Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności i dziękuję za gratulacje :D
Zdjęcia wkleję... jak tylko nauczę się to robić :wink:
[b]Góral[/b] dla Ciebie zdjęcia Smasha pójdą e-mailem jeszcze dzisiaj.

Posted

[quote name='Gina&Tiger']Gratulacje !
Super fotki , napiszcie czy było dużo średniaków?[/quote]

W sobotę był tylko jeden pies w klasie pośredniej, w niedzielę dojechał jeszcze Canmoy's Scandalizer...
żałowałam, że nie miałam Tamaryszka, ale niestety pojemność samochodu była ograniczona :(

Posted

A co może marzą się wam pudle po japońsku :wink: ?

Faktycznie jest to jeden z ciekawszych toyków białych jakie widziałam na żywo. Jest stosunkowo mały, krótki, głowa o fajnym wyrazie, efektownie chodzący... ale niestety różowa skórka i zajęcze łapki :( .
Przez całą wystawę siedział w kojcu i podskakiwał jak piłeczka pingpongowa by zwrócić na siebie uwagę (typowy objaw kennelowego/klatkowego psa), a jak się cieszył gdy zobaczył, że ktoś się nim interesuje :D ... a :( najmniej interesowała się nim jego właścicielka, bardziej była zainteresowana pogaduszkami niż własnym ? psem.

Posted

[quote name='góral']Czyżby interesowało nas to samo? :P
Gosia, mogłabyśmi podesłać zdjęcia Zuby z Chorzowa, jeśli je oczywiście jeszcze masz.[/quote]

Raczej nie to samo, po prostu jestem ciekawa jak wyglada cykniety nie profesjonalnie (sory dziewczyny) :D tylko tak na wystawie.
Chodzi ci o te zdjecia sprzed 2 lat? Jak mi ruszy net (a dziala wybiorczo) to ci wysle, chcesz wszystkie? Mam jeszcze z klubowki. Zreszta moj Krzysiek cyka sporo zdjec Zubie, to jego faworytka (moja tez) i pewnie cos tam jeszcze bym wygrzebala.
Co do tego kennelowego objawu, to juz sie boje co powiecie o moim Bilu, bo on na wystawie robi dokladnie tak samo, caly czas szczeka, pewnie gdyby byl w klatce to tez by podskakiwal a jak ktos zwroci na niego uwage to szaleje ze szczescia. A w zamknietej klatce siedzi tylko na wystawie a w domu spi, ale klatka wtedy nie jest zamknieta.
A tak apropo klatek, to kiedys sie chwalilyscie ze bedziecie mialy, ja w dalszym ciagu jestem na etapie klatki takiej 60x45 mniej wiecej moze byc troche mniejsza albo wieksza.

Posted

Przyślij co masz :P
A jeśli chodzi o zajęczą łapkę, to niestety czesto się to zdarza w tej hodowli, ale odpowiednim strzyżeniem można trochę ukryć, ale cała reszta super, różową skórkę też przecież można przeżyć, może się opali (patrz Frederico Fillini MB i wiele wiele innych) :wink:

Posted

Ooooooo,no taaaak,ja to nazywam inaczej,wysklepione zaś nazywam arystokratycznymi :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

w jąkanie wpadł numerator postów,bo raz za razem powtarza ilość?

Posted

Równe tempo i taka sama wysokość na jaką podskakiwał pozwalają domniemywać, że ma w tym wprawę, a jak wiadomo trening czyni mistrza :wink: ,
co do Billa to ocenimy to w Rzeszowie :wink: :wink:

Posted

[b]Gośka[/b] zdjęcia Ci wyślę, zresztą [b]Karka[/b] i [b]Sonya-Nero[/b] Wam też, ale nie wiem kiedy, bo coś mi poczta nawala i nie mogę wysyłać wadomości :( Wychodzi mi, że nie może znaleźć serwera :evil: Spróbuję później, może się uda :D

[quote]Nie znam się bardzo na pudelkach ale piesek jakoś mi się nie podoba [/quote]
Niestety w tamtych stronach mają dziwny sposób strzyżenia, nie jest on zbyt efektowny :-?

Posted

Kiedy ja jeszcze nie umię :oops:
Dziewczyny, poczta już mi działa, więc zdjęcia wysłane :D
A teraz idę :sleep2: , bo jestem strasznie padnięta. Pa, pa :hand: