Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='"góral"'][quote name='"Sonya-Nero"']Ja wiem czy taki deficyt, coś tam mamy :hmmmm: :

-brązową średniaczkę (wiadomość nie potwierdzona :wink: )
-brązową suczkę toy
-brązowego pieska to[quote]

w Zabrzu jest młody średni piesek sprowadzony z Czech Aśka mówiła, że ma być wystawiany w Krakowie[/quote]

W tym roku to chyba będą musieli robić większe ringi, bo przybywa nam pudli jeden po drugim i może być zdeczko ciasnawo :wink:

Posted

Nie było mnie parę godzin a tu tyle stron przybyło, nieźle sie napracowaliscie :user:

A teraz pytanie, kto może należeć do Klubu Pudla i na czym ta przynależnosć
polega oprócz opłacania składek :question:

Posted

Witam Frosh
Do Klubu Pudla może należeć, każdy członek Związku Kynologicznego.
Nawet nie musi posiadać pudla, może być np. tylko wielbicielem lub miłośnikiem tej rasy ważne, że jest członkiem Zw.Kyn.
Warunkiem przystąpienia do Klubu jest wypełnienie deklaracji członkowskiej i opłacenie składki rocznej w wysokości 20,,- zł. i już jesteś członkiem Klubu.
Formularz można pobrać na stronie:
[url]www.klubpudla.republika.pl[/url]
a wysłać go można e-mailem na adres:
[email][email protected][/email]

:D

Posted

Na razie przynależność do Klubu polega na opłacaniu składki :roll: , ale klub powstał całkiem niedawno :roll: .
W tym roku będzie organizowana krajowa wystawa pudli (pierwsza od iluś tam lat, chyba jedenastu) w Ostrowie Wielkopolskim połączona z
[b]PIKNIKIEM[/b] - 11 czerwiec.
Już nie mogę się doczekać :D

Posted

Frosh
Przynależność do Klubu nie polega tylko na opłacaniu składek. Mijałoby się to z celem jego utworzenia. Mamy swoje przepisy tzn. regulamin, (do przeczytania na strnie podanej w poprzedni poście). Naszym celem jest propagowanie tej rasy, zamierzamy trochę zmienić niektóre przepisy np. odnośnie wystawiania pudli, zmiany wielkości itp. itp.
a poza tym możemy zorganizować własną wystawę pudli. W tym roku odbędzie się ona w Ostrowie Wlkp., będzie to wystawa krajowa, będzie piknik i napewno będzie fajnie. Zapraszamy Frost. Będzie konkurencja BEBI, będą upominki, dyplomy itp, itp.

Posted

Skoro zgłoszenie można przesłac mailem to tak zrobię, a składkę zapłacę jutro ;)
Tylko Powiedzcie mi czy przelew zrobic na konto i potem pocztą dosłac dowód wpłaty czy jak?

Posted

Dla wszystkich niecierpliwych :wink: trochę sreberek :D
[img]http://www.refinnepoodles.com/f-indi-b-portrait.jpg[/img]
[img]http://www.refinnepoodles.com/f-indi-a-standing.jpg[/img]
[img]http://www.refinnepoodles.com/f-indi-d-moving.jpg[/img]
:D :lol: :P

Posted

I fajnie by było gdy nas jak najwięcej przyjechało na tą wystawę, bo to w zasadzie jedyna okazja by wszyscy członkowie mogli się spotkać razem i podyskutować o pudlach, o klubie, o hodowli :D

Posted

Ja oglądnęłam sreberka, wogóle wszystkie zdjątka są wspaniałe i te stare i nowe i jeszcze nowsze. Myślę, że my mamy też piękne pudle i napewno są również na poziomie światowym, Świadczą o ty sukcesy naszych pudli na ringach zagranicznych, ile to mamy rozpoczętych championatów różnych krajów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Inerchampionatów.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczycie co się będzie robić za rok w Poznaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:olympic: :olympic: :olympic: :olympic:
A teraz Frosh i Magda pieniązki można wysłać na konto podane na stronie www, ale zaznaczcie , że ta składka dotyczy Klubu Pudla.
Można również zapłacić bezpośredno na wystawie u mnie lub u Marysi.
Będziemy w Oplolu na Klubówce.

Posted

[quote name='BiBi'][b]Góral[/b], jaka piękna głowa :D Tylko :hmmmm: albo mi się wydaje, albo rzeczywiście to sreberko jest prawie białawe?[/quote]
To jasna sunia, ale bo białego to jej jeszcze trochę brakuje :wink:

Posted

Wniosek już wysłałam :)
[b]Olle[/b] proszę sprawdź pocztę jak możesz bo mój word nie zawsze przesyła polskie znaki, czasami zdaża się, że są to jakieś egipskie hieroglify ;) a w Warszawie będzie ktoś komu można zapłacic?

Posted

[quote name='góral'][quote name='BiBi'][b]Góral[/b], jaka piękna głowa :D Tylko :hmmmm: albo mi się wydaje, albo rzeczywiście to sreberko jest prawie białawe?[/quote]
To jasna sunia, ale bo białego to jej jeszcze trochę brakuje :wink:[/quote]

Nie chciałam się rozdrabniać, ale chodziło mi głównie o ogon i pompony na nogach :wink: Co nie zmienia faktu, że jest bardzo ładna :D

Posted

Dzięki Magda za deklarację. Adres E-mail, który podałam jest do naszego sekretarza czyli do Marysi. Zadzwonię do niej żeby sprawdziła.
Do Warszawy niestety nie jadę. Umówiłam się z Blanką, bo ona tam wystawia, a ja będę trzymała :kciuki: :kciuki:

Posted

Tu morelka:

[img]http://www.planet-poodle.de/Pics_results/dort_010k.jpg[/img]

a tu sreberka ciąg dalszy:

[img]http://www.planet-poodle.de/Pics_results/dort_049k.jpg[/img]

:D :D :D