hanek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Kilka dni temu lecznica otrzymała zgłoszenie o potrąconej suczce. Nie było to nic groźnego, teraz już tylko trochę utyka na tylną łapkę. Rozwiesiliśmy ogłoszenia, może znajdzie się właściciel. Jeżeli nie, to szukamy nowego. W lecznicowym boksie jest okropnie, szukamy DT żeby ją zaopiekować. Sunia jest młodziutka, spokojna. Wystraszona całą sytuacją. Ma obiecaną darmową sterylizację. Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Czarnulka ukaze sie w Przelomie jutro jako zaginiona, a jak nie znajdzie sie wlascieciel to juz mamy DT, zgodzila sie i tym razem wspanialomyslna mama Goni. Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ada-jeje napisał(a):Czarnulka ukaze sie w Przelomie jutro jako zaginiona, a jak nie znajdzie sie wlascieciel to juz mamy DT, zgodzila sie i tym razem wspanialomyslna mama Goni. Hurrra! sliczna sunia i DT tak szybko:lol: Quote
Weronikaa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wspaniale :loveu: Trzeba by jej jakieś imię wymyślić :cool3: Tak samo, jak tej suni, której wątek zakładałam dziś... Quote
hanek Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ada-jeje napisał(a):Czarnulka ukaze sie w Przelomie jutro jako zaginiona, a jak nie znajdzie sie wlascieciel to juz mamy DT, zgodzila sie i tym razem wspanialomyslna mama Goni. Ufff! Cudownie! Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Trzymajmy kciuki, bo na nasze rozwieszone plakaty zglsila sie chetna pani na sunie j:loveu: ak sie nie znajdzie wlasciciel, no i oczywiscie jak sunia ja zaakceptuje. Quote
hanek Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ada-jeje napisał(a):Trzymajmy kciuki, bo na nasze rozwieszone plakaty zglsila sie chetna pani na sunie j:loveu: ak sie nie znajdzie wlasciciel, no i oczywiscie jak sunia ja zaakceptuje. Tak? A na plakatach był mój numer telefonu, to do kogo ona się zgłosiła? Quote
Weronikaa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Uaaał, jakie wieści fajne :loveu: ! ale nie zapeszam ;) ciiiii.... :cool3: Quote
IKA & SONIA Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 To pięknie :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Zglosila sie do szefowej lecznicy, to od niej mam ta wiadomosc. Quote
Jade_Natalia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A ja dzisiaj widziałam psinkę:loveu:. Akurat jak odjeżdżałyśmy z IKA&SONIA suczka szła z wetką na spacer. Jest śliczna:lol: Quote
Ada-jeje Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No bo dzisiaj sunia byla poddana sterylce. :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jade_Natalia napisał(a):Jest śliczna:lol: Potwierdzam w całej rozciagłości :loveu: Quote
Weronikaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 A ja hopnę, i też dołączę się do zachwytów, bo - choć jej nie widziałam na zywo - to na zdjęciach wydaje się być prześliczna :loveu: Quote
hanek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Sunia jest już wysterylizowana i prawdopodobnie pojedzie na DT do pani Kasi. Quote
Ada-jeje Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Sunia juz jest u p. Kasi, najgorzej jak zwykle przyjela ja Rudaska, :mad: ona to jest maly Pibull. Czarnulka gotowa do adopcji, kochana psinka, w lecznicy na dzien dobry Uli pokazala zabki ale tylko dlatego ze Ulka zbyt pewnie do niej podeszla ale juz jak zalozylysmy petele ze smyczy wyszla bez oporu a w aucie po chwili juz nas lizala. :loveu: Trafila pechowo bo jedna dobe miala DS ale nowi wlasciele zachowali sie w stosunku do niej tak jak by byla u nich zawsze. Ze strachu sunia posikala sie i zrobila koope za co panstwo ja skarcili a wtedy probowala sie bronic, no i juz jej nie chcieli.:angryy: Tacy to powinni sobie pluszaka kupic a nie zywego psa. :angryy: Quote
Ada-jeje Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Poczekajmy co na twoje oswiadczenie powie Usia. (Ula) Quote
IKA & SONIA Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 hanek napisał(a):Oświadczam, że sunia ma na imię Usia! :-o A kto tak ochrzcił maleńką? :evil_lol: Quote
hanek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 IKA & SONIA napisał(a)::-o A kto tak ochrzcił maleńką? :evil_lol: JA! Bo ma wydatne uszy a imię było na gwałt potrzebne:P Quote
Recommended Posts