Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
A jak myślisz gdzie BiBi będzie się chwaliła dziećmi Derka :question:

To prawda, ale trochę potrwa zanim je będzie miał :wink:

A teraz już naprawdę :buzi: na dobranoc. Śpijcie dobrze :D

Posted
A jak myślisz gdzie BiBi będzie się chwaliła dziećmi Derka :question:

:hmmmm: na Dogomanii :wink:

BiBi nie martw się nie jesteś osamotniona ja na jutro także mam w planach co nie co.

Posted

Aleście się rozpędziły w tym nowym roku. Właśnie zakończyłam ciężką batalię z kołtunami swojego psa, zaglądam na forum a tu przybyło ładnych parę stronek i wszyscy poszli spać. Niezłe z Was ziółka :wink: co to będzie dalej?!

Velvia masz słodkie maluchy!

Posted
BiBi nie martw się nie jesteś osamotniona ja na jutro także mam w planach co nie co.

Cieszę się, że nie ja jedna dzisiaj mam robotę :wink: Właśnie sobie przeglądnęłam forum, bo bardzo długo mnie tu nie było :wink: i zabieram się do pracy :evil: Zaglądnę później jak tylko skończę, no chyba, że braknie mi sił :wink:

Posted
Aleście się rozpędziły w tym nowym roku. Właśnie zakończyłam ciężką batalię z kołtunami swojego psa, zaglądam na forum a tu przybyło ładnych parę stronek i wszyscy poszli spać. Niezłe z Was ziółka :wink: co to będzie dalej?!

Velvia masz słodkie maluchy!

Codziennie są większe i ładniejsze.

Dzisiaj mają TYDZIEŃ.

Jak ten czas leci,ani się obejrzę a już znajdą nowy dom.

Posted

No proszę,wszyscy znależli coś do roboty,a ja :user: i leniuchuję,czekam też na kwalifikacje w skokach

i tęsknie za dyscypliną Tomasza Sikory,a Biathlon dopiero w środę. :cry:

Posted
Zafarbowałaś go na inny kolor?...

Tak, na pomarańczowy :lol: :evil_lol: , bo ostatnio zauważyłam, że nie ma to jak duuuuży miniaturowy aprikot, nawet Machowa takie lubi :diabloti:

Posted

A ja mam poważne wątpliwości czy góral to ten góral :hmmmm:

Chyba się ktoś pod niego podszywa, bo kto jak kto ale polski góral na narciarstwie się powinien znać :evil_lol:

A teraz przerwa- suszymy bambaryłę czyli Natalkę :lol:

Posted

Wystarczy, że jedna osoba w mojej rodzienie, no może dwie, znają się na narciarstwie aż za dobrze...

No widzę, że u Was dzisiaj wielkie pranie :D , mnie to czeka w tym tygodniu :D