velvia Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Gratulacje dla Marcina,jestem pełna podziwu,wspaniały chłopak!!!! A co do akcentu :lol: to masz dwa i to dziewuszki. :D Już jestem przyłączam sie do gratulacji dla Marcina to naprawdę dzielny facet. Brawo dla tatusia aż dwie dziewczynki i tojakie duże Najlepsze życzenia dla mamusi . :P ________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
tongue Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Vilonczela! Gratulacje!!! Gratulacje!!! Jaki dzielny syn! Też gratuluję! Życzę wszystkim duuuużo zdrówka. Quote
Olle Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 No wreszcie może zameldować się niedzielny dogomaniak. Wprawdzie dzisiaj nie niedziela, ale mam trochę czasu więc muszę nadrobić moje posty :user: Quote
Olle Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 To, że nie pisałam na dogomani to nie znaczy, że nie bawiłam się w śledczego. Cały czas miałam Was na podglądzie, tak że na bieżąco wiem co sie działo. :agrue: Quote
Olle Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Violonczela - gratuluję Ci dziewczynek. Ktoś na poście napisał, że rodzi sie babieniec - a moje 4 chłopaki to co? Ciesz się, że masz dziewuszki, bo na chłopców nie ma zamówień. :BIG: Gratulacje dla Twojego syna. No! no! 14 lat i odbierać poród to już coś. Chyba przez ten poród stał się prawdziwym mężczyzną. Duże uznanie !!!! :roll: Quote
Olle Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Irena&pudle , chyba nie czytasz wszystkich postów - jaki tam wysyp kobitek, umnie przecież jest tylko jedna, a za to 4 chłopy, ale za to jakie dorodne. :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Olle Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Irena&pudle , chyba nie czytasz wszystkich postów - jaki tam wysyp kobitek, umnie przecież jest tylko jedna, a za to 4 chłopy, ale za to jakie dorodne. :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Olle Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Oj! coś za dużo klikłam, ale za to mam jeden post więcej :bigok: Quote
Olle Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Sonya-Nera i BiBi - gratulacje dla tatusia, niech mu dzieci rosną w siłę, żeby pudli było wiecej. Szkoda, że tylko 2 sztuki, ale ważne że są zdrowe i mam nadzieję, że będą piekne, :new-bday: Quote
Olle Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Velvia, a teraz trzymam kciuki za Twoją mamuśkę. :thumbs: Kiedy spodziewasz się porodu. Byłaś na USG. Mój weterynarz po USG strzelił w dziesiątkę, powiedział, że będzie 5 - 6 i było 5. Ja wprawdzie mu nie wierzyłam, bo Emilcia taka mała (25,5 cm) ale jak zaczęły się rodzić dzieciaki i nie było końca, to się przekonałam że mówił prawdę. :roll: Quote
Olle Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Może jeszcze coś napiszę ala w Klubie Pudla, a na razie to pragnę złożyć Wam - wszystkim dogomaniakom Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo sukcesów hodowlanych i wystawowych i spotkania się na wystawach. :ylsuper: Quote
Violonczela Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Velvia, a teraz trzymam kciuki za Twoją mamuśkę. :thumbs: Kiedy spodziewasz się porodu. Byłaś na USG. Mój weterynarz po USG strzelił w dziesiątkę, powiedział, że będzie 5 - 6 i było 5. Ja wprawdzie mu nie wierzyłam, bo Emilcia taka mała (25,5 cm) ale jak zaczęły się rodzić dzieciaki i nie było końca, to się przekonałam że mówił prawdę. :roll: Powiem, że jak przeczytałam że Emilka ma pięć szczeniąt to nie mogę w to uwierzyć do tej pory. U mnie od Korki miałam miot który mieścił się na jednej ręce lub na dwóch i ani ciut więcej. Jak rodził się jeden to było smutno bo nie miał kompana (rówieśnika) do zabawy. Dopiero Melka przełamała tą ilość i miała w poprzednich miotach po trzy a teraz ma dwa. _________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
velvia Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Dzięki Olle za wsparcie.Rodzimy po raz pierwszy około 25 grudnia. USG nie robiłam ponieważ zdania były bardzo podzielone ,większość twierdziła ze nie ma potrzeby stresować suki.Ale u położnika byłam mogę liczyć na jego pomoc na razie czekamy myślę że zmieścimy się w terminie. Korzystając z okazji składam wszystkim dogomaniakom NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE MIŁYCH POGODNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ WIELE POMYŚLNOŚCI W ŃOWYM ROKU 2005 :BIG: Quote
Violonczela Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Życzę wszystkim dogomaniakom aby piękno Bożego Narodzenia ogrzało Wasz dom i opromieniało Wasze serca. Niechaj święta wypełnią się wspaniałą, ciepłą rodzinną atmosferą i nigdy Wam nie brakowało funduszy na realizowanie marzeń a Nowy 2005 Rok :BIG: przyniósł wiele szczęścia i spełnienia marzeń, a zwłaszcza tych kynologicznych. :Dog_run: _____________________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Alfa1 Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Niech Wigilia i Święta Bożego Narodzenia upłyną spokojnie i radośnie, oby Wasze marzenia zmieniły się w rzeczywistość , a sukcesy przerosły oczekiwania. Tego Wam i sobie życzę ,,szara eminencja w hodowli BiBi Quote
Karka Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Wszystkim pudlarzom składam życzenia Radosnych , Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia by spełniły się Wasze ciche marzenia a Waszym pieskom wielu , wielu sukcesów na wystawowych ringach w Nowym 2005 Roku ! Quote
aneta Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Wszystkim życzę Rodzinnie spędzonych świąt Bożego Narodzenia :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: oraz szampańskiego Sylwestra :BIG: :popcorn: Quote
Sonya-Nero Posted December 25, 2004 Author Posted December 25, 2004 A ja ze swej strony życzę Wam, aby te wszystkie życzenia świąteczne się spełniły :D Quote
Sonya-Nero Posted December 25, 2004 Author Posted December 25, 2004 Violonczela, a jak tam dziewczynki :question: Velvia na wszelki wypadek trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: , a może mamy już więcej morelek w Polsce :question: Quote
velvia Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Jeszcze nie ma nowych morelek,coś zaczyna się dziać tak ja opisane w ksiązkach.Mysle ze do jutra urodzi.trzymajcie kciuki. Na biezaco War poinformuje. : :BIG: Quote
Karka Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 No to trzymamy :thumbs: za morelową mamusię i jej pańcię :P Quote
Olle Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Velvia. Trzymam kciuki za mamuśkę :thumbs: i życzę szczęśliwego porodu. Będę zaglądać na dogomanię cz już coś się rodzi. Powodzenia - będzie dobrze. Spokojnych Świąt. :bigok: Quote
Violonczela Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Jeszcze nie ma nowych morelek,coś zaczyna się dziać tak ja opisane w ksiązkach.Mysle ze do jutra urodzi.trzymajcie kciuki.Na biezaco War poinformuje. : :BIG: Velvia i jak u Ciebie i Amelki, bo ja cały czas trzymam :thumbs: i nie wiem czy już :multi: skakać z radości??? Bardzo jestem ciekawa ile morelowych aniołków będzie u Ciebie. _____________ Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
Recommended Posts