Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne te białe panienki, na zdjęciu :lilangel: , a rzeczywistości pewnie małe gremlinki :wink:
trzymam kciuki :thumbs: za ich nowe domki

[b]Aneta[/b] - niestety nie dojechałam :x , bo musiałam zrobić wykład z interpretacji PKD czyli Polskiej Klasyfikacji Działalności, a była to rzecz bardzo pilna i bardzo ważna w mniemaniu słuchacza :wink: .

Posted

Białe dziewczynki są prześliczne, takie puchate.
Dobrze, że nie ma ich na wybrzeżu bo by się zagubiły w naszym weekendowym i dzisiejszym puchu.
Poprostu zasypało nas!!!
Wszędzie jest pełno białego jak na Twoich zdjęciach Bubi.
Dla złamania tej bieli wypuszczam moje czarne ale one są przez to białe pochłaniane i wracają do domu białe :( . Jednak po kilku minutach czarne wygrywa :lol:

Posted

[b]Bubi[/b] dziewczyny słodkie, szczególnie ta tym zdjęciu zbiorowym, wyglądają jak aniołki, tylko skrzydełek im brakuje :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

U nas nie tylko biało, ale i zimno, czego doświadczyłam na własnej skórze wczoraj :( jak na środku dwupasmówki zapadaczyło mi autko :evil: I chociaż pod samym domem, to jak to faceci, zanim się zebrali, to się nieżle namarzłam :evil: W efekcie dzisiejszy dzień spędzam w domowym ciepełku i się kuruję :(

Posted

Wrocław też zaśnieżony i mroźny. A u mnie w domu wszyscy z grypą - horror. Nikomu tego nie życzę. Ja jako siostra przełożona bo jedynie ja sie czuję jako tako. Najbardziej chory mąz - jak to facet .

Posted

Cześć.Wasze pochlebstw podniosły mnie trochę na duchu.Dziewczynki tylko na zdjęciu takie grzeczne ,to pierwsze zdjęcie oddaje bardziej ich temperament dlatego takie zamazane.,ale i tak są naprawde słotkie.Może ktoś je pokocha :P :lol: :roll: Violonczela mimo wszystko bardzo załuje że nie jestem nad morzem ,ale z 7 to chyba było by trudno.Bardzo tęsknie za moją ukochaną Gdynią.Co do tego która moja to plany były zupełnie inne ,a wygląda na to ,że wszystkie moje :o :roll:

Posted

Na zdjęciach" aniołki" mają 13 tygodni.Alfa 1 jak chcesz zobaczyć szczeniaczki to są na mojej stronce zdjęcie od samego ich urodzenia.Pozdrowienia dla wszystkich .

Posted

[b]Frosh[/b]
Szybkiego powrotu do zdrowia ;) a Rafaela zanim się obejrzysz skończy dwa latka tak jak było z moją suczką. Ten czas strasznie "leci" ;)

[b]Bubi[/b]
Masz może jeszcze jakieś zdjęcia aniołków bo miło pooglądac takie cudeńka ;)

Posted

Widzę, że południe choruje. U mnie w domu narazie wszyscy zdrowi odpukac, bo epidemia panowała przez chwile, ale naszczęście szybko się jej pozbyłam ;)

Posted

Nie tylko południe choruje. Ja też choruję po naszej gdańskiej wystawie ale weekend pod kołderką dobrze mi zrobił. Teraz to tylko z kaszle walczę, jeżdżę do pracy i mam nadzieję że go gdzieś zgubię albo oddam w dobre ręce.

Posted

Z pewnościa Aneta widziała :wink: Bo działa w krakowskim oddziale.

Aneta co się stało ze stroną internetową oddziału, chciałam wejść i wisi informacja że strona zamknięta.

Posted

Bubi - dziewczynki sliczne i jakie dobrze "ulozone" jak na ten wiek ;)

Ja z kolei przesylam jedno z moich ulubionych zdjec pudlowej 'rodzinki" . Mysle,ze Wam rowniez sie spodoba :)

[img]http://www.quanewhite.webpark.pl/rodzinka.jpg[/img]

Posted

Wszystkim chorujacym zycze szybkiego powrotu do zdrowia, bo juz niebawem sezon wystawowy ruszy pelna para, i nie bedzie czasu na choroby ;)

Posted

[quote name='Bubi']Na zdjęciach" aniołki" mają 13 tygodni.Alfa 1 jak chcesz zobaczyć szczeniaczki to są na mojej stronce zdjęcie od samego ich urodzenia.Pozdrowienia dla wszystkich .[/quote]

Właśnie obejrzałam,bardzo mi się podobają,nawet mam swoją faworytkę i to nie tą co wybrał góral. :iloveyou:

Posted

A jako ciekawostke moge dodac,ze teraz moje toyki maja zamienione fryzury;) Tzn. "mamusia" to teraz wogole ma cos w stylu domowego federala:) , a synek jest "w pomponach". I jakos nie moge sie zgrac, zeby im jednoczescie taka sama fryzure zostawic;)

Posted

Super to " rodzinne" zdjęcie, a dzieciaczki :roflt: tych dużych jakie udane :lol:

Tylko to brzydkie kaczątko na pierwszym planie takie odrzucone :cry: