Sonya-Nero Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 Właśnie i najśmieszniejsze w tym jest to, że nikt się z nikim nie umawiał a wszyscy myśleli tak samo :roll: Quote
Santy Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ale, czy jest jakaś szansa,że monopol na wygraną w miniaturach przestanie kiedyś obowiązywać :question: Quote
Santy Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 NO właśnie! Tutaj nawet Palosaari nie dałaby rady.Cóż tam te jej "chwaściorki" wobec... :wink: A ja naiwna dalej tkwię w miniaturach. :D Quote
Gośka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Eee, nie przesadzajmy, ciesz się że nie masz grzywacza, mopsa, goldena, yorka... bo tam na pewno nie przebiłabyś się z niczym. A tak to jest szansa że na jakiejś wystawie nie będzie ..... miniatur (w miejsce kropek wpisz brakujące słowa;) ) Ja tam jestem pełna optymizmu, jak zwykle :-? Mam nadzieję że mi to kiedyś bokiem nie wyjdzie. Quote
góral Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Co u Was taki bojowy nastrój? nie macie jakiś wesołych tematów :D Quote
Santy Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Alfa1']Nie jesteś sama :wink:[/quote] Wiem,wiem i cieszę się :P ,że mimo wszystko nie wszyscy się wycofują. Tak trzymać! :thumbs: Quote
Gośka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Santy'][quote name='Alfa1']Nie jesteś sama :wink:[/quote] Wiem,wiem i cieszę się :P ,że mimo wszystko nie wszyscy się wycofują. Tak trzymać! :thumbs:[/quote] Powiedziałbym że patrząc na frekwencję i szybkość tajemnic to wręcz odwortnie. Chyba jakaś wola walki się w Was rozbudza :wink: Quote
Alfa1 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Santy,w jakim wieku jest Misiek,zawsze mi się podobał :D Quote
Santy Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Alfa1']Santy,w jakim wieku jest Misiek,zawsze mi się podobał :D[/quote] Mi też. :D Misiek ma 7,5 roku.Właśnie go ostrzygłam i jest jeszcze przystojniejszy.No, może przybyło mu troszkę tłuszczowych fałdek,ale one dodają mu uroku. :P Quote
Alfa1 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Toż to jeszcze młody chłopak,a fałdek każdemu lub prawie każdemu przybywa i to w najmniej odpowiednich miejscach :shiny: Quote
aneta Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Chwaściorki też potrafią z Lalami wygrywać :) Tylko po drugiej stronie smyczy nie może byc wiecie sami kogo :) Quote
Alfa1 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ciekawe - :hmmmm: jak standard co pare lat się zmienia :wink:( u nas) Quote
góral Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Katalog z KAtowic jest na stronie oddziału I wszystko się wydało :wink: Quote
Sonya-Nero Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Właśnie :wink: , a to katalog dla leniuchów :wink: [quote]FCI 172 - PUDEL DUŻY BIAŁY, CZARNY, BRĄZOWY PSY/DOGS Klasa otwarta/Open Class 3354 ECLIPSE MOON Diamonds and Pearls 3355 Prince of Black MISTRAL RICK Klasa championów/Champion Class 3356 Ch.PL. CALIMERO Mysi Kozisek SUKI/BITCHES Klasa championów/Champion Class 3357 Ch.PL.Mł.Ch.PL.Mł.Zw.KL.'02Zw.KL.'03 Zw.KL.CZ.'03 Zw.A.'04 COSA NOSTRA Nontiscordardime FCI 172 - PUDEL DUŻY MORELOWY I SREBRNY SUKI/BITCHES Klasa pośrednia/Intermediate Class 3358 ROSWELL Auricomus FCI 172 - PUDEL MINIATUROWY BIAŁY, CZARNY, BRĄZOWY PSY/DOGS Klasa młodzieży/Junior Class 3359 Kudos LEXUS Klasa pośrednia/Intermediate Class 3360 CHEEKY Bohemia Timothy Klasa championów/Champion Class 3361 Ch.PL.B&H.Mł.Ch.PL.Mł.Zw.Eur.'03 Mł.Zw.PL.'03 LUCKY LARRY z Altheyrosei 3362 Ch.A. SIMENON von Piermont SUKI/BITCHES Klasa pośrednia/Intermediate Class 3363 GINETTE od Hradecke Kralovny Klasa otwarta/Open Class 3364 ECLAIRE BLACK Yrtep 3365 Mł.Ch.PL. VANESSA NOIRE z Altheyrosei Klasa championów/Champion Class 3366 Ch.PL.Mł.Ch.PL. JULIETTE Koja Jakosta Klasa weteranów/Veteran Class 3367 Ch.PL.Mł.Ch.PL. VALINOR Czarna Fuga FCI 172 - PUDEL MINIATUROWY MORELOWY I SREBRNY PSY/DOGS Klasa championów/Champion Class 3368 Ch.CZ. EDGAR z Trianonu 3369 Ch.PL. EL PALMAR Adorea SUKI/BITCHES Klasa młodzieży/Junior Class 3370 KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga 3371 MEGANE Miljan Klasa championów/Champion Class 3372 Ch.PL. ENOLA MON CHERI Adorea FCI 172 - PUDEL ŚREDNI BIAŁY, CZARNY, BRĄZOWY PSY/DOGS Klasa pośrednia/Intermediate Class 3373 JEFFREY LUIGI Braunkonigin 3374 Mł.Ch.PL. TI AMO NERO Sabadiana FCI 172 - PUDEL ŚREDNI MORELOWY I SREBRNY PSY/DOGS Klasa pośrednia/Intermediate Class 3375 Mł.Ch.PL.B&H.Mł.Zw.Eur.'04 SIBER ELEGANS Sokom FCI 172 - PUDEL TOY SUKI/BITCHES Klasa młodzieży/Junior Class 3376 NORIKA Bruzovske Udoli Klasa championów/Champion Class 3377 Ch.PL.Mł.Ch.PL. HESI Biały Kark Klasa weteranów/Veteran Class 3378 Mł.Ch.PL. UNCJA Bielska Elita [/quote] :thumbs: Quote
Bubi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Cześć, a co u Was taka cisza? Poruszacie tylko takie strasznie poważne tematy.... Na poprawę nastroju przesyłam "ku przestrodze" - żebyście nie przysnęli przy obiedzie ;) [url]http://www.quanewhite.webpark.pl/miska.jpg[/url] Quote
Marca_Besi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [b]Bubi[/b] Jaki śliczny i słodziutki szczeniaczek!! :angel: Quote
Gośka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Myślałam że do Katowic zjedzie trochę Czechów, a tu pustki. Ja już mam nawet faworyta na BOBa w dużych, właściwie to chciałam powiedzieć że mam faworytkę :wink: Szkoda że nie zgłosiłam Bila nie ma ani jednego pieska toy, ciapa jestem. Dziewczyny ile waży (mniej więcej oczywiście) pudel miniaturowy? Quote
aneta Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Ile waży miniatura ??? Różnie, moje od 6-8 kg :oops: Quote
aneta Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Bubi - zdjęcie super super i jeszcze raz super :D Quote
Sonya-Nero Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Lucky waży nie więcej niż 5 kilo :D Ale z tej małej się zapowiada obżartuch :eating: Quote
Recommended Posts