Gośka Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Nareszcie mój internet działa bez zarzutu, w związku z tym mogę ruszyć z uzupełnieniem BAZY pudli. Bardzo proszę wszystkich którzy chcą żeby ich psa umieścić w bazie o przesłanie mi na maila ([email protected]): imię i przydomek data urodzenia nr.rodowodu hodowca właściciel tytuły wielkość kolor płeć kraj zamieszkania zdjęcie (do 20KB) kontakt uwagi Możecie wysyłać też psy ze swoich hodowli lub psy znajomych pod warunkiem że ci znajomi chcą być :wink: Quote
Sonya-Nero Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Baza to naprawdę dobry pomysł :D A teraz pudel inczej :wink: ... czyli wyścigowy :D [img]http://www.netspace.sk/andreasflower/psi/cox/dostihovy%20vitaz%20A/2m.jpg[/img] [img]http://www.netspace.sk/andreasflower/galeria/preteky%20marchegg%2017_4_2005/2m.jpg[/img] [img]http://www.netspace.sk/andreasflower/galeria/preteky%20marchegg%2017_4_2005/3m.jpg[/img] [img]http://www.netspace.sk/andreasflower/galeria/preteky%20marchegg%2017_4_2005/4m.jpg[/img] więcej o Cox Cooper Andrea's Flower na [url]http://www.netspace.sk/andreasflower/[/url] Quote
Tomek67 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Na tej drugiej fotce, to jakby nie biegał, tylko zabierał się do czynności... statycznej :lol: :wink: Quote
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='góral']Nie rozpaczam, w końcu to był tylko 1 dzień reszta pobytu była słoneczna :D :P :lol:[/quote] taaaa a ile Ty tego slonca tam widziales?:))) nic tylko chomato i do roboty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='góral']eeeeee okna były duże :D :D :D :D :wink:[/quote] hihihi no tak:))i w sumie upal w srodku lepszy jak na zewnatrz:))))) Quote
góral Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 no właśnie nie trzeba jechać do tropików, aby się dogrzać :wink: Quote
Alfa1 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='góral']eeeeee okna były duże :D :D :D :D :wink:[/quote] No co Ty ,w pomieszczeniu wypoczywałeś,a plaża? Quote
góral Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='góral']eeeeee okna były duże :D :D :D :D :wink:[/quote] No co Ty ,w pomieszczeniu wypoczywałeś,a plaża?[/quote] :wink: :wink: Quote
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 plaza to zciema:))) byla jakas plaza na pocztowce-ktos taka przyslal:))))) Quote
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 a zreszta u nas w samym miescie 7 jezior to mu pokazali plaze...przez okno samochodu:)))) Quote
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 no nie mow , ze Ci raz nad wode zabrali???:)))) aaa wiem, tam kolo Oli to sadzawka jest-te masz na mysli tak? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alfa1 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Do wojska na ćwiczenia Cię wzęli,czy co :question: Quote
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Goral a juz chcialam napisac, ze Ty taki fajny facet jestes!!! :evil: :evilbat: :evil: to mi wyskoczyles z tym klubem!!! wqrzona jestem na maxa za te zmiane sedziego :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
góral Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Nie martw się tak. ja wolę Matyasa na sznaucerach niż na pudlach, on lubi amerykany, ja dostałem u niego cacib, a miał z czego wybierać, wydaje mi się, że Wiktorek ma szanse :D Quote
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 no wiesz, ja widzialam jego akcje w zeszlym roku na ISPU!!!masakra!!!wlasnieim bardziej lyse i krzywe tym lepsze bylo. Ja jego nie lubie na ZADNEJ rasie, bo zeby choc na 1 sie znal!!!na jednej!!!wiele nie wymagam w koncu...ehhhh a kiedy znowu przyjedziesz do Olsztyna???? Quote
góral Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 pewnie nie prędko, choć nigdy nic nie wiadomo :lol: nie martw się, to nie jest ostatnia wystawa, a i tak masz ślicznego psa i jedna ocena tego nie zmieni :D Quote
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 aaaaaa pierdu pierdu:)))))mi zalezy teraz i na tej wystawie a nie na przyszlosci . a gdyby sedziego nie zmienili... :evil: :evil: :evil: 0X 0X 0X pocieszam sie , ze jedna pani tez jest wqrzona, wiec pewnie wiele osob w szal wpadlo nie tylko ja:))) wiesz, ja na Twoim miejscu bym wpadla jakos tak teraz w wakacje, bo potem to kolezanki Oli wracaja, wiec... :lol: :lol: :lol: Quote
cAROL Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 W Swarzedzu leje i jak moja gromadka wrocila z ogrodka to uciekac trzeba bylo bo ociekaly z wody. :scared: Terz pewnie chetnie wysuszylyby sie w lozeczku i pod pierzynka!!!!!! :bluepaw: Quote
góral Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 U nas nie leje, ale jest pochmurno i chłodno :cry: Quote
aneta Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Matyas? Muszę przznać, że w pudlach sędziował OK, a Queeni wyszła wręcz z ringu z CACIB-em ku memu zdumieniu, bo docenił i mocną budowę i ładną głowę i kilka innych cech a nie sędziował "jednego aspektu" co się czasem zdarza. Quote
flashka-g Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Krysienka go nie lubi bo cie pewnie nie dał wygrac po znajomosci co!! ty samych sedziow lubisz co z nimi po znajomosci;p Myslisz ze co Łukaszuki jak beda sedziami to ci wygrac dadza;p chyba rumuna w kaftanie bezpieczenstwa w zdrapce;] Quote
Recommended Posts