Agatka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 A my sie pochwalimy troszke NItra 2009 sobota - AMERICAN GIGOLO z czańca - WO 1 Best Puppy - na finałach same wielkie psy na pudle ;) niedziela - juz Juniory i CAJC - na finałach Richi załąpał sie do finałowej 5 na BIS Junior razem z naszym sznaucerem PEREGRINEM !! :) było eszcze kilka tytułów w sznaucerkach ale to nie miejsce na to ;) Quote
Nasza Sfora Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Gratulacje dla Richiego :loveu: Prosimy o fotorelacje :Dog_run: Quote
EwikB Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Nasza Sfora']Gratulacje dla Richiego :loveu: Prosimy o fotorelacje :Dog_run:[/QUOTE] I jeśli można to stawkę i wyniki a sznaucerkami też można sie chwalic :-) Quote
EwikB Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Na pierwszej w tym roku wystawie ( Nitra 2010 ) Magic of Elegance Azurowa Amhara wygrywa CAC , CACIB , BOB :-) Quote
IwonaK Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='EwikB']Na pierwszej w tym roku wystawie ( Nitra 2010 ) Magic of Elegance Azurowa Amhara wygrywa CAC , CACIB , BOB :-)[/QUOTE] Gratulacje :) Quote
McDzik Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Słyszałam już i o tym, gratulacje ! Szczęśliwe wieści :) Quote
Agatka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Po primo gratulacje !!! MIło jak polskie psiaki wygyrwaja za granica ! A po secundo przepraszam bardzo ze nie wstawiłam stawek z NItry i wyników , troche ostatnio mało sie udzielam na forach, ale juz sie poprawiam Psy- puppy American Gigolo z Czańca- WO Mlodziezy Capone Elbrussia- dosk CAJC Otwarta SECRET LOVER z Czańca- CAC Championy Uranos dar Tybetu- CAC, CACIB Sayonara Intrepid- R.CAC, R. CACIB Suky – puppy Yangadoo´s Quick Step to Ivepet- WO Mlodzizy Kja-La Agata Lux- dosk CAJC Posrednia Lucky Girl Stara Basta- CAC, r. CACIB Otwarta Geshe gema-Roses- CAC Championy Orlane´s All Too Easy- CAC, CACIB, BOB Nedzela: Psy- mlodzeži American Gigolo z Czańca - dosk CAJC finałowa 5 na bis junior CAPONE Elbrussia - NB Otwarta SECRET LOVER z Czańca- CAC, r.CACIB Championi Uranos dar Tybetu- CAC, CACIB Suky – puppy Yangadoo´s Quick Step to Ivepet- WO Mlodzezi Kja-La Agata Lux- dosk CAJC Posrednia Kha-Ki-La Ivepet- CAC Otwarta Geshe Gema-Roses- CAC, r. CACIB Chatum Gema- Roses- r. CAC Championi Orlane´s All Too Easy- CAC, CACIB, BOB Quote
Dzidtka_Gl Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 i ja mam zaległe wieści, w Czechach w [FONT=Georgia][COLOR=black]Olomouc zadebiutowała moja dziewczynka z Chorwacji [B]"Zizu" Dilemma MIRAGE [/B] na swojej pierwszej wystawie otrzymała [/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=black][COLOR=#a93f3d][I][B]lokatę I, ocenę Wybitnie Obiecującą [/B][/I][/COLOR][I]została[/I][B] [COLOR=#a93f3d][I]Najlepszym Baby w Rasie [/I][/COLOR][/B][I]po czym w finale wywalczyła [/I][I][B][SIZE=4][COLOR=#a93f3d]BEST IN SHOW Baby [/COLOR][/SIZE][/B]sędziował Pan Bertold Peterbus z Niemiec[/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=black][I][/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=black][img]http://www.zczanca.x.pl/BISbabyOlomoucCZa.jpg[/img][/COLOR][/FONT] Quote
macsow1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 stawka i wyniki z trencina psy: szczeniąt: I WO CARMIN CASCADE ZÁMOCKÁ ZÁHRADA młodzież: dosk 1 CAJC LEXUSS IVEPET dosk 2 CORLEONE ELBRUSSIA otwarta: dosk 1 CAC, CACIB YANGADOO´S MONTOYA suki: szczeniąt I WO MARIBELL IVEPET młodzież: dosk 1 CAJC YANGADOO´S QUICK STEP TO IVEPET pośrednia: dosk 1 CAC, CACIB, BOB MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara :) dosk 2 res CAC LUCKY GIRL STARÁ BAŠTA doska 3 KJA-LA AGÁTA LUX otwarta: dosk 1 CAC CHATUM GEMA-ROSES dosk 2 res CAC AFRODITE DAR TIBETU dosk 3 GESHE GEMA-ROSES championów: doska 1 CAC, res CACIB ORLANE´S ALL TOO EASY Quote
Nasza Sfora Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Gratulacje (dla krzywej k......)tak trzymać. Cieszymy się ogromnie. :Dog_run: Quote
EwikB Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Cieplutkie jeszcze newsy z Czech :-) Po sukcesach z Nitry przyszła kolej na Brno gdzie kolejny CAC, CACIB, BOB dla Mufy czyli MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara :-) Maciek ogromne gratki :-) Quote
Agatka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='EwikB']Cieplutkie jeszcze newsy z Czech :-) Po sukcesach z Nitry przyszła kolej na Brno gdzie kolejny CAC, CACIB, BOB dla Mufy czyli MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara :-) Maciek ogromne gratki :-)[/QUOTE] GRATULACJE !!!! No to INTERCHAMPIONAT Juz w zasadzie w kieszeni :)))) Quote
EwikB Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Agatka']GRATULACJE !!!! No to INTERCHAMPIONAT Juz w zasadzie w kieszeni :))))[/QUOTE] Mozna tak rzec :-) w 3 wyjazdy 3 CACIBY z 3 krajów :-) Quote
Agatka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='EwikB']Mozna tak rzec :-) w 3 wyjazdy 3 CACIBY z 3 krajów :-)[/QUOTE] Każdy by marzył o takim wyniku :) Żeby w sznaucerach było tak łatwo jak w lhasa . Jednak te stawki ilościowo bardzo sie róznia. DObrze ze u nas jeszcze nie wpadli na pomysł połączenia kolorów ;) Quote
EwikB Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Agatka']Każdy by marzył o takim wyniku :) Żeby w sznaucerach było tak łatwo jak w lhasa . Jednak te stawki ilościowo bardzo sie róznia. DObrze ze u nas jeszcze nie wpadli na pomysł połączenia kolorów ;)[/QUOTE] Wszystko zalezy kiedy , gdzie i u kogo :-) Quote
Agatka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='EwikB']ups, zdublowało sie[/QUOTE] To fakt , że np na dalekim południu te stawki sa nieduze, ale im dalej na północ tym gorzej . Ja to w tym wszystkim tak naprawde nie podziwiam tego z iloma psami sie wygrało ale tego naszego samozaparcia, że nam sie chce jeździc ! Że co chwile sie gdzies pakujemy i jedziemy ! Nie raz słysze ze to wariactow ale mimo wszystko jade. I dlatego zawsze uważam ze zagranicznych cacibów nalezy gratulowac !!! Quote
EwikB Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Agatka']To fakt , że np na dalekim południu te stawki sa nieduze, ale im dalej na północ tym gorzej . Ja to w tym wszystkim tak naprawde nie podziwiam tego z iloma psami sie wygrało ale tego naszego samozaparcia, że nam sie chce jeździc ! Że co chwile sie gdzies pakujemy i jedziemy ! Nie raz słysze ze to wariactow ale mimo wszystko jade. I dlatego zawsze uważam ze zagranicznych cacibów nalezy gratulowac !!![/QUOTE] Nie ważne z iloma ale z jakimi , zdecydowanie wiekszą frajdę mam jak moje psy wygrywają z ładnymi utytułowanymi lhasa i stają w czołówce na " dużych " wystawach , acz czasami przydaje sie i "egzotyczny " Cacib. :-) A co do samych wyjazdów , każdy ma jakies hobby - jeden stoi pod budką z piwem a inny jedzie setki km aby chwilke pobiegać po ringu :-) Quote
Baha Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Maćku wielkie gratulacje, super !!!! Ewa gratulacje za wyhodowanie takiej pięknej suczki - jestem pod wrażeniem;) Quote
Nasza Sfora Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dawno tu nie zaglądałem :eviltong: Maciejko wieeeeeelkie gratki czarne jest piękne :evil_lol: :Dog_run: Quote
EwikB Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [IMG]http://www.dogomania.pl/[URL=http://img695.imageshack.us/i/mufinka18m.jpg/][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/1686/mufinka18m.jpg[/IMG][/URL][/IMG][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/1686/mufinka18m.jpg[/IMG] Tak prezentuje się Mufinka w wieku 18 miesiecy .Maciek raz jeszcze gratki . Quote
Nasza Sfora Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nio Nio :loveu: Tylko na tej fotce troszkę zbrązowiała :evil_lol: :Dog_run: Quote
EwikB Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Po Mufince przyszedł czas na Bafi , która w Presovie na Słowacji wybiegała CAC i res CACIB , ulegając tylko pózniejszej Zwyciężczyni BIS-a :-) Baśka gratki za rozpoczęcie dwóch championatów tydzien po tygodniu , oby tak dalej :-) Natomiast w Bułgarii prezentowała sie Saphira , która zgarneła kolejny CAC, CACIB , BOB koncząc tym samym Grand championat Bułgarii i Ch Bałkanów , a wraz z Alexem wybiegali BIS Par Hodowlanych III . [IMG]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/saphira/safi2.jpg[/IMG] tutaj na fotce z zeszłego roku Quote
Agatka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kolejny wystawowy weekend rozpoczety :) ZAGRZEB 27.02.2010 AMERICAN GIGOLO z Czańca - exc 1 CAJC BOB Junior i finałowa 10 na BIS Junior wystawiany przez NIKOLĘ SMOLIC (DILEMMA KENNEL), któremu ogromnie dziekuję za przygotowanie i pokazanie mojego cycusia, a Marcie Szeląg za zabranie go do Chorwacji ! Quote
Dzidtka_Gl Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 eee no właśnie dostałam smsa a właściwie psalm pochwalny od Nikoli o Richim :) wczoraj Krug BIS na Specjalistycznej, a dziś Richi pokonał psa po nim ( z Sayonara kennel ) a w porównaniu wygrał z siostrą tego psa :) Quote
Recommended Posts