góral Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 To prawda, ale mam też jeszcze czarną średniaczkę, która jest już na emeryturze :wink: Quote
ruda_asia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [b]Ewelinaa[/b] dziękuję za powitanie!!! Fakt Pudle zrobiły na mnie niesamowite wrażenie!! :wink: Właściwie to wiedziałam zawsze że takie psy istnieją, ale jakoś nigdy nie przypuszczałam,że sama osobiście się w nich zakocham!!!!!!! 8) Myśląc o psie zawsze miałam na myśli inny typ zarowno pod wzgledem charakteru jak i wyglądu psa: zresztą moje psy były krótkowłose i raczej krępe, natomiast pudle są zgrabne jak sarenki i mają długą sierść!! Quote
Ewelinaa Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='ruda_asia'][b]Ewelinaa[/b] dziękuję za powitanie!!! Fakt Pudle zrobiły na mnie niesamowite wrażenie!! :wink: Właściwie to wiedziałam zawsze że takie psy istnieją, ale jakoś nigdy nie przypuszczałam,że sama osobiście się w nich zakocham!!!!!!! 8) Myśląc o psie zawsze miałam na myśli inny typ zarowno pod wzgledem charakteru jak i wyglądu psa: zresztą moje psy były krótkowłose i raczej krępe, natomiast pudle są zgrabne jak sarenki i mają długą sierść!![/quote] Zgadzam sie !! Od wielu osób słyszałam ze pudle są głupie ! A tak nie jest !!! Ja osobiście uważam że nie ma głupiego psa ! Pudle to wspaniałe wierne i niesamowite zwierzęta są bardzo oddane i przywiązane do właściciela. Quote
ruda_asia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 I właśnie te cechy pudli uświadomiły mi jak przyjemne musi być posiadanie takiego psa!! Ich spokój, opanowanie,zrownoważenie i brak jakiejkolwiek agresji oraz przede wszystkim zdrowotność tej rasy jak również ich oddanie i miłość jaką obdarzają właścicieli skłoniły mnie do podjęcia decyzji, że właśnie pudel będzie moim następnym psem, jakiego sobie kupię!!!!!! :lol: Quote
ruda_asia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A co do głupich psów to ja mam na to własną teze!!!!!!!! PIES JEST GŁUPI GŁUPOTĄ SWOJEGO WŁAŚCICIELA!! :( No a głupich ludzi na świecie raczej nie brakuje!!!! Quote
Ewelinaa Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='ruda_asia']A co do głupich psów to ja mam na to własną teze!!!!!!!! PIES JEST GŁUPI GŁUPOTĄ SWOJEGO WŁAŚCICIELA!! :( No a głupich ludzi na świecie raczej nie brakuje!!!![/quote] co RACJA TO RACJA !!! Quote
ruda_asia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A czemu forum tak ostatnio opustoszało?? Czyżby jakieś ważne wystawy się odbywały,że wszystkich pudlarzy wywiało!! :lol: Acha i mam jeszcze jedno pytanie: ostatnio jeszcze udawało mi się wejść na strony klubu pudla, a od kilku dni wskakuje tylko spis członków klubu i jakaś deklaracja!? Wczesniej można było zobaczyć relacje z wystaw, reproduktory itp. a teraz nie ma do tego dostępu,o co z tym chodzi!? :-? Quote
aneta Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Witaj Ruda Asiu :) To prawda, że pudel to piękna rasa i mądra ale i ma swoje chumorki :) Co do klubu, na razie trudno to wytłumaczyć - powiedzmy awaria :-? Quote
ruda_asia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Witaj Aneto!! Acha no to już się nie martwię!! Bałam się, że strony klubu zostały zablokowane dla osób niezrzeszonych!! A co do psich humorków to każda rasa ma swoje wariactwa - no ale chyba właśnie za to je się kocha jeszcze mocniej!!?? Quote
Sonya-Nero Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Witaj ruda asiu :D przyda sie świeża krew na pudlach :wink: trochę u nas nudnawo i bez życia :wink: , bo część pudlarzy nie często ma czas tu zaglądać, a innym tematy się wyczerpały i tylko podglądają :wink: Aneta no co w Kielcach :question: Quote
góral Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Kiedyś to jakieś fotki się pojawiały, a teraz jakoś pustawo..... Quote
góral Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Nowości z Kielc: Psiaki Gośki spisały się znakomicie :D Billi zakończył championat Polski oraz był III na grupie, Mafia dostała Zw. Młodz., a Keira skończyła Młodz. Championat :D :lol: :P Wilekie GRATULACJE :D :D :D Quote
Ewelinaa Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 a ja znalazłam fotke z Kieleckiej wystawy [url]http://img498.imageshack.us/img498/9914/pudle4ws.jpg[/url] [img]http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Emoty/m1.gif[/img] Quote
magda_u Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ojej, rodzinka - Polonia i Rubik! Gifek macha lapka mamusi i braciszkowi. [img]http://www.urban.poznan.pl/gif.jpg[/img] Quote
