Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]No właśnie kobietki....[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]kobiece życzenia z okazji kobiecego święta[/COLOR][/SIZE] ;) [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:smile: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]w pewnym kraju to jest wolny dzień od pracy... oczywiście dla facetw też:roll: :haha: [/FONT]

Posted

No właśnie, mnie nawet do głowy nie przyszło że to średniak :cool3:
I dziwić się że duże i średnie wymierają. Człowiek kupi sobie takiego "wypierdka" i świata poza nim nie widzi :oops:

Posted

przepraszam ze pisze dopiero teraz;) co do Apsia nie moge powiedziec za duzo o jego przeszlosci, jedyne co jest orginalne w jego historii to to ze nie pochodzi z polskiego schroniska. Mój tata przywiozl go ze Stanów :cool3: od bardzo dawna marzylam o psie i zrobil mi taka cudowna niespodzianke:lol: acha i troche sie kopnelam bo napisalam imie Apisa z bledem:placz: nie nazywa sie Aps tylko Apis ( pszczółka po łacinie):lol:
pozdrawiam!

Posted

[quote name='Gośka']No właśnie, mnie nawet do głowy nie przyszło że to średniak :cool3:
I dziwić się że duże i średnie wymierają. Człowiek kupi sobie takiego "wypierdka" i świata poza nim nie widzi :oops:[/quote]

niestety:evil_lol: :ylsuper: te maluchy coś w sobie mają takiego...;)

Posted

[quote name='Gośka']No właśnie, mnie nawet do głowy nie przyszło że to średniak :cool3:
I dziwić się że duże i średnie wymierają. Człowiek kupi sobie takiego "wypierdka" i świata poza nim nie widzi :oops:[/quote]

no to ja mam tak samo. święte słowa.:lol:
A Tatiana cudo!

Posted

Słuchajcie kwiecień zbliża się wielkimi krokami, a wraz z nim dwie wystawy w Opolu i na moje nieszczęście dzień po dniu. Mam zamiar pojechać do Opola i porozmawiać z Wami hodowcami na temat pudla - tzn. kupna mojego przyszłego przyjaciela. Tak się zastanawiam czy lepiej przyjechać na klubówkę IX grupy, czy może na Międzynarodówkę, niestety mogę być tylko jeden dzień!:placz:
Jak mi radzicie?? Wiem również napewno,że w czerwcu przyjadę porozmawiać na Klubówkę Pudli, kurcze ale do czerwca jeszcze tak daleko.:roll:
Proszę podpowiedzcie mi na jaki dzień przyjechać do Opola!!??
Ja już sama :niewiem:

Posted

My możemy się spotkac i pogadać o pudlach nie wyjeżdżając do Opola;)

A tak na serio to sama nie wiem albo pojadę na dwa dni albo wogóle:shake:

Posted

Ja i BiBi jesteśmy w Opolu przez dwa dni, ale raczej będziesz nas mogła znaleźć przed halą niż w hali;)
A na prawie wszystkie pytania ;) możemy faktycznie odpowiedzieć ci tu na Dogomanii.

Posted

[quote name='góral']Nowości prosto z Wilna Santy i jej Kudos LEXUS dostali dzisiaj CAC,CACIB i BOB!!!! Wielkie gratulacje:lol: :lol: :lol:[/quote]\
Gratulacje :multi:

Posted

WYNIKI Pudli - [I][B]JAROSŁAW
[COLOR=Blue]
[/COLOR][COLOR=Blue]Miniat. Biał.Cz.Brąz[/COLOR]

[/B]Pies
klasa championów
[B]Ch.CROSHKA BRAD PITT - [COLOR=Red]V1 dosk. CWC, BOS,BOB
[COLOR=Black]
[COLOR=Blue]Miniat. Sreb.-Apricot[/COLOR]

[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]Suka
klasa pośrednia
[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red][COLOR=Black]Ch.Mł.Pl CASSANDRA Karmazynowy Błękit -[COLOR=Red] V1 dosk. CWC, BOS, BOB

[COLOR=Black][COLOR=Blue]Średni Cz.Biał.Brąz.

