Karka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Świetna wiadomość z ostatniej chwili - Lucky i Bercik wiozą z Czeskich Budziejowic po CAC, CACIB, BOB!!!!!!!!!!!!! :laola: :BIG: Quote
flashka-g Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 [img]http://bi.gazeta.pl/im/7/2672/z2672497G.jpg[/img] najpeikniejsza para psów OPOLE 2005 niedziela. Quote
Karka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 [b]Bubi[/b] Gratulacje :laola: Może ktoś się zjawi i opowie co tam w Opolu działo się w niedzielę :roll: Quote
flashka-g Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 wiem ze pudel od tej samej własicielki wygrał BOB. na IX grupie lokaty nastepujace 1.Grzywacz] 2.Shih tzu 3.Bishon Frise. Quote
Gośka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Bubi GRATULACJE!! A ja słyszałam że jedna mała dziewczynka pojechała podbijać ringi za granicą :D Quote
Bubi Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Witam i gratuluje sukcesów :klacz: :BIG: ,widze że wyprawa za granicę bardzo owocna :terazpol: męcząca ale warto było :thumbs: U nas też super Klubowa-2 CAC,Zwycięztwo Klubu ,3 para. :lol: Międzynarodowa -Najlpsza Suka, CACIB :multi:pies-CACIB i BOB :sweetCyb: i super niespodzianka Najpiękniejsza Para I m-c : :B-fly: :B-fly: :BIG: wielkie dzięki za zdjęcie ,nasze trochę ciemne ,może coś się uda jak je obrobimy.BB pewnie sama będzie chciała się pochwalić, a ma czym ,zostawiam więc Jej tą przyjemność :BIG: :hand: Quote
BiBi Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 [b]Bubi[/b] GRATULACJE :D :D :D My też dziękujemy :D Rzeczywiście, wyjazd był bardzo owocny :wink: :D Lucky i Bercik pononali konkurentów :D Lucky dodatkowo konkurentkę :D i zgarnęli wszystko :D :D :D Wyjazd bardzo męczący, dzisiaj jestem nieprzytomna, ale strasznie szczęśliwa :P :P :P Reszta relacji później, zdjęcia również :D :D :D Quote
Alfa1 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 :BIG: [b]Gratulacje dla wszystkich pudli i ich właścicieli[/b] Quote
.ania Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 G R A T U L A C J E ! ! ! ! ! Polski pudle znowu górą :terazpol: tak trzymac :thumbs: Quote
cAROL Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 GRATULACJE DLA BUBI :smilecol: DLA BERCIKA :smilecol: I DLA LACZUSZKA(tego malego sroczka,ktory chcial wydlubac mi kamyczki z pierscionka!!! :lol: ) :smilecol: Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 Niepełne wyniki z Klubowej z Opola sędzia: Jolanta Nagler-Magal [b]PUDEL DUŻY BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY[/b] Psy Klasa otwarta [b]EVERLASTING LOVE Minaret[/b] CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB Klasa championów [b]CALIMERO Mysi Kozisek[/b] Nieobecny Suki Klasa otwarta [b]ENERGY GIRL Minaret[/b] CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOS [b]PUDEL MINIATUROWY APRIKOT, SREBRNY[/b] Psy Klasa championów [b]EL PALMAR Adorea[/b] nieobecny [b]RODEO iż Severnoi Venetsii[/b] ? Suki Klasa młodzieży [b]KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga[/b] doskonała II [b]MEGANE Miljan[/b] doskonała I, Młodzieżowy Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB Klasa pośrednia [b]SALSA Meus Amicus[/b] ? Klasa otwarta [b]Dorian Gray’s NORMA FCI[/b] doskonała Klasa championów [b]ENOLA MON CHERI Adorea[/b] nieobecna [b]HONDA Jantarowa Fuga[/b] CWC, ? [b]PUDEL MINIATUROWY BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY[/b] Psy Klasa szczeniąt [b]Airy Arabeska PICASSO OVERNIGHT PAINTER[/b] wybitnie obiecujący Klasa młodzieży [b]Kudos LEXUS[/b] doskonała Klasa pośrednia [b]CHEEKI Bohemia Timothy[/b] doskonała, ? Klasa otwarta [b]Del Zarzoso ALL-LIMITE[/b] ? Klasa championów [b]KRASAVCIK od Madam Sarmont[/b] doskonała II [b]LOVELY RASCAL od Lalanki[/b] CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB [b]LUCKY LARRY z Altheyrosei[/b] doskonała III Suki Klasa baby [b]MISS MERCEDES od Lalanki[/b] ? Klasa szczeniąt [b]Airy Arabeska PARTY ALL THE NIGHT[/b] wybitnie obiecująca Klasa pośrednia [b]GINETTE od Hradecke Kralovny[/b] ? Klasa