BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Niestety dla mnie niedziela jutro nie istnieje, niestety :( Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A jak myślisz gdzie BiBi będzie się chwaliła dziećmi Derka :question: To prawda, ale trochę potrwa zanim je będzie miał :wink: A teraz już naprawdę :buzi: na dobranoc. Śpijcie dobrze :D Quote
Karka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A jak myślisz gdzie BiBi będzie się chwaliła dziećmi Derka :question: :hmmmm: na Dogomanii :wink: BiBi nie martw się nie jesteś osamotniona ja na jutro także mam w planach co nie co. Quote
IraKa Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Aleście się rozpędziły w tym nowym roku. Właśnie zakończyłam ciężką batalię z kołtunami swojego psa, zaglądam na forum a tu przybyło ładnych parę stronek i wszyscy poszli spać. Niezłe z Was ziółka :wink: co to będzie dalej?! Velvia masz słodkie maluchy! Quote
BiBi Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 BiBi nie martw się nie jesteś osamotniona ja na jutro także mam w planach co nie co. Cieszę się, że nie ja jedna dzisiaj mam robotę :wink: Właśnie sobie przeglądnęłam forum, bo bardzo długo mnie tu nie było :wink: i zabieram się do pracy :evil: Zaglądnę później jak tylko skończę, no chyba, że braknie mi sił :wink: Quote
góral Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 No to ja też siadam do pracy :( Do zobaczenia później :) Quote
velvia Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Aleście się rozpędziły w tym nowym roku. Właśnie zakończyłam ciężką batalię z kołtunami swojego psa, zaglądam na forum a tu przybyło ładnych parę stronek i wszyscy poszli spać. Niezłe z Was ziółka :wink: co to będzie dalej?! Velvia masz słodkie maluchy! Codziennie są większe i ładniejsze. Dzisiaj mają TYDZIEŃ. Jak ten czas leci,ani się obejrzę a już znajdą nowy dom. Quote
Sonya-Nero Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Lucky właśnie wykąpany, leży pod kocykiem i wchłania odżywkę :wink: za chwilę startujemy z suszarą :D Quote
Alfa1 Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 No proszę,wszyscy znależli coś do roboty,a ja :user: i leniuchuję,czekam też na kwalifikacje w skokach i tęsknie za dyscypliną Tomasza Sikory,a Biathlon dopiero w środę. :cry: Quote
góral Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Zafarbowałaś go na inny kolor? :D Moja Zuba też jabky inna, wróciliśmy ze spacerku i wygląda prawie jak sznurowy. Czy u Was też tak strasznie leje!? Quote
velvia Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 U nas od rana nie pada. Bardzo się cieszymy :P Byliśmy na spacerze,u nas ani śladu zimy. U Ciebie Góralu ,to są przynajmiej góry. :B-fly: Quote
góral Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 No tak są i jest na nich nawet odribina śniegu i garstka narciaży. Przy tej pogodzie to bardzo się cieszę, że mam czarne psy :wink: Quote
velvia Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Tym sposobem wiem z kim mam przyjemność. Witam nowego dogomaniaka w naszym babińcu. :laola: Quote
Karka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 No , no widzę że wszystkie pudlarki i nie tylko :wink: ucieszył swoim zaistnieniem na forum nasz góral. Quote
velvia Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 OJ WASZ ON. OJ WASZ ON ZAWSZE TO PRZYJEMNIE JAK JEST KAWAŁEK CHŁOPA. :P Quote
Sonya-Nero Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Zafarbowałaś go na inny kolor?... Tak, na pomarańczowy :lol: :evil_lol: , bo ostatnio zauważyłam, że nie ma to jak duuuuży miniaturowy aprikot, nawet Machowa takie lubi :diabloti: Quote
Sonya-Nero Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 A ja mam poważne wątpliwości czy góral to ten góral :hmmmm: Chyba się ktoś pod niego podszywa, bo kto jak kto ale polski góral na narciarstwie się powinien znać :evil_lol: A teraz przerwa- suszymy bambaryłę czyli Natalkę :lol: Quote
góral Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Wystarczy, że jedna osoba w mojej rodzienie, no może dwie, znają się na narciarstwie aż za dobrze... No widzę, że u Was dzisiaj wielkie pranie :D , mnie to czeka w tym tygodniu :D Quote
Karka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 To kiedy i gdzie będzie można zobaczyć Lucki'ego w tej Sylwestrowej fryzurze :evilbat: Quote
velvia Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 A co ty Sonya taka pracowita,czy Twoje pudle na dyskotekę szykujesz? Nic tylko "kąpiesz"i suszysz. :P :P :P :P Quote
góral Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Pewnie szykuje coś specjalnego na nowy sezon :) Quote
Sonya-Nero Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Wystarczy, że jedna osoba w mojej rodzienie, no może dwie, znają się na narciarstwie aż za dobrze... Qrcze, nie zajarzył... :( Quote
Karka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Skoro na pomarańczowo więc dyskoteka pewna :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts