Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Kochani!! Jestem przeszczęśliwa, bo nareszcie mamy internet w domku!! :laola:

W nagrodę, za tak długie oczekiwanie na moje fotki z Krakowa, postanowiłam przygotować dla Was solidną fotorelację :cool3:
Zaczynamy od Panów:

INOCHI-O KARERU Halne Wzgórze

Akita u Izis (FCI) YORITO

INOCHI-O KARERU Halne Wzgórze i Jola:lol:

HOKARI-TAKAI Halne Wzgórze

jeszcze raz HOKARI-TAKAI Halne Wzgórze

CHIRU Yamamoto i Ola :lol:

ASHI Joko-Inu

EGER Porażynianka

DAIKO Pa-Lis (przepraszam za ściętą głowę :oops: )

ASHI Joko-Inu i Klaudia (zapewniam, że to napewno Klaudia;) )

jeszcze raz DAIKO Pa-Lis

BIMBO Yamamoto

BOS Kumade

Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI

jeszcze raz Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI

Na dziewczynki musicie jeszcze troszeczkę poczekać :cool3:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz dziewczynki:

ARASHI Tajgeta (proszę zwrócić uwagę na dłoń wystawcy :loveu: )

KITSUNE Halne Wzgórze i Kasia :lol:

jeszcze raz ARASHI Tajgeta

ponownie nasza biała dama :cool3:

jeszcze raz KITSUNE Halne Wzgórze

YOSHI Rilaf

I YOSHI Rilaf, II MALWA Puchate Kreple, III REN'AI SABI Halne Wzgórze, IV Tycon EMI GO

I BARA Yamamoto, II MIDORI Turzycowa Dolina

CACIB YOSHI Rilaf, res.CACIB BARA Yamamoto

BOB Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI

Wybaczcie, że tak mało zdjęć dziewczynek, ale my też musieliśmy nagadać się z pozostałymi wystawiającymi :razz:

Posted

[quote name='Agappe']będę upierdliwa, ale trudno.. musze.. zbliża się kolejny wystawowy weekend a jeszcze ogromne zaległości z poprzednich.. może ktoś uzupełnić Kraków?

Międzynarodowa wystawa w Krakowie - 24-25.06.2006, sędzia Theo Lennen (B)

psy - kl.młodzieży wynik
INOCHI-O KARERU Halne Wzgórze oc.bardzo dobra, lokata I
Akita u Izis (FCI) YORITO oc.bardzo dobra, lokata II
psy - kl.pośrednia wynik
HOKARI-TAKAI Halne Wzgórze oc.bardzo dobra, lokata II
Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NPwR, CACIB, Zw.Rasy
psy - kl.otwarta wynik
ASHI Joko-Inu oc.doskonała, med.złoty, lokata I. CWC
CHIRU Yamamoto oc.bardzo dobra, lokata II
DAIKO Pa-Lis lokata III
EGER Porażynianka lokata IV
Akita u Izis (FCI) UMON nieobecny
psy - kl.championów wynik
BIMBO Yamamoto oc.doskonała, med.srebrny, lokata II
BOS Kumade oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, res.CACIB
suki - kl.młodzieży wynik
ARASHI Tajgeta oc.bardzo dobra, lokata I
CAMA Dolina Wiązów nieobecna
IRU Halne Wzgórze nieobecna
KITSUNE Halne Wzgórze oc.bardzo dobra, lokata II
KONICHIWA Halne Wzgórze nieobecna
Akita u Izis (FCI) YOKO nieobecna
suki - kl.pośrednia wynik
Tycon EMI GO oc.??, lokata IV
MALWA Puchate Kreple oc.bardzo dobra lokata II
REN'AI SABI Halne Wzgórze lokata III
YOSHI Rilaf oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NSwR, CACIB
suki - kl.otwarta wynik
BARA Yamamoto oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, res.CACIB
MIDORI Turzycowa Dolina lokata II
SHIRA TORI Eskimo River nieobecna

Na różowo dodałam to co wiem, z resztą niektórych wyników można się dowiedzieć ze zdjęć, które wkleiłam :p

Posted

Kasia i Łukasz - na wystawie w Krakowie przemknęliście tylko; nie zdążyłam nawet do Was podejść:oops: .
A rękę z ozdobnikiem - widziałam!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Kasia i Łukasz - na wystawie w Krakowie przemknęliście tylko; nie zdążyłam nawet do Was podejść:oops: .
A rękę z ozdobnikiem - widziałam!
Pzdr.

Asiaczek, widziałam Ciebie przy naszym ringu, rozmawiałaś wtedy z Lilką. Chciałam potem z Tobą porozmawiać, ale jak się ponownie odwróciłam, Ciebie już niestety nie było :shake:

Posted

[quote name='Agappe']Kasia, dziękuję za uzupełnienie wyników :))
masz może jakies dokłądniejsze zