Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy Serdecznie:diabloti:
Trwa nabór uczestników mini zlotu, który odbędzie się od 23 do 28 sierpnia u KaRy_ w domu:cool3:

Zgłoszenia prosimy pisać w tym wątku, VIPowska komisja je dokładnie rozpatrzy i zadecyduje..:evil_lol:

[B]
Lista minizlotowiczów:[/B]
KaRa
Rose
basia bonnie
Estera
Komar
Asia&Ginger

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kara a Ty miałaś już spać ponoć:eviltong: Basiu zmień tam datę ze od 23:p
Uwaga odliczam:evil_lol:

[CENTER][COLOR=Purple][B][SIZE=7]:evil_lol:9:evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[quote name='basia bonnie']oo to fajnie, ja mam taki pociąg,że 14:48 będę w Poznaniu:cool3:[/quote]

No to wszystkim pasuje:p Kara o 15 kończy pracę, jakbyśmy musieli na kogoś czekać to poczekam:p

Posted

[quote name='komar']ALe chyba i tak wszyscy jednym pociagiem przyjedziemy;P Bo te ze Śląska raczej jadą przez Wrocław i Rawicz:)[/quote]
:multi: tak, on jedzie przez Bielsko (wsiadam ja), Zabrze/Gliwice (wsiada Olek, wyciagniemy go!:diabloti:), Wrocław (wsiada Komar), Rawicz (wsiada Asia) :cool3: ja pojade z BB, on zaczyna tam trasę, to zajme nam cały przedział:diabloti::cool3:

a ja ide pokazać mamie zdjecia ze zlotu... :diabloti:

Posted

[quote name='komar']ALe chyba i tak wszyscy jednym pociagiem przyjedziemy;P Bo te ze Śląska raczej jadą przez Wrocław i Rawicz:)[/quote]

[quote name='basia bonnie']:multi: tak, on jedzie przez Bielsko (wsiadam ja), Zabrze/Gliwice (wsiada Olek, wyciagniemy go!:diabloti:), Wrocław (wsiada Komar), Rawicz (wsiada Asia) :cool3: ja pojade z BB, on zaczyna tam trasę, to zajme nam cały przedział:diabloti::cool3:

a ja ide pokazać mamie zdjecia ze zlotu... :diabloti:[/quote]
Good idea. :cool3: :multi: :p

Posted

[quote name='basia bonnie']wczoraj powiedzial ze przyjedzie... a on w ogole ma link do tego watku?:evil_lol:[/quote]

yyy nie wiem:eviltong: ale zaraz będzie miał:eviltong:

Basia to może umieścisz listę w pierwszym poście;)