otwarta [b]HALEY Bohemia Timothy[/b] ? [b]VANESSA NOIRE z Altheyrosei[/b] ? Klasa championów [b]MISS LISA od Lalanki[/b] CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOS [b]PUDEL ŚREDNI APRIKOT, SREBRNY[/b] Psy Klasa pośrednia [b]SIBER ELEGANS Sokom[/b] CWC Klasa championów [b]AVALANCHE Manuetas[/b] CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB [b]PUDEL ŚREDNI BIAŁY, BRĄZOWY, CZARNY[/b] Psy Klasa młodzieży [b]CYRYL PASCAL Złocisty Jastrun[/b] doskonała Klasa otwarta [b]DOYLE BLACK Yrtep[/b] doskonała I, ? [b]TI AMO NERO Sabadiana FCI[/b] doskonała II Klasa championów [b]IULIUS Arcanus Iliria[/b] ? Suki Klasa championów [b]BALLYHOO From The Devil’s Advocate[/b] CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOS [b]ILIRIA Arcanus Iliria[/b] ? [b]TOY PUDEL[/b] Psy Klasa młodzieży [b]ASSOL[/b] nieobecny [b]MAESTRO od Madam Sarmont[/b] ? Klasa pośrednia [b]MARCO MIO CUORCINO Crista Mini[/b] CWC Klasa otwarta [b]BASTIEN Diamantove Oko[/b] ? [b]Finigan SNOW - FIN ROFI[/b] CWC, Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005, BOB [b]MICKY MIO CUORCINO Crista Mini[/b] doskonała II Suki Klasa młodzieży [b]LUNA MIO AMORE Bi-Bi[/b] Młodzieżowy Klubowy Zwycięzca Roku Opole 2005 [b]NATALI Nagato[/b] ? Klasa pośrednia [b]NORIKA Bruzovske Udoli[/b] bardzo dobra [b]SOLEIL Meus Amicus[/b] doskonała Klasa honorowa [b]UNCJA Bielska Elita[/b] doskonała, BIS WETERAN Quote
Santy Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Małe sprostowanie : Kudos Lexus - doskonała lok. 1 Może lepiej się upewnić ? Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 O'key prostuję, tak mi podano na wystawie :roll: Quote
Alutka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 :BIG: :kciuki: :multi: No no tak trzymac !!!!! :BIG: Serdeczne G R A T U L A C J E Wszystkim :olympic: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 Trzeba przyznać, że sędzina w stosunku do niektórych psów posędziowała bardzo kontrowersyjnie, miała "ała" na punkcie położonych ogonów na grzbiecie, płytkich klatek piersiowych i szerokich głów oraz łękowatych grzbietów, ale nie była konsekwentna, bo nie u wszystkich psów zauważała te wady :roll: Opolski weekend przyniósł dużo niespodzianek, jednym miłe, drugim niemiłe... no to ... do następnej wystawy :wink: :D Quote
Tomek67 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Wszystkim pudelkom gratulujemy :drinking: :multi: :olympic: :popcorn: :BIG: :iloveyou: :buzi: :beerchug: :Rose: :laola: :calus: :klacz: :thumbs: :ylsuper: Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 LIZUS :wink: :wink: :wink: :roflt: ale dziękuję w imieniu wszystkich pudelków :buzi: :wink: Quote
Tomek67 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 MAŁPA :evilbat: :evil: Ale ja lubię małpy :lol: :wink: A życzenia były szczere! Quote
góral Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Popatrzcie jak swojsko nasi podbijają świat :D [img]http://www.geocities.com/canmoys/kaapiotkankaanpaa.jpg[/img] Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 [quote name='Tomek67']MAŁPA :evilbat: :evil: Ale ja lubię małpy :lol: :wink: A życzenia były szczere![/quote] A ja lubię szczerych LIZUSÓW :wink: 8) Quote
Sonya-Nero Posted April 25, 2005 Author Posted April 25, 2005 [quote name='góral']Popatrzcie jak swojsko nasi podbijają świat :D [img]http://www.geocities.com/canmoys/kaapiotkankaanpaa.jpg[/img][/quote] No właśnie :wink: , nowy sędziowski team Kaźmierski & Pepper :hmmmm: Quote
cAROL Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 [quote name='Tomek67']Wszystkim pudelkom gratulujemy :drinking: :multi: :olympic: :popcorn: :BIG: :iloveyou: :buzi: :beerchug: :Rose: :laola: :calus: :klacz: :thumbs: :ylsuper:[/quote] LIZUS DO KWADRATU ALE MY TEZ DZIEKUJEMY :D Quote
Alfa1 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Moje toyeczki skończyły 4 tyg.i zaczynają rozrabiać,gonią maluszki po kojcu, :scared: a Gogo stara się je zagonić na poduszkę ,widocznie uważa ,że w tym wieku się je , śpi i nic więcej. :baby: :baby: Quote
Recommended Posts