Sonya-Nero Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Gratulacje dla pudelsów :klacz: :klacz: :klacz: bardzo się cieszę, że drugi raz z rzędu grupę w Jarosławiu wygrała nasza przyrodnia siostrzyczka:multi: a Wilnie również grupę wygrał czarny pudel ;) :fadein: , a wybierała Oparowa. zeżarło mi, że średniak:) Quote
magda_u Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Hej, podobno na dogomanii sa gdzies fotki szczeniaczkow p. Marysi Bednarkiewicz? Czy mozecie mi pomoc, bo nie moge znalezc? A przy okazji pochwale sie, ze estem swiezo upieczona asystentka od gr. 9 :lol: Quote
aneta Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='fish'] A przy okazji pochwale sie, ze estem swiezo upieczona asystentka od gr. 9 :lol:[/quote] SUPPER :multi: Quote
Sonya-Nero Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 [quote name='fish']Hej, podobno na dogomanii sa gdzies fotki szczeniaczkow p. Marysi Bednarkiewicz? Czy mozecie mi pomoc, bo nie moge znalezc? A przy okazji pochwale sie, ze estem swiezo upieczona asystentka od gr. 9 :lol:[/quote] Szczeniaczki masz w "Hodowlach pudelków". Gratulacje:klacz: :thumbs: Quote
Ewelinaa Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 no pewnie mam kilka fot z finalów i z ringu ale nie s to super jakości foty, bede miała jak mi znajomy przegra bo miałam nie swoj aparat :) Quote
góral Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Znowu POlska górą!!! Santy i jej Bączuś ponownie CAC, CACIB i BOB w Wilnie:loveu: Quote
góral Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 W Mołdawii również powtórka z wczoraj....czyli NASI Górą!!! Quote
Ewelinaa Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Bravo ! Bravo ! Bravo ! a BIS lub vice BIS pudel TOY - jarosław Quote
Germanika Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Santy wielkie gratulcje,to było zwycięstwo z wielką klasą,ale cóż ten pies- Kudos LEXUS vel. Bączuś jest klasą sam dla siebie,on jaśniał na grupie.Jest to WIELKI konkurent na finałach bog i bis,chciałoby się więcej tak przygotowanych i klasowych psów,no ale cóż. Drugie wydarzenie tego weekendu to dwukrotna wygrana Iwony i zdobycie 2*cacib i bob wraz z vice.BOG. GRATULUJĘ!!!!!!! Quote
Santy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Bardzo dziękuję za gratulacje ! :lol: To był wspaniały weekend ! :multi: W miniaturach konkurencja międzynarodowa.Psy z Finlandii,Rosji,Litwy i Niemiec.Chciałoby się rzec prawie same "gwiazdy".;) Będę "chwalipiętą" :oops:,ale pochwalę się,że w porównaniu o CACIB w oba dni Bączuś wygrał ze Zw.Szwecji '05-Sarahill Way To Go.O BOB walczyliśmy w sobotę z suką -Sarahill And I Love You,a w niedzielę z Froggies Dancing Queen.Obie z Finlandii. Niezmienie cieszą mnie nie tylko wyniki,ale również nawiązane nowe kontakty.:p Germanika-Twój komentarz przyprawił mnie o... :oops: - DZIĘKUJĘ !!! Kto wygrał BOG w niedzielę ? Iwona -cieszę się z Twojego sukcesu :klacz: Gratuluję wszystkim zwycięzcom minionego weekendu :cool2: Quote
Betti Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ale super wiadomości!! Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Pudle górą!!!:laola: Quote
Gośka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Santy OGROMNE gratulacje:klacz: i głaski dla Bączusia. Quote
aneta Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 PANTHERA Czarna Fuga [IMG]http://www.czarnafuga.republika.pl/panthera.jpg[/IMG] 09.01.1991 - 13.03.2006 [IMG]http://www.czarnafuga.republika.pl/swieca.gif[/IMG] Zegnaj ksiezniczko .... Quote
IraKa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Samo życie: jedni święcą triumfy w światłach reflektorów, inny odchodzą w zaciszu domowym. Niby już dawno powinniśmy się do tego przyzwyczaić ale za każdym razem jest to tak samo smutne:bigcry: Bardzo mi przykro Aneto! Quote
IraKa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='Santy']... W miniaturach konkurencja międzynarodowa.Psy z Finlandii,Rosji,Litwy i Niemiec.Chciałoby się rzec prawie same "gwiazdy".;) [/QUOTE] Możemy liczyć na jakieś fotki tego międzynarodowego towarzystwa?:p Quote
Betti Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Tak to się plotą smutki i radości na naszym świecie. Aneta, bardzo mi przykro i smutno. Quote
asher Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Aneto, bardzo mi przykro... Sunia przeżyła kawał dobrego życia. (') Quote
Sonya-Nero Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Aniu tak mi przykro, nie takiej wiadomości się dzisiaj spodziewałam od ciebie usłyszeć przez telefon...:shake: :( Trzymaj się... Quote
Santy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Aneta ! Wiem,że słowa niewiele znaczą w takich sytuacjach,ale z odejściem tych,których kochamy jest tak,że najtrudniej jest tym którzy zostają.... Współczuję... Quote
aneta Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Dziekuje wszystkim... to byla b.trudna decyzja, pojechalam ratowac a w orzeczeniu lekarskim uslyszalam, ze sunia moze przezyje tydzien ........ i przyjde ja wtedy uspic a po drodze zafunduje tej wpsnialej istocie tylko cierpienie .... Antybiotyk który dostala juz nie zadzialal .... choroba sie rozwijala szybko pomimo podania lekarstw .... Quote
ruda_asia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ja również współczuję, Aneto trzymaj się!! A sunia jest w dobrym miejscu!! Sama bym chciała trafić do psiego raju!! Quote
Recommended Posts