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black]Psy
klasa Championów
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black]Ch.AIR ARABESKA URSUS -[COLOR=Red] V1 dosk.CWC,BOS,BOB[/COLOR]

[COLOR=Blue]Toy
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Black]
Psy[/COLOR][B][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Blue]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black]klasa championów
[B]Ch.GULLIVER - [COLOR=Red]V1 dosk. CWC, BOS[/COLOR]

[/B]Suki
klasa championów
[B]Ch.AIR ARABESKA Givenghy Very Irresistable - V1 dosk. [COLOR=Red]CWC,BOS,BOB,BOG I

BOG I (pudel)
BOG II ( mops )
BOG III (shih-tzu )
[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][COLOR=Black]
[I]wkrótce zdjęcia ...[/I][/COLOR][I][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][B][COLOR=Red]
[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Ewelinaa']WYNIKI Pudli - [I][B]JAROSŁAW[/B][/I]
[COLOR=blue]
[/COLOR][I][B][COLOR=blue]Miniat. Biał.Cz.Brąz[/COLOR][/B][/I]

[I]Pies[/I]
[I]klasa championów[/I]
[I][B]Ch.CROSHKA BRAD PITT - [COLOR=red]V1 dosk. CWC, BOS,BOB [/COLOR][/B][/I][COLOR=red]
[COLOR=black]
[I][B][COLOR=blue]Miniat. Sreb.-Apricot[/COLOR][/B][/I]

[/COLOR][/COLOR][I][COLOR=red][COLOR=black]Suka[/COLOR][/COLOR][/I][COLOR=red][COLOR=black]
[I]klasa pośrednia[/I]
[/COLOR][/COLOR][I][B][COLOR=red][COLOR=black]Ch.Mł.Pl CASSANDRA Karmazynowy Błękit -[COLOR=red] V1 dosk. CWC, BOS, BOB[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/I][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red]

[I][B][COLOR=black][COLOR=blue]Średni Cz.Biał.Brąz.[/COLOR][/COLOR][/B][/I][COLOR=black][COLOR=blue]

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][I][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Psy[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]
[I]klasa Championów[/I]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][I][B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]Ch.AIR ARABESKA URSUS -[COLOR=red] V1 dosk.CWC,BOS,BOB[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/I][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]

[I][B][COLOR=blue]Toy[/COLOR][/B][/I][COLOR=blue]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=black]
[I]Psy[/I][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][I][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue][COLOR=black]klasa championów[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue][COLOR=black]
[I][B]Ch.GULLIVER - [COLOR=red]V1 dosk. CWC, BOS[/COLOR][/B][/I]

[I]Suki[/I]
[I]klasa championów[/I]
[I][B]Ch.AIR ARABESKA Givenghy Very Irresistable - V1 dosk. [COLOR=red]CWC,BOS,BOB,BOG I[/COLOR][/B][/I][COLOR=red]

[I][B]BOG I (pudel)[/B][/I]
[I][B]BOG II ( mops )[/B][/I]
[I][B]BOG III (shih-tzu )[/B][/I]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=black]
[I]wkrótce zdjęcia ...[/I][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue][COLOR=black][COLOR=red]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]

Czekam na relacje i mozna bedzie kilka zdjec wstawic na klub pudla ?

Posted

[quote name='góral']Nowości na miedzynarodowwej wystawie w Mołdawii. CAC, CACIB i BOB wywałczyła CUMA FATIMA Nontiscordardime GRATULACJE dla hodowczyni:lol:[/quote]

SUPER !!!

I jeszcze raz gratulacje dla Wszysctkich - i tych czworonoznych i ich wlascicieli :multi: :multi: :multi: