Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:user: :user: Wystawa światowa 2006 - obsada zatwierdzona, 80% sędziów zagranicznych i zgodnie z wymogami FCI z wszystkich kontynentów należących do FCI.
Nie wszyscy sędziowie potwierdzili swój udział w wystawie dlatego nie można jeszcze ogłosić obsady. :(

Posted

[quote name='góral']No właśnie, ja ostatnio się załamałem jak zobaczyłem Opole, pojechałbym, ale nie mam pewności kto będzie miał pudle :wink:[/quote]

Coś się zmieniło ?

Posted

Uffff...... myślałam, że zmienili sędziego na Klubówce. Nie wiem jak wy ale uważam, że niektórzy sędziowie za często się powtarzają na wystawach. :roll:

Posted

[quote name='Olle']Uffff...... myślałam, że zmienili sędziego na Klubówce. Nie wiem jak wy ale uważam, że niektórzy sędziowie za często się powtarzają na wystawach. :roll:[/quote]
Oj tak niektórzy to mają nawet stałe etaty na poszczególnych wystawach :wink:

Posted

[quote]Miałęm zajęcia na uczelni [/quote]
tak, tak, zajęcia, ale co poza zajęciami ...
Muszę przyznać, że 4 dni bez kompa i miałam niezłą lekturę :)

Posted

Dlaczego taka cisza, na przygotowania do KAtowic chyba trochę wczesnie
Co sądzicie o sędzinie, króta jest przewidziana na pudle w Krakowie, Jedziecie? :wink:

Posted

:laola: Jedziemy jutro cała rodzinką zobaczyć Rafaelę. Ponoć waży juz ponad 4 kg i jest bardzo żywotna. No nic jak popstrykam zdjęcia to Wam pzredstawie fotoreportaż. :P