Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']uszy to uszy ale jezory .....czasem wogole trudno sie nadziwic ilez to blota mozna se nawsadzac na jezor i zeby:mad: :roll: :lol:[/QUOTE]

I tak najfajniej jest jak mamusia (ja:cool3: ) wykąpię moją malusią córeczkę, a ta pójdzie na spacer i położy się w największej kałuży jak jest w okolicy tak abym nie mogła po nia pójść:mad: :mad: :mad:

Ja nie miałam problemów z wodą Szira odrazu wiedziała że to fajoska zabawa:multi: nigdy jej nie zmuszałam:shake: teraz dopiero mam problem bo jak zobaczy wodę to juz nic się nie liczy tylko ona:angryy:
Uczyłam wchodzić do wody goldena mojego brata i wchodziłam razem z nim:roll: co prawda byłam cała podrapana ale nauczył sie i już sam pływa:lol:

Posted

[quote name='Żmija']Najfajniejsze są kaluże z olejem silnikowym. Można w nich super leżeć na grzbiecie i udawać , że się umarło:lol:[/quote]moze to sposob na sucha skore:lol:

• 2 years later...
Posted

Chcialam tylko dodac, ze moja psiunia sie w koncu przemogla do wody. Bylam z nia na basenie dla psow dwa razy a potem latem plywalysmy juz razem. Niestety sama wejdzie tylko tam gdzie ma grunt - na glebsza wode trzeba ja zawsze pierwszy raz wrzucic hahaha :loveu: ( Tak wiem potepialam to strasznie ale jednak jej to na dobre wychodzi)

Za to potem smiga jak ryba i ma niesamowita frajde. Sama wskakuje i wyskakuje :multi:Plywa za pilkami, kijkami a bywa ze i kaczkami.

Pozdrawiamy!