Gina&Tiger Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Gratulacje ! Super fotki , napiszcie czy było dużo średniaków? Quote
velvia Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Gratulację!!!!!!!!!! Nasze Polskie pudle górą!!!!!!!! To teraz wiem dlaczego Was nie było,było smętnie! :laola: :thumbs: [/list] Quote
góral Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 A można prosić o więcej fotek np. dużych i Smasha :P Quote
Sonya-Nero Posted January 18, 2005 Author Posted January 18, 2005 Zdjęć dużych pudli nie mamy, bo nie było na czym oka zawiesić :wink: , a zdjęcia Japończyka i jeszcze inne wstawi BiBi :D Quote
BiBi Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności i dziękuję za gratulacje :D Zdjęcia wkleję... jak tylko nauczę się to robić :wink: [b]Góral[/b] dla Ciebie zdjęcia Smasha pójdą e-mailem jeszcze dzisiaj. Quote
Gośka Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 BiBi czy ja moge niesmialo poprosic tez o te zdjecia Smasha? Quote
Sonya-Nero Posted January 18, 2005 Author Posted January 18, 2005 [quote name='Gina&Tiger']Gratulacje ! Super fotki , napiszcie czy było dużo średniaków?[/quote] W sobotę był tylko jeden pies w klasie pośredniej, w niedzielę dojechał jeszcze Canmoy's Scandalizer... żałowałam, że nie miałam Tamaryszka, ale niestety pojemność samochodu była ograniczona :( Quote
góral Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Czyżby interesowało nas to samo? :P Gosia, mogłabyśmi podesłać zdjęcia Zuby z Chorzowa, jeśli je oczywiście jeszcze masz. Quote
Sonya-Nero Posted January 18, 2005 Author Posted January 18, 2005 A co może marzą się wam pudle po japońsku :wink: ? Faktycznie jest to jeden z ciekawszych toyków białych jakie widziałam na żywo. Jest stosunkowo mały, krótki, głowa o fajnym wyrazie, efektownie chodzący... ale niestety różowa skórka i zajęcze łapki :( . Przez całą wystawę siedział w kojcu i podskakiwał jak piłeczka pingpongowa by zwrócić na siebie uwagę (typowy objaw kennelowego/klatkowego psa), a jak się cieszył gdy zobaczył, że ktoś się nim interesuje :D ... a :( najmniej interesowała się nim jego właścicielka, bardziej była zainteresowana pogaduszkami niż własnym ? psem. Quote
Gośka Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 [quote name='góral']Czyżby interesowało nas to samo? :P Gosia, mogłabyśmi podesłać zdjęcia Zuby z Chorzowa, jeśli je oczywiście jeszcze masz.[/quote] Raczej nie to samo, po prostu jestem ciekawa jak wyglada cykniety nie profesjonalnie (sory dziewczyny) :D tylko tak na wystawie. Chodzi ci o te zdjecia sprzed 2 lat? Jak mi ruszy net (a dziala wybiorczo) to ci wysle, chcesz wszystkie? Mam jeszcze z klubowki. Zreszta moj Krzysiek cyka sporo zdjec Zubie, to jego faworytka (moja tez) i pewnie cos tam jeszcze bym wygrzebala. Co do tego kennelowego objawu, to juz sie boje co powiecie o moim Bilu, bo on na wystawie robi dokladnie tak samo, caly czas szczeka, pewnie gdyby byl w klatce to tez by podskakiwal a jak ktos zwroci na niego uwage to szaleje ze szczescia. A w zamknietej klatce siedzi tylko na wystawie a w domu spi, ale klatka wtedy nie jest zamknieta. A tak apropo klatek, to kiedys sie chwalilyscie ze bedziecie mialy, ja w dalszym ciagu jestem na etapie klatki takiej 60x45 mniej wiecej moze byc troche mniejsza albo wieksza. Quote
góral Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Przyślij co masz :P A jeśli chodzi o zajęczą łapkę, to niestety czesto się to zdarza w tej hodowli, ale odpowiednim strzyżeniem można trochę ukryć, ale cała reszta super, różową skórkę też przecież można przeżyć, może się opali (patrz Frederico Fillini MB i wiele wiele innych) :wink: Quote
góral Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 To łapa o długich i płaskich palcach. Jeśli jest odkryta bardzo szpeci :cry: Quote
Alfa1 Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Ooooooo,no taaaak,ja to nazywam inaczej,wysklepione zaś nazywam arystokratycznymi :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: w jąkanie wpadł numerator postów,bo raz za razem powtarza ilość? Quote
Sonya-Nero Posted January 18, 2005 Author Posted January 18, 2005 [img]http://www.smashpoodle.net/image/photo/hosaka.jpg[/img] a tak wyglądają zajęcze łapki (to nie jest Smash JP Jubilation, ale inny biały toy z tej hodowli) Quote
Sonya-Nero Posted January 18, 2005 Author Posted January 18, 2005 Równe tempo i taka sama wysokość na jaką podskakiwał pozwalają domniemywać, że ma w tym wprawę, a jak wiadomo trening czyni mistrza :wink: , co do Billa to ocenimy to w Rzeszowie :wink: :wink: Quote
Karka Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Nie znam się bardzo na pudelkach ale piesek jakoś mi się nie podoba :( Quote
aneta Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Nie wiem jak na żywo - ale mnie osobiscie ten białas nie zachwycił. Quote
BiBi Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 [b]Gośka[/b] zdjęcia Ci wyślę, zresztą [b]Karka[/b] i [b]Sonya-Nero[/b] Wam też, ale nie wiem kiedy, bo coś mi poczta nawala i nie mogę wysyłać wadomości :( Wychodzi mi, że nie może znaleźć serwera :evil: Spróbuję później, może się uda :D [quote]Nie znam się bardzo na pudelkach ale piesek jakoś mi się nie podoba [/quote] Niestety w tamtych stronach mają dziwny sposób strzyżenia, nie jest on zbyt efektowny :-? Quote
aneta Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Bibi - daj zdjęcia na forum ale wysyłaj wszystkim :) Quote
BiBi Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Kiedy ja jeszcze nie umię :oops: Dziewczyny, poczta już mi działa, więc zdjęcia wysłane :D A teraz idę :sleep2: , bo jestem strasznie padnięta. Pa, pa :hand: Quote
Recommended Posts