velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Jak nie będziecie grzeczni w Nowym Roku to do Was przylece Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Witam Górala,myślę że się znamy,a jak się mylę to i tak witam :wink: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Dzieciaczki prześliczne :lol: Oj, jak dawno u nas nie było dzieciaczków w tym kolorze i chyba długo jeszcze nie będzie :cry: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Widać wieści szybko się rozchodzą :lol: Przed nami nic się nie ukryje... hihihi :wink: Witam nowego forumowicza-pudlarza :hand: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Jak nie będziecie grzeczni w Nowym Roku to do Was przylece Jestem pod wrażeniem jakości zdjęć z twojego nowego aparatu :o wydajemi mi się że jakoś inaczej wyglądałaś :lol: :smhair2: :shiny: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 :o :hmmmm: :lol: Nie rozumię waszego zdziwienia :question: :wink: Czyż nie jestem takim aniołkiem...z różkami :wink: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Mam nadzieję, że nie marzysz o takim samochodzie w wersji combi :o , bo ja marzę o trochę innej marce :wink: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 :o :hmmmm: :lol: Nie rozumię waszego zdziwienia :question: :wink: Czyż nie jestem takim aniołkiem...z różkami :wink: Ależ tak, tak, tylko te blond loczki :lol: :wink: :lol: Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Ale jaki tani w eksploatacji,ja bym tak chciała być przenoszona bezkolizyjnie. :angel: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Ciekawe jaką można osiągnąć maksymalną prędkość? Tylko byłby problem z psami, trochę by je przewiało :wink: Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Ja tam ostatnio nigdzie z psami nie jeżdżę,a z tą małą osóbką zmieszczę się. :wink: Quote
góral Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Przy takim transporcie nie trzeba martwić się o suszarki. Kąpiesz psa i zanim dojedziesz na wystawę psiak wysuszony na bóstwo :D Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 I wlasnie taki transort jest idealnym rozwiazaniem na wystawe a do tego mozna pudelki ich gumkami przyczepic do miotelki :P :evil: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A włos jaki prosty :D No ja z moją ilością musiałabym doczepić wagoniki :P Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 a do tego mozna pudelki ich gumkami przyczepic do miotelki :P :evil: Gorzej jak gumeczka pęknie, co się czasem zdaża :wink: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 To bedzie duzo dzieci :wink: hehehe Głodnemu, to jedno na myśli :wink: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Ja jak bym doczepiła swoje ... to mogłabym się nie oderwać od ziemi :evil: :lol: Quote
BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Widziałyście, mam pierwszą łapkę :multi: :thumbs: Najwyżej sprawiłabyś sobie miotełkę z turbo odpalaczem :D Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 :bluepaw: To masz drugą gratis :lol: dziś promocja :lol: Quote
Recommended Posts