Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
A co ty Sonya taka pracowita,czy Twoje pudle na dyskotekę

szykujesz?

Nic tylko "kąpiesz"i suszysz. :P :P :P :P

Bo dostałam weny twórczej :wink: i muszę to wykorzystać, że mam chęć i zapał :lol: , ale teraz już się naprawdę odłączam :D

Posted

Co tak nie widać na forum Violonczeli,anety,Olle .....pewno odsypiają

szaleństwa sylwestrowej nocy :question: :question:

Pewno było za dużo :drink_2: :B-fly: :B-fly: :drink_2:

a mówiłam,że nóżki będą boleć :hmmmm: :(

velvia miała pokazać pudelka w wersji karnawałowej :wink:

Posted

ja wtym roku za wami nie nadążam (skutki balu)Przedewszystkim witam nowego forumowicza ,wreszcie jakiś rodzynek.

Velvia jak tam maluchy(szczególnie mam na myśli przyszłą multichampionkę)?

Sonya jak tam twoja wena ,jeśli nadal trwa to zapraszam do Gdynii ,dziś jest wyjątkowo uroczo wieje 12(to nie to co halny ,ale)

Posted

Nie skorzystam z zaproszenia, bo muszę oszczędzać siły na jutro, czekają w kolejce dwa psy do "odnowienia" :D

A czy mogłabyś pomęczyć Violonczelę o jakieś nowe zdjęcia dziewczynek z włóczki :D :wink: :modla:

Posted
ja wtym roku za wami nie nadążam (skutki balu)Przedewszystkim witam nowego forumowicza ,wreszcie jakiś rodzynek.

Velvia jak tam maluchy(szczególnie mam na myśli przyszłą multichampionkę)?

Sonya jak tam twoja wena ,jeśli nadal trwa to zapraszam do Gdynii ,dziś jest wyjątkowo uroczo wieje 12(to nie to co halny ,ale)

Sama widziasz jak to jest jedni szaleli na balu,a drudzy na forum

.Zobacz zamieściłam dużo zdjęć na forum rownież przyszłą multichampion.

Szkoda że nie było ciebie z nami wczorej było naprawdę wesoło. :P :P :P :P :P :P

Posted

Bedą m :lol: iały imiona zaczynające się na literę F. może Ferrary

jest czerwony i duży.Mój jeden piesek pasowałby do tego auta.

Na 70postach są zdjątka zobacz koniecznie- wszystki maja piękną barwę

soczysta.

Posted

No dziewczyny, rozpisalyscie sie, znowu mialam zaleglosci :D

Witam wszystkich w NOWYM 2005 ROKU, niech sie Wam spelnia wszystkie marzenia, o nowych aparatach, samochodach, no i glownie o wystawach :D Niech szczeniaczki chowaja sie zdrowo, rosna piekne i znajda wspanialych wlascicieli.

Swoja droga zazdroszcze nowych aparatow, ja kupilam jakis wadliwy egzemplarz, ciagle sie psuje, wyswietla mi blad E 18 i nie chce gadac, i znowu nie moge cyknac nic aktualnego.

No te samochodowe imiona nawet mi sie podobaja, taki czerwony Ferrari bardzo pasuje do bialego Forda :wink:

Sonya masz jeszcze ten zapal do odnawiania pudli? bo jesli tak to moze podrzuce ci jeszcze ze dwa?

Posted

Och jaka szkoda, chyba bede musiala cos zarzyc, bo mocna kawa juz nie dziala, a pary musi mi starczyc na pare godzin :lol: A moze ten pomysl z jeleniem, hmm, sama nie wiem, tylko gdzie takiego znalesc? Jak ja zaczynam robic psy, to nagle cala rodzina przypomina sobie ze musi wyjsc w sprawie niecierpiacej zwloki.

Posted
Nie narzekaj,przynajmiej widzisz efekt.

A co by było jak byś miała grzywacz nagusa? :evil_lol:

...ja ze zwierzątek lubię te które mają nie więcej niż cztery łapki, posiadają wszędzie futerko i nie mają łysego ogonka... :wink: :D