Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj chyba wszyscy mają wielkie sprzątanie kudłów, moje bestie też doprowadzałam do jako takiego wyglądu. Mam nadzieję że chociaż przez chwilkę będą czyste, ale jak patrzę na pogodę za oknem to mam obawy, że po wieczornym spacerze będą wyglądały dokładnie tak jak rano :roll:

Posted

Czyżby to jakaś choroba nas dopadła, że wszyscy złapaliśmy za szczotki ???
Witam nową osobę :):):):)
Faktycznie zostały nam jednostki niezarejstrowane na dogomanii ;)

Posted

"Moja rodzina twierdzi że ja jestem chora mając tyle i TAKICH psów "
Nie tylko Twoja :lol: moja też, oczywiście nie ta najbliższa, najbliższa już się nie odzywa :roll: uważając, że choroba ta należy do gatunku nieuleczalnych ;)

Posted

[quote name='Gośka']Szelma prezentuje się ślicznie nawet z zarośniętym pyszczkiem :)
Cykniemy z Magdą kilka zdjęć jak ją doprowadzimy do pożądku na wystawę warszawską. Postaram się nie zapomnieć cyfrówki :wink:[/quote]

Dzięki ;) a jeżeli chodzi o cyfrówkę to żaden problem bo mam :)

Oglądał ktoś może przed chwilką program na TVP3, relacja z jakiejś zagranicznej wystawy, ale z jakiej to nie wiem bo nie zdążyłam :(
w każdym bądź razie śliczne pudle (zarówno duże jak i małe)

Posted

Ja niestety prowadzę ciągle walkę z moimi rodzicami, którzy nie tolerują moich psów. Na szczęście moi chłopcy mnie popierają i zawsze mogę na nich liczyć. Dalsza rodzina nie interesuje się moimi psami, bo ja wyznaję zasadę że z rodziną to tylko na zdjęciu dobrze się wygląda :wink:

Magda wstaw jakieś zdjęcie Szelmy, na pewno masz jakieś fajne, przecież nie musi to być jakieś ustawione super, najlepiej taką "normalną" Szelmusię z piłeczką :wink:

Posted

[quote name='Gośka']W 3 godziny dużego pudla? To chyba tylko samo strzyżenie[/quote]
nie to było tylko suszenie, w końcu 2 tygodnie temu była wystawa, to jeszcze tak strasznie nie zarosła :D

Posted

[quote name='-Magda-']Witam wszystkich :)
Trochę czasu zajęło mi przeanalizowanie wszystkich postów, ale przebrnęłam :)
Mam nadzieję, że przygarniecie kolejną pudlomaniaczkę do swojego licznego grona :)
Pozdrawiam, Magda&Szelma[/quote]

Witaj [b]Magdo[/b] :D , jestem pełna podziwu, żeś przez to wszystko przebrnęła :wink: :lol:
W zasadzie to już by można było ksiażkę wydać :wink:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Ja też dzisiaj robiłam pranie :wink: , mój rekord wykąpane i wysuszone dwa pudle w dwie godziny :lol:
tak to ja mogę... :B-fly:[/quote]

Ale mimo wszystko masz trochę mniejsze gabarytowo pudle :wink:
Bila to potrafię w godzinę wykąpać i wysuszyć, z Fordem niestety nie ma tak lekko, ale mój rekord suszenia to 2 godziny, tyle że przez 1,5 obsychał w ręczniku. :D

Posted

Witam wszystkich nowych dogomaniaków.
Co niektórzy nowi będą myśleli, że ja też nowa, bo mnie strasznie długo nie było. Niestety chyba muszę zrobić sobie ściągę pseudonimów, bo mój komputer osobisty - czyli moja główka - nie ma dużej pamięci, :onfire: a i rozszyfrowanie nowych też mi zabierze napewno sporo czasu.
Czy ktoś jedzie do Leszna.