BiBi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Bibi gdzie zaczynacie sezon wystawowy,bo ja już marzę żeby gdzieś pojechac. :B-fly: Planujemy mały wyjazd za granicę w styczniu :wink: Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Dobrze Wam ja też bym tak chciała,a tu dzieciaki piszą Amelka straciła zainteresowanie jedzeniem .Dzieciaki też zostawia i coraz częście przesiaduje na telewizji. Ma zaległości straciła parę odcinow naszych seriali. A Rozalka nie chce jej opowiedzić co się zdażyło. :niewiem: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Całkiem jak ja... hihihi :D :o :hmmmm: :lol: Quote
Gina&Tiger Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Widzę ,że nie próżnowałyście .Forum działa pełną parą tylko ja mam zaległości. Życzę wszystkim ,aby ten rok był jeszcze lepszy niż miniony oraz mnóstwa sukcesów wystawowych i pociechy z psich dzieci :beerchug: Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 ,,a mi się marzy kurna chata'' ............:D dajcie adres do Waszego Mikołaja : :x-mas: Quote
góral Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich psiarzy :D Quote
Alfa1 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 ,,a mi się marzy kurna chata'' ............:D dajcie adres do Waszego Mikołaja : :x-mas: I jeszcze duży teren dookoła chaty. :fadein: :fadein: :fadein: Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Chwalę się, zobaczcie czy moje dzieciaczki nie są cudne? A moj aparat nie jest genialny, nie wspomnę o zięciu hehehe(pasjonat pełną gębą-pudelków i fretek) Quote
Marca_Besi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 velvia Maleństwa są śliczne i słodziutkie! Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 No pewnie, że są cudne :D :D :D w domu staje się zbędny telewizor, zwłaszcza jak im się otworzą oczka :wink: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich psiarzy :D No to witamy Nowegoroczka :D :D :D :hmmmm: słyszałam o pewnym podglądaczu Dogomaniaków :wink: z małego górskiego miasteczka.... :hmmmm: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Velvia jak szaleć to szaleć ja chcę jeszcze... :wink: Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Jeszcze nie :wink: Spełniam prośbę i.następne........... Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 A to moja faworyta ....."jaszczurka".....mam to zdjęcie w podpisie :P Quote
velvia Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Starczy na dziś, bo zięć już się zmęczył tym...........wpisywaniem :wink: Quote
Sonya-Nero Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Ale groźna, już szczerzy kły, tylko się nie zorientowała, że ich jeszcze nie ma :D :wink: Tamaryszek też był taką jaszczurką w porównaniu z rodzeństwem :D Quote
Recommended Posts