Gośka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 No widzę Góral że jesteś szybszy odemnie :lol: My dopiero zajechaliśmy do domu. Dzięki za gratulacje. Towarzystwo faktycznie spisało się świetnie dzisiaj, fotek mam malutko, ale te co mam zaraz zrzucę z aparatu i wrzucę na galerię. Grupę IX wygrał cavalier drugi był przepiękny lhasa z Niemiec. BISa wziął bokser, II malamut III bullterier. Też mam foty, wrzucę na topik "wystawy" do Kielc, ale chyba już jutro. Witam też nową forumowiczkę :D Ruda-asia wystawy i championy ze stron klubu pudla są wrzucone na [url]www.pudel.pl[/url]. Będą też reproduktory, ale to za chwilkę. Galeria na razie skromniutka, ale myślę, że uzupełnimy to szybko. Quote
Betti Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Witam wszystkie pudlomaniaczki i pudlomaniaka, podglądam Was od dłuższego czasu, nie przeczytałam co prawda 500 stron ale dużo oj dużo. Część z Was znam, część z widzenia z wystaw. Jestem właścielką jsuczki pudla miniaturowego czarnego - Vitki (Evity Asmodeusz). Pudla (mój pierwszy pies w życiu!) kupiłam bardzo świadomie wiedząc jakiego psa kupuję i mile się rozczarowałam jest jeszcze fajniejsza niż mogłaby być! Hodowca sprzedając mi ją 2 lata temu nieśmiało prosił żeby wystawiać, a ja namawiana przez jedna z forumowiczek (chociaż papiery hodowlane-tak to się nazywało) wpadłam po prostu w pudlomaniactwo i bardzo się z tego cieszę. Vitce brakuje do champinatu Polski tylko odstępu czasu, a ja się świetnie bawię i cieszę z tego. No tak ale z tego nic by nie wyszło gdyby nie mój "dobry duch" - serdecznie Cię pozdrawiam. Życzę Wam sukcesów wystawowych i nie tylko i tak trzymajcie!!! Jak tylko się nauczę to powklejam jakieś zdjątka. Gosiu - gratulacje za Kielce. Pozdrawiam Betti Quote
Alutka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 [quote name='"góral"']Nowości z Kielc: Psiaki Gośki spisały się znakomicie :D Billi zakończył championat Polski oraz był III na grupie, Mafia dostała Zw. Młodz., a Keira skończyła Młodz. Championat :D :lol: :P Gośka ! ale sukcesów duże brawa :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :laola: :D dobrego nigdy za wiele Quote
aneta Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gośka = Gratulacje !!! Wartało Ci zostać z Billem :D Inne wyniki z Kielc KRASAVICK - NPwR, CWC MAFINKA - Zw.Mł BLACK EXPRESSION Czarna Fuga- CWC QUEEN OF THE RING Czarna Fuga - CWC, NSwR, BOB 8) W dużych morelkach RUBIK Auricomus - BOB POLONIA Auricomus - NSwR Sredniaki prezentował brąz ze Śląska (import Czechy) Minimatruki morelowe z tego co wiem wygrała MEGAN Miljan , ale w razie czego proszę o poprawienie mnie . Witam Cię Betti,teraz na Forum jest coraz więcej pudlarzy :) A Twoja EVITA to pól siostra mojej Queeni - obie są po DON BENITO Fekete Bolero , tylko Twoja bezpośrednio od Jarka :) Quote
Gośka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Właśnie przed chwilką dostałam wiadomość, że urodziły się małe Fordziki :wink: 3 dziewczynki i 3 chłopaki :D :BIG: Aneta wyniki z Kielc wkleję na pudla, tylko kurcze coś mi się doba ostatnio drastycznie skurczyła :niewiem: Betti witam, nareszcie się zalogowałaś :wink: Quote
Sonya-Nero Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Gratulacje, Gośka :BIG: :BIG: :BIG: i witam Betti :D , qrcze ale się u nas ożywiło :wink: :o :wink: Quote
Gośka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Bardziej się Fordowi należą :wink: :lol: Jedno krycie i proszę jak się spisał :wink: Quote
Violonczela Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 :BIG: Och ten temperament :oops: , zanim napisałam to kliknełam :grins: ale poniżej już jest cała moja wypowiedź. ____________________ Pozdrawiam Violonczela Quote
Violonczela Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 :BIG: :laola: :BIG: Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców z Kielc. Szczególnie gorące całuski dla Mafinki od mamuśki. Oczywiście uściśki dla Forda z wielkim uznaniem że przyczynia sie do pozostawienia swoich wspaniałych genów braaawo :klacz: . No i serdecznie witam :hand: nowych forumowiczów :grins: ____________________ Pozdrawiam Violonczela Quote
Alfa1 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Po małej przerwie spieszę się przywitać,witam serdecznie nowe miłośniczki pudelków,składam gratulacje zwycięzcom,oraz gratuluję dumnemu tatusiowi małych pudelsów :D Quote
Recommended Posts