GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 emilia2280 napisał(a):no to byle mieli wytrzymale nerwy na te krzyki malej rozdarciuszki! moze jak ona bedzie sama, bez innych zwierzat, to sie uspokoi :roll: Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Nikusia pojechala do swojego domku, po weekendzie beda fotki ciotka emdziolek na dogo byla ale Niki nie odwiedzila :mad: mozna zmieniac tytul Quote
emdziolek Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 GameBoy napisał(a):Nikusia pojechala do swojego domku, po weekendzie beda fotki ciotka emdziolek na dogo byla ale Niki nie odwiedzila :mad: mozna zmieniac tytul Już jestem bardzo sie ciesze ze mały dzierun ma domek. mam nadzieje ze fajni ludzie ją wzieli. Juz zmieniam tytuł. Oby wiecej tak szybkich adopcji:multi: Quote
GameBoy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wzieli ja Ci ludzie, ktorym wysylalam jej fotki zanim ona do mnie przyjechala wiec byli nastawieni na malego szczekuna na mala przyszlo 30 zl za bazarek wydalam 78 ( vetminth plus antybiotyk na swierzb) w poniedzialek, najpozniej wtorek beda foty Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 emdziolek bywasz na dogo a nawet nie podniesiesz bazarkow a dlug po malej zostal zreszta byl jeszcze kupowany frontline teraz mi sie przypomnialo Quote
emdziolek Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Śliczna z niej dziewczynka.:loveu::loveu::loveu: Oby dobrze sie chowała i była grzeczna. GameBoy mam dla Ciebie pieniążki, wyslij mi nr konta na PW. Quote
Recommended Posts