Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

5 sierpnia do schroniska w Zabrzu trafił pies rasy rottwailer. Psiak jest zadbany, bez problemu reaguje na komendy siad, leżeć i daj łapę, innych nie sprawdzałam. Nie przepada za innymi psami, musi być w osobny boksie. Jest bardzo przerażony całą sytuacją, widać, że przeżywa ogromny stres :-( Kiedy głaszczę go przez kraty boksu to warczy na mnie, ale ani razu nie próbował ugryźć, wygląda na to, że jest to zachowania spowodowane zdezorientowaniem i strachem. Kiedy chciałam sprawdzić jego reakcje na słowa "gdzie jest Pan, gdzie jest Pani?" bardzo się pobudził, zaczął piszczeć i rozglądać smutnym wzrokiem w koło :-(

kontakt:
[email protected]
692 581 343
gg: 4913896

Posted

moze jest zaczipowany? albo tatuaz?
moze ogloszenia na miejskim forum Zabrza i okolic?
ile moze miec lat? czy mial obroze jakas?

Mysia moze dac do ogloszen Kory na jej strony, tam tez sa spoza warszawy i okolic ogloszenia, wojewodzkie

Posted

psiak miał na szyji obrożę przeciwpchelną.. Tatto nie szukałam, bo jeszcze na tyle się nie kumplujemy :oops: Czip postaramy się też sprawdzić w najbliższym czasie.
Tak strasznie mi go żal :-( Widać, że bardzo tęskni....

Chcę dać ogłoszenia do gazet: "Nowiny Zabrzańskie", no i do "Wyborczej". Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

• 3 weeks later...