góral Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No w końcu, bo z tymi weteranami, to już się zapowiadasz od jakiegoś czasu. :wink: Moja już nigdy nie stanie na ringu. Ma krótkiego federałka i śpi na swoim ulubionym fotelu :P Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 Tomas Kucera (z "ptaszkami' nad "s" i "c" to przewodniczący najliczniejszego klubu pudla w Czechach KPaChP. A sunia to: Clojo SPIRIT OF AUSTRALIA. Quote
aneta Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No własnie- moja Panthera już też nigdy nie stanie na ringu. Cieszy się zasłużnoną emerytura - ale Valinor nie przepuszczę 8) Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 Szilenka była już wystawiana w weteranach w Kielcach i narobiła strasznego zamieszania na ringu :lol: :lol: :lol: Nie wydrukowali jej karty ocen i dopiero na Lunie BiBi wyszło, że każdy z pudli ma wpisany opis nie na swojej karcie i trzeba było drukować karty na nowo i przepisywać :lol: :lol: :lol: Szilenka jest w doskonałej kondycji, tylko jest trochę za okragła :roll: :wink: Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 [quote name='góral']Widziałaś tą Australijkę?[/quote] Tak, jest ładna i przy tym ma odpowiedniego handlera :wink: :lol: ....ma jeszcze w zanadrzu sunię miniaturową własnej produkcji :wink: Australijkę zobaczysz w Ostrowie Wlk... Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 [quote name='góral']W tym wieku tłuszczyk dodaje godności :P[/quote] jak to ładnie ująłeś.... będę tak tłumaczyła sędziom :D :D :D Quote
IraKa Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No, no widzę że Ostrowa nie będzie można pominąć. Impreza obowiązkowa w tym roku. Z dnia na dzień zapowiada się ciekawiej. Quote
góral Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][quote name='góral']Widziałaś tą Australijkę?[/quote] Tak, jest ładna i przy tym ma odpowiedniego handlera :wink: :lol: ....ma jeszcze w zanadrzu sunię miniaturową własnej produkcji :wink: Australijkę zobaczysz w Ostrowie Wlk...[/quote] Czyżby powierzył ją Vavrouskovej? Do Ostrowa chyba się nie wybiorę nie mam z kim jechać :cry: Quote
aneta Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Robi sie coraz ciekawiej :) Chyba jednak się wybiorę do Ostrowa - chociaż pooglądać :) A blisko nie mam Quote
Sonya-Nero Posted January 19, 2005 Author Posted January 19, 2005 [quote name='góral']... Czyżby powierzył ją Vavrouskovej? ...[/quote] Ja pisałam o nim :wink: :lol: Quote
góral Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 No tak. Ja nieco inaczej rozumiałem wyraz "odpowiedniego" Ja jednak wolałbym ją :D :D :D Quote
Alfa1 Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Może Góral zajmie się moją wnusią,a ja pojadę sobie do Ostrowa. :wink: Quote
BiBi Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Biedny [b]Góral[/b] :wink: Kucera z tą suczką miał w Ljubljanie w sobotę III BIS JUNIOR A oto ona [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/109827.jpg[/img] Quote
IraKa Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [b]BiBi[/b] jesteś WIELKA :bigok: - dzięki za zdjęcie. Quote
Karka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 A to ta sama co była w Wels? Bo tamta prezentowała się skromniej :roll: Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='BiBi']Biedny [b]Góral[/b] :wink: Kucera z tą suczką miał w Ljubljanie w sobotę III BIS JUNIOR A oto ona [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/109827.jpg[/img][/quote] Jakaś taka nieciekawa i żółta, wolę psa od Vsavrouskovej Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 :hmmmm: Z wszystkich białych średniaczek które widziałam na żywo ta wydaje mi się najlepsza :roll: , weźcie pod uwagę, że ma dopiero 12 miesięcy... Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 No tak, ale jakoś nie bardzo mi podchodzi. Może się jeszcze zmieni?[color=darkred][/color] Quote
JustynaJK Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 dla mnie albo pies ma to "coś" albo nie na pierwszy rzut oka,ta zdecydowanie nie,ale to tylko moja opinia :) Quote
Sonya-Nero Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 A ten pies bezsprzecznie miał to "coś" :D , bardzo pięknie się poruszał, w sobotę wygrał swoją grupę (VIII) i chyba miał też któreś miejsce na BISie, nie moge sobie teraz przypomnąć. W każdym bądź razie wpadł mi w oko :wink: Oto: [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/109997.jpg[/img] Quote
góral Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 To bardzo sympatyczne psiaki :P Ja już kilka razy zmieniłem zdanie o różnych psach w czasie ich rozwoju. Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem Oshmantusa od Klirovej. Miał wtedy może rok lub mniej. WOW co to było, a potem, zresztą sama wiesz... Sa okresy w życiu psa, kiedy wygląda lepiej lub gorzej. O tej suczce trudno wyrazić opinię po jednym zdjęciu. Quote
IraKa Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Rzeczywiście fajny. [quote name='Sonya-Nero']W każdym bądź razie wpadł mi w oko :wink: [/quote] Pewnie dlatego że ma sporo wspólnego z pudlem :megagrin: Quote
Recommended Posts