Gina&Tiger Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Widzę, że jednak paru pudlomaniaków będzie w Warszawie Quote
Gośka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Dzisiaj chyba wszyscy mają wielkie sprzątanie kudłów, moje bestie też doprowadzałam do jako takiego wyglądu. Mam nadzieję że chociaż przez chwilkę będą czyste, ale jak patrzę na pogodę za oknem to mam obawy, że po wieczornym spacerze będą wyglądały dokładnie tak jak rano :roll: Quote
Gośka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Ja bym chciała chociaż wiosnę, o lecie już przestałam marzyć, spojrzałam właśnie za okno i pada śnieg !! :evil: Quote
aneta Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Czyżby to jakaś choroba nas dopadła, że wszyscy złapaliśmy za szczotki ??? Witam nową osobę :):):):) Faktycznie zostały nam jednostki niezarejstrowane na dogomanii ;) Quote
Gośka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Moja rodzina twierdzi że ja jestem chora mając tyle i TAKICH psów :wink: Quote
aneta Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 "Moja rodzina twierdzi że ja jestem chora mając tyle i TAKICH psów " Nie tylko Twoja :lol: moja też, oczywiście nie ta najbliższa, najbliższa już się nie odzywa :roll: uważając, że choroba ta należy do gatunku nieuleczalnych ;) Quote
.ania Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='Gośka']Szelma prezentuje się ślicznie nawet z zarośniętym pyszczkiem :) Cykniemy z Magdą kilka zdjęć jak ją doprowadzimy do pożądku na wystawę warszawską. Postaram się nie zapomnieć cyfrówki :wink:[/quote] Dzięki ;) a jeżeli chodzi o cyfrówkę to żaden problem bo mam :) Oglądał ktoś może przed chwilką program na TVP3, relacja z jakiejś zagranicznej wystawy, ale z jakiej to nie wiem bo nie zdążyłam :( w każdym bądź razie śliczne pudle (zarówno duże jak i małe) Quote
Gośka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Ja niestety prowadzę ciągle walkę z moimi rodzicami, którzy nie tolerują moich psów. Na szczęście moi chłopcy mnie popierają i zawsze mogę na nich liczyć. Dalsza rodzina nie interesuje się moimi psami, bo ja wyznaję zasadę że z rodziną to tylko na zdjęciu dobrze się wygląda :wink: Magda wstaw jakieś zdjęcie Szelmy, na pewno masz jakieś fajne, przecież nie musi to być jakieś ustawione super, najlepiej taką "normalną" Szelmusię z piłeczką :wink: Quote
góral Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='Gośka']W 3 godziny dużego pudla? To chyba tylko samo strzyżenie[/quote] nie to było tylko suszenie, w końcu 2 tygodnie temu była wystawa, to jeszcze tak strasznie nie zarosła :D Quote
Sonya-Nero Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Ja też dzisiaj robiłam pranie :wink: , mój rekord wykąpane i wysuszone dwa pudle w dwie godziny :lol: tak to ja mogę... :B-fly: Quote
Sonya-Nero Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 [quote name='-Magda-']Witam wszystkich :) Trochę czasu zajęło mi przeanalizowanie wszystkich postów, ale przebrnęłam :) Mam nadzieję, że przygarniecie kolejną pudlomaniaczkę do swojego licznego grona :) Pozdrawiam, Magda&Szelma[/quote] Witaj [b]Magdo[/b] :D , jestem pełna podziwu, żeś przez to wszystko przebrnęła :wink: :lol: W zasadzie to już by można było ksiażkę wydać :wink: Quote
Gośka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Ja też dzisiaj robiłam pranie :wink: , mój rekord wykąpane i wysuszone dwa pudle w dwie godziny :lol: tak to ja mogę... :B-fly:[/quote] Ale mimo wszystko masz trochę mniejsze gabarytowo pudle :wink: Bila to potrafię w godzinę wykąpać i wysuszyć, z Fordem niestety nie ma tak lekko, ale mój rekord suszenia to 2 godziny, tyle że przez 1,5 obsychał w ręczniku. :D Quote
Sonya-Nero Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Ale ja nie pisałam o moich średniakach, bo wysuszenie średniaka albo Lucky'ego to 3-4 godziny roboty :x Quote
.ania Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Zdjęcie umieszczę, ale muszę je najpierw pomniejszyc :) Quote
aneta Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 A ja mam pytanie do Warszawiaczek. Co się stało z brązową dużą rosyjską (chyba ?) suczką która była w Warszawie ? Szkoda koloru... Quote
góral Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 No właśnie ja ją pamiętam chyba z Katowic? Quote
.ania Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Z tego co wiem to Ci Państwo pochodzą z Rosji i byli w Polsce tylko kilka lat na placówce. Szkoda suczki bo ten kolor... MIODZO :) Quote
aneta Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Aha, faktycznie mieli rosyjskie nazwisko. Quote
góral Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Anetko :D A wiadomo już coś o sędziach w Krakowie Quote
aneta Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Sama bym chciała wiedzieć .... Będę w poniedziałek to może przycisnę . Quote
Sonya-Nero Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Będziesz pojutrze w związku to fajnie :D , być może będę mogła się wyrwać do Krakowa i uzupelnić zaległości :wink: Quote
aneta Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Przyjedź - może będą małe "niespodzianki" :wink: Quote
Sonya-Nero Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 :o Kupiłaś sobie nowego pudla? :P :P :P Quote
Olle Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Witam wszystkich nowych dogomaniaków. Co niektórzy nowi będą myśleli, że ja też nowa, bo mnie strasznie długo nie było. Niestety chyba muszę zrobić sobie ściągę pseudonimów, bo mój komputer osobisty - czyli moja główka - nie ma dużej pamięci, :onfire: a i rozszyfrowanie nowych też mi zabierze napewno sporo czasu. Czy ktoś jedzie do Leszna. Quote
Recommended Posts