Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka dni temu lecznica otrzymała zgłoszenie o potrąconej suczce. Nie było to nic groźnego, teraz już tylko trochę utyka na tylną łapkę.

Rozwiesiliśmy ogłoszenia, może znajdzie się właściciel. Jeżeli nie, to szukamy nowego.

W lecznicowym boksie jest okropnie, szukamy DT żeby ją zaopiekować.

Sunia jest młodziutka, spokojna. Wystraszona całą sytuacją. Ma obiecaną darmową sterylizację.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Czarnulka ukaze sie w Przelomie jutro jako zaginiona, a jak nie znajdzie sie wlascieciel to juz mamy DT, zgodzila sie i tym razem wspanialomyslna mama Goni.

Hurrra! sliczna sunia i DT tak szybko:lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Czarnulka ukaze sie w Przelomie jutro jako zaginiona, a jak nie znajdzie sie wlascieciel to juz mamy DT, zgodzila sie i tym razem wspanialomyslna mama Goni.

Ufff! Cudownie!

Posted

Trzymajmy kciuki, bo na nasze rozwieszone plakaty zglsila sie chetna pani na sunie j:loveu: ak sie nie znajdzie wlasciciel, no i oczywiscie jak sunia ja zaakceptuje.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Trzymajmy kciuki, bo na nasze rozwieszone plakaty zglsila sie chetna pani na sunie j:loveu: ak sie nie znajdzie wlasciciel, no i oczywiscie jak sunia ja zaakceptuje.

Tak? A na plakatach był mój numer telefonu, to do kogo ona się zgłosiła?

Posted

Sunia juz jest u p. Kasi, najgorzej jak zwykle przyjela ja Rudaska, :mad: ona to jest maly Pibull. Czarnulka gotowa do adopcji, kochana psinka, w lecznicy na dzien dobry Uli pokazala zabki ale tylko dlatego ze Ulka zbyt pewnie do niej podeszla ale juz jak zalozylysmy petele ze smyczy wyszla bez oporu a w aucie po chwili juz nas lizala. :loveu: Trafila pechowo bo jedna dobe miala DS ale nowi wlasciele zachowali sie w stosunku do niej tak jak by byla u nich zawsze. Ze strachu sunia posikala sie i zrobila koope za co panstwo ja skarcili a wtedy probowala sie bronic, no i juz jej nie chcieli.:angryy:
Tacy to powinni sobie pluszaka kupic a nie zywego psa. :angryy: