Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okiem laika:
laik wybrał się na wystawę.... po raz pierwszy [IMG]http://www.yorkland.pl/components/com_simpleboard/emoticons/blush.png[/IMG]
Moje wrażenia:
- źle przygotowane miejsce do pokazu yorasków- twarda stercząca trawa za wysoko skoszona wyraźnie przeszkadzała w dobrym zaprezentowaniu piesków
- sędzia kalosz, jego konik - klatka piersiowa. Oceniał chyba na zasadzie losowej bo piękne psy wychodziły z oceną bardzo dobrą a niektóre o wątpliwej urodzie z oceną doskonałą. Powalił mnie przypadek piesia z wystrzyżoną nad oczami grzywką ,dłuuugim ryjkiem i klapniętym uchem - ocena doskonała! Widziałam też piesia z łysymi plackami nad oczami (???)
-powalił mnie przypadek telefonu jednej babki do nie wiem kogo: dziewczyna zapomniała książeczki zdrowia ale nie róbcie problemu....

Zachwycona jestem że poznałam osobiście niesamowitych ludzi i dlatego warto było [IMG]http://www.yorkland.pl/components/com_simpleboard/emoticons/smile.png[/IMG]))) Generalnie cieszę się że mogę uczestniczyć w takich imprezach tylko jako widz [IMG]http://www.yorkland.pl/components/com_simpleboard/emoticons/smile.png[/IMG])))

Posted

Chyba cię nie widziałam :( A co do ocen sędziego to bardzo zaskakujące ale cóż tak bywa a masz może wyniki bo my nie czekalismy do końca po klasie młodziezy zmylismy sie :)

Posted

A my miałyśmy w ocenach (chyba wszystkie z naszej czwórki) sierść standardowa :roll: Mi się sędzia spodobał bo jemu spodobała się Jess :loveu: Nawet na ręce ją wziął i po Czesku do niej mówił :mdleje::roflt:

Posted

Pewnie, że nie był obiektywny. nie mam pojęcia czym sie kierował przy dawaniu doskonałych :cool1: Ale co tam .. ja sie ciesze :grins:

EDIT: Czemu ja Cie nigdy nie mogę spotkać na wystawie? Będziesz w Toruniu?

Posted

w tym roku juz nie męcze mojej Mersedes:shake:Chcialam zrezygnowac z Sopotu,no ale pojechalam z rodzinka na weekend i tak przy okazji wystawilam ,czego teraz zaluje.Szkoda bylo tyle godzin siedziec bez sensu.W nastepnym roku znowu zaczniemy,w tym juz osiagnela duzo:loveu: wiec teraz odpuszczamy;)
Pozdrawiam
Renata

Posted

Acha .. no szkoda :( Ja mam nadzieję, ze uda nam się hodowlankę zrobic w tym roku (tylko doskonałe wchodzą w gre :p) Jak się uda to w przyszłym roku raczej jeździć nie bedziemy. No chyba, że maleństwo się dla mnie urodzi jeszcze w tym roku to się pokażemy w szczeniakach :loveu:

Posted

no ja juz Hodowlanke dawno zrobilam ,teraz to tylko dla przyjemnosci jeździmy.Ogolnie to mialam ten rok sobie odpuscic ,ale jakos tak wyszlo ze nie wytrzymalam i pojechalam na niektore wystawy.Oczywiscie nie zaluje;):loveu:
Mersedes na wystawy zaczela jeździc od szczeniaka,juz dwa lata minęly,wiec trzeba jej dac troszke odpocząc;)