Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='góral']No tak, ale jakoś nie bardzo mi podchodzi. Może się jeszcze zmieni?[color=darkred][/color][/quote]

Moim skromnym zdaniem amatorki,to żeby psa ocenić obiektywnie trzeba zobaczyć go bezpośrednio i także w ruchu.

przpraszam chciałam posłużyć siecytatem Justyny,klikłam wyżej.

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, psy się zmieniają, Osmanthus też zrobił na mnie wrażenie :o , a potem jakoś tak :niewiem:
Tak jak nic nie jest mnie przekonać do Rocco :roll: , choć widzę, że daje ładne szczeniaki, jakie będę jako dorosłe czas pokaże.
No i nic nie poradzę na to, że podoba mi się
York vel Onyx :D :sweetCyb:

Posted

[quote name='Alfa1']A dlaczego cenzura :question:[/quote]

Żeby nie powiedzieli, że demoralizuję :wink: Zresztą tak bardziej zwraca uwagę :wink:

Posted

Rocco jest piękny jak stoi, zrobiony jak z bajki, ale chodzi jak małe cielątko, dla mnie średniakiem, króry mnie powalił jest Brei Ca's Nickels and Diamonds, nawet jego kolor mi nie przeszkadza :P
Boski ruch!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Posted

Może tak, może nie :hmmmm: , wtedy nie mieliśmy wglądu do tego co chodzi po świecie :D , a teraz internet bardzo ułatwił życie :wink: i można się napatrzeć na różne cuda.
Ja stale grzebię za idealnym psem do Tatiany, mam czas do 2007 roku.
Ale jeszcze nie znalazłam 100% kandydata do jej łapki.
Obecnie bardzo podobają mi się średniaki z rosyjskiej hodowli IZ DOMA TAJUR, ale znam je tylko ze zdjęć, chciałabym je zobaczyć w ruchu, pomacać :D
Nie jest bez szans pewien szwedzki piesek, będziemy go obserwować :D

Posted

O tak Iz Doma Tajur są piękne na zdjęciach, ciekawe jak prezentują się w naturze. Mnie osobiście podobają się Warming, to chyba najlepiej ukątowane średniaki na naszym kontynencie, chyba nawet lepiej od Canmoy'ów. A Warming współpracuje z jedną z moich ulubionych hodowli czyli Wesprior, one są boski, równie piękne są Jenuin albo Elire, ale o tych psach to tylko można pomarzyć :(
Szykaj, szukaj, może coś przyjedzie do Tulln, szłyszałem, że szykuje się skandynawski atak...

Posted

Szukam, szukam :D , bo nie chcę zmarnować tego co udało mi się wyprodukować :wink: :D , a z Warmingów moje oko zawisło też na Black Dashing Dandy, ale niestety zdyskwalifikowały go wyniki badań oczu :(

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Szukam, szukam :D , bo nie chcę zmarnować tego co udało mi się wyprodukować :wink: :D , a z Warmingów moje oko zawisło też na Black Dashing Dandy, ale niestety zdyskwalifikowały go wyniki badań oczu :([/quote]

No tak oczy to podstawa, sam tego teraz doświadczam :(

Posted

Właśnie :( , dlatego pies do Tatiany musi mieć "czyste" oczy i nalepiej, żeby miał nie mniej niż pięć lat.
Tatiana i cała reszta jest po badaniach i mamy zdrowe oczka.
Następny termin badań - tegoroczne lato.

Posted

To super :P
Czytałaś regulamin rankingu klubu pudla?
Może ja jestem ślepy, ale brakuje w nim kilku tytułów np. Zwyciężcy Klubu :hmmmm:
Czy nie sądzisz, że powinny być także uwzględnione 2 i 3 miejsca w grupach i bisie?

Posted

Tylko do kogo się zwrócić z tym problemem. A co z BUndenssieger. Ja jestem dumny, że Zuba zdobyło go 2 razy z rzędu :P
Może trzeba porozmawiać z Marysią? Wysłałaś już karty ocen?

Posted

ueeeeeee tylko 10 msc na wszystkie odmiany???
To mało, nie załapię się - już znam osobniki predendujące o miejsce w 10-ce. A moja w tym roku prawie nie była wystawiana... :bigcry:

Posted

Sonya mnie też podoba się Lagotto Romagnolo. Fajne egzemplarze widziałam na wystawie w Amsterdamie. Były tam też czarne z białymi znaczeniami (białe skarpetki, biały pysio). Charakterki też mają super bo miałam z nimi bliski kontakt :buzi:
Tatuś widzę jak zwykle fotogeniczny- świetne zdjęcie :lol: , więcej takich jajcarskich zdjęć.