Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arsa taka chuda jest ? i taka "Mała" ? wydawała sie wieksza na zywo, ale to dobrze, bo przynajmiej na pozorancie wisi jak Maliniak :lol::lol:

Moja Yass na kg tez cienko wyjdzie bo chuuda dziewczyna, około 22 kg

Posted

no i jeszcze troche liczb.

wg allegro srednia cena owczarka krotkowlosego to 1700 zł.
owczarek w wieku 8 tygodni wazy ok 7-8 kg (?)

wychodzi więc ze kilogram owczareczka to ok 225 zł.
całkiem niezły interes, ale musicie się lepiej postarać :evil_lol:

Posted

Kilogram yorka wychodzi drozej, ale za to niewiele tych kilogramow wychodzi na sztuke. W porownaniu z yorkiem to kilo doga niemieckiego wypada taniutko:evil_lol:

Posted

[quote name='mimoza']Kilogram yorka wychodzi drozej, ale za to niewiele tych kilogramow wychodzi na sztuke. W porownaniu z yorkiem to kilo doga niemieckiego wypada taniutko:evil_lol:[/quote]
widzisz dlatego mam samca :) Na suce słabo można zarobić :evil_lol:

(rety jak to ktos za jakis czas przeczyta i nie bedzie wiedzial ze zartuje....)

Posted

Noo, ja obecnie jestem w wielkim szoku tego co sie dowiedziałam o pewnej hodowli ktora rowniez na Dogo działa - hoduje ONki i BOSy ..
A na forum zawsze sprawiała wraznie osoby doswiadczonej i uczciwej.
Sorki za off'a.

Posted

Ja też się czegoś brzydkiego dowiedzialam...i też mnie to zaskoczylo:crazyeye: Nie napiszę, co, bo dowodow nie mam i pewnie mieć nie będę:shake:. Mogę tylko powiedzieć, iż dobrze że psa mam z innej hodowli...

Bono - ONek, facet, 5 i pół miecha, waży 24 kg. Zmierzę go póżniej, bo teraz po szkoleniu leży jak betka i nie mam sumienia "znowu" coś od niego chcieć:evil_lol: