velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 BiBi ja tez juz mam 1 lapke i bylam pierwsza :P . Dzieki Tobie tu bywam i dzieki Ci za to :lol: :bluepaw: tez juz mam:) Quote
Karka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 velvia śliczności te twoje :baby: Proszę o jeszcze ! góral czy to Ty :question: Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 No to gratulacje :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :Dog_run pewnie,pewnie i się nie chce przyznać :D : Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A tutaj link do tematu...........jak powstaje Swiety Mikolaj :P http://crass.on.ru/flash/new-year/santamaker.swf Od takiego dostalam aparat foto :P Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Dziękuję , Alfa1 tobie też przybyło :thumbs: BiBi ja tez juz mam 1 lapke i bylam pierwsza :P . Dzieki Tobie tu bywam i dzieki Ci za to :lol: :bluepaw: tez juz mam:) Gratuluję, tak trzymać :thumbs: Proszę bardzo, w większej grupie zawsze raźniej :D Ja też się cieszę, że wreszcie się zdecydowałam napisać :lol: Z samego czytania, to niewiele się miało :D Karka tak, to on :wink: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 A tutaj link do tematu...........jak powstaje Swiety Mikolaj :Phttp://crass.on.ru/flash/new-year/santamaker.swf Od takiego dostalam aparat foto :P dobrrrreeeeeeee :lol: :lol: :lol: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Jak myślicie kto się następny ujawni :hmmmm: Ale mamy wreszcie rodzynka :D w tym naszym babińcu :lol: Quote
góral Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Ja tam na taką samotność nie narzekam :wink: Quote
Karka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 góral jak tylko przeczytałam to zaraz mi przyszło na myśl ,że to Ty :P Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A tutaj link do tematu...........jak powstaje Swiety Mikolaj :Phttp://crass.on.ru/flash/new-year/santamaker.swf Od takiego dostalam aparat foto :P Dobre, ale się uśmiałam :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Karka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A tutaj link do tematu...........jak powstaje Swiety Mikolaj :Phttp://crass.on.ru/flash/new-year/santamaker.swf Od takiego dostalam aparat foto :P A ja do dziś żyłam w błogiej nieświadomości :wink: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Jednak zawód Św. Mikołaja wymaga poświęcenia :santagri: Ciekawe jak wygląda proces przywracający pierwotny wygląd :question: :cunao: Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Mnie spodobał się preparat na porost włosów, super..... A czy góral rozeznał się w babińcu? :wink: Quote
Karka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A czy góral rozeznał się w babińcu? :wink: no właśnie ciekawe :hmmmm: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A czy góral rozeznał się w babińcu? :wink: no właśnie ciekawe :hmmmm: Najtrudniej rozpoznać, to Ciebie Karka :wink: Quote
Karka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Tak właśnie myślałam Bibi ,że ze mną góral będzie miał najwiekszy problem :wink: A tak przy okazji zapraszam pudelkomaniaków do galerii gdzie są moje małe :baby: ,świeże fotki całkiem :wink: choć niektórzy je już widzieli... Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Widziałam, w galerii też już widziałam. I jeszcze raz powiem tzn. napiszę, że są słodziutkie :iloveyou: Szczególnie z brzusiem do góry, słodzio :facelick: Quote
Karka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Daj jedno zdjęcie tutaj na forum :lol: Nie chcę się Wam wtranżalać :wink: foteczki są w galerii psów do towarzystwa tuż obok :) Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 No wiesz co, przecież się nie wtranżalasz :wink: Zresztą jakieś urozmaicenie się przyda, ciągle tylko pudle i pudle... :wink: Ja mówię dobranoc i idę :sleep2: , bo jutro czeka mnie duuuużoooo pracy :( :evil: Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A jak myślisz gdzie BiBi będzie się chwaliła dziećmi Derka :question: Quote
Recommended Posts