Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje dla pudelsów :klacz: :klacz: :klacz:
bardzo się cieszę, że drugi raz z rzędu grupę w Jarosławiu wygrała nasza przyrodnia siostrzyczka:multi:
a Wilnie również grupę wygrał czarny pudel ;) :fadein: , a wybierała Oparowa.

zeżarło mi, że średniak:)

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, podobno na dogomanii sa gdzies fotki szczeniaczkow p. Marysi Bednarkiewicz? Czy mozecie mi pomoc, bo nie moge znalezc? A przy okazji pochwale sie, ze estem swiezo upieczona asystentka od gr. 9 :lol:

Posted

[quote name='fish']Hej, podobno na dogomanii sa gdzies fotki szczeniaczkow p. Marysi Bednarkiewicz? Czy mozecie mi pomoc, bo nie moge znalezc? A przy okazji pochwale sie, ze estem swiezo upieczona asystentka od gr. 9 :lol:[/quote]

Szczeniaczki masz w "Hodowlach pudelków".
Gratulacje:klacz: :thumbs:

Posted

Santy wielkie gratulcje,to było zwycięstwo z wielką klasą,ale cóż ten pies- Kudos LEXUS vel. Bączuś jest klasą sam dla siebie,on jaśniał na grupie.Jest to WIELKI konkurent na finałach bog i bis,chciałoby się więcej tak przygotowanych i klasowych psów,no ale cóż.
Drugie wydarzenie tego weekendu to dwukrotna wygrana Iwony i zdobycie 2*cacib i bob wraz z vice.BOG.
GRATULUJĘ!!!!!!!

Posted

Bardzo dziękuję za gratulacje ! :lol:
To był wspaniały weekend ! :multi: W miniaturach konkurencja międzynarodowa.Psy z Finlandii,Rosji,Litwy i Niemiec.Chciałoby się rzec prawie same "gwiazdy".;) Będę "chwalipiętą" :oops:,ale pochwalę się,że w porównaniu o CACIB w oba dni Bączuś wygrał ze Zw.Szwecji '05-Sarahill Way To Go.O BOB walczyliśmy w sobotę z suką -Sarahill And I Love You,a w niedzielę z Froggies Dancing Queen.Obie z Finlandii.
Niezmienie cieszą mnie nie tylko wyniki,ale również nawiązane nowe kontakty.:p
Germanika-Twój komentarz przyprawił mnie o... :oops: - DZIĘKUJĘ !!!
Kto wygrał BOG w niedzielę ?
Iwona -cieszę się z Twojego sukcesu :klacz:
Gratuluję wszystkim zwycięzcom minionego weekendu :cool2:

Posted

PANTHERA Czarna Fuga

[IMG]http://www.czarnafuga.republika.pl/panthera.jpg[/IMG]

09.01.1991 - 13.03.2006

[IMG]http://www.czarnafuga.republika.pl/swieca.gif[/IMG]

Zegnaj ksiezniczko ....

Posted

Samo życie: jedni święcą triumfy w światłach reflektorów, inny odchodzą w zaciszu domowym.
Niby już dawno powinniśmy się do tego przyzwyczaić ale za każdym razem jest to tak samo smutne:bigcry:

Bardzo mi przykro Aneto!

Posted

[quote name='Santy']... W miniaturach konkurencja międzynarodowa.Psy z Finlandii,Rosji,Litwy i Niemiec.Chciałoby się rzec prawie same "gwiazdy".;) [/QUOTE]

Możemy liczyć na jakieś fotki tego międzynarodowego towarzystwa?:p

Posted

Aneta !
Wiem,że słowa niewiele znaczą w takich sytuacjach,ale z odejściem tych,których kochamy jest tak,że najtrudniej jest tym którzy zostają.... Współczuję...

Posted

Dziekuje wszystkim... to byla b.trudna decyzja, pojechalam ratowac a w orzeczeniu lekarskim uslyszalam, ze sunia moze przezyje tydzien ........ i przyjde ja wtedy uspic a po drodze zafunduje tej wpsnialej istocie tylko cierpienie ....
Antybiotyk który dostala juz nie zadzialal .... choroba sie rozwijala szybko pomimo podania lekarstw ....