzieli, że demoralizuję :wink: Zresztą tak bardziej zwraca uwagę :wink: Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Rocco jest piękny jak stoi, zrobiony jak z bajki, ale chodzi jak małe cielątko, dla mnie średniakiem, króry mnie powalił jest Brei Ca's Nickels and Diamonds, nawet jego kolor mi nie przeszkadza :P Boski ruch!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Mnie w Rocco brakuje właśnie tej elegancji i finezji w ruchu i w budowie :roll: . Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Mnie zawsze podobał się Dante Corona Borealis, on miał właśnie tą elegancję, w przeciwieństwie do swojej właścicielki :lol: Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Zwłaszcza jak przyjechał do Krakowa :roll: Nie wydaje Ci się, że kiedyś było więcej ciekawszych średniaków? Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Może tak, może nie :hmmmm: , wtedy nie mieliśmy wglądu do tego co chodzi po świecie :D , a teraz internet bardzo ułatwił życie :wink: i można się napatrzeć na różne cuda. Ja stale grzebię za idealnym psem do Tatiany, mam czas do 2007 roku. Ale jeszcze nie znalazłam 100% kandydata do jej łapki. Obecnie bardzo podobają mi się średniaki z rosyjskiej hodowli IZ DOMA TAJUR, ale znam je tylko ze zdjęć, chciałabym je zobaczyć w ruchu, pomacać :D Nie jest bez szans pewien szwedzki piesek, będziemy go obserwować :D Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 O tak Iz Doma Tajur są piękne na zdjęciach, ciekawe jak prezentują się w naturze. Mnie osobiście podobają się Warming, to chyba najlepiej ukątowane średniaki na naszym kontynencie, chyba nawet lepiej od Canmoy'ów. A Warming współpracuje z jedną z moich ulubionych hodowli czyli Wesprior, one są boski, równie piękne są Jenuin albo Elire, ale o tych psach to tylko można pomarzyć :( Szykaj, szukaj, może coś przyjedzie do Tulln, szłyszałem, że szykuje się skandynawski atak... Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Szukam, szukam :D , bo nie chcę zmarnować tego co udało mi się wyprodukować :wink: :D , a z Warmingów moje oko zawisło też na Black Dashing Dandy, ale niestety zdyskwalifikowały go wyniki badań oczu :( Quote
Karka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Pudlarki i pudlarze doganiacie ilością postów grzywaczomaniaków :P Tak trzymać :kciuki: Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Szukam, szukam :D , bo nie chcę zmarnować tego co udało mi się wyprodukować :wink: :D , a z Warmingów moje oko zawisło też na Black Dashing Dandy, ale niestety zdyskwalifikowały go wyniki badań oczu :([/quote] No tak oczy to podstawa, sam tego teraz doświadczam :( Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Właśnie :( , dlatego pies do Tatiany musi mieć "czyste" oczy i nalepiej, żeby miał nie mniej niż pięć lat. Tatiana i cała reszta jest po badaniach i mamy zdrowe oczka. Następny termin badań - tegoroczne lato. Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 To super :P Czytałaś regulamin rankingu klubu pudla? Może ja jestem ślepy, ale brakuje w nim kilku tytułów np. Zwyciężcy Klubu :hmmmm: Czy nie sądzisz, że powinny być także uwzględnione 2 i 3 miejsca w grupach i bisie? Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Tak, jest trochę niedopracowany :( , ciekawe czy jest szansa go uzupełnić? Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Tylko do kogo się zwrócić z tym problemem. A co z BUndenssieger. Ja jestem dumny, że Zuba zdobyło go 2 razy z rzędu :P Może trzeba porozmawiać z Marysią? Wysłałaś już karty ocen? Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 Jeszcze nie, puchar jest niestety tylko jeden :( , ale ma być podanych 10 miejsc wg ilości zdobytych punktów. Jak się Marysia odezwie, to jej o tym napomknę. Quote
aneta Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 ueeeeeee tylko 10 msc na wszystkie odmiany??? To mało, nie załapię się - już znam osobniki predendujące o miejsce w 10-ce. A moja w tym roku prawie nie była wystawiana... :bigcry: Quote
góral Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja chyba znam osobniki(a) :wink: ubiegające się o pierwsze miejsce Quote
Violonczela Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Sonya mnie też podoba się Lagotto Romagnolo. Fajne egzemplarze widziałam na wystawie w Amsterdamie. Były tam też czarne z białymi znaczeniami (białe skarpetki, biały pysio). Charakterki też mają super bo miałam z nimi bliski kontakt :buzi: Tatuś widzę jak zwykle fotogeniczny- świetne zdjęcie :lol: , więcej takich jajcarskich zdjęć. ___________________ Pozdrawiam Violonczela [url]www.lindeza.webpark.pl[/url] Quote
Recommended Posts