Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie co sądzicie o tych karmach ??
Interesują mnie głównie karmy dla szczeniąt i juniorów dużych ras :

[B]CUCCIOLI 2 KOMPLETNA kompletna karma dla szczeniąt w drugim okresie rozwoju

[/B][B]DOG CLUB PREMIUM JUNIOR karma dla szczeniąt ras dużych i olbrzymich od 4 miesiąca życia.
[/B]
Jak mają się te karmy do puriny pro plan i proformance??

Czy ktoś je stosował u swoich psów i jak się po nich miały ??

Gdzie je można dostać ??

Ewentualnie dystrybutor w Małopolsce..

• 2 weeks later...
Posted

Jak chciałam na spróbunek wziąć worek tego cuda to w sklepie internetowym mi odradzili, że słabej jakości karma. A chciałam wziąć tą wersję "mocniejszą", rybną. Jak dla mnie to kiszka. Podają skład "mięso" czyli nie mączka więc tak na dobrą sprawę pierwszym a i głównym składnikiem jest kukurydza.

• 11 months later...
Posted

Karmy przereklamowane,żle zbilansowane,OGROMNE QUPY 2 PSÓW(TO NIE PRZYPADEK).Ogólnie fatalna,kiepskiej jakości karma, do tego dochodzi nieudolna dystrybucja i tyle o Włoskich pseudo cudach Dog Club.
Wyższej lini nie kupowałem więc się nie wypowiadam,ten opis dotyczy tylko Dog Club.Nie polecam szkoda kasy.

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
Posted

[quote name='GATUSO']Karmy przereklamowane,żle zbilansowane,OGROMNE QUPY 2 PSÓW(TO NIE PRZYPADEK).Ogólnie fatalna,kiepskiej jakości karma, do tego dochodzi nieudolna dystrybucja i tyle o Włoskich pseudo cudach Dog Club.
Wyższej lini nie kupowałem więc się nie wypowiadam,ten opis dotyczy tylko Dog Club.Nie polecam szkoda kasy.[/QUOTE]

widze że jakaś nowa karma "budżetowa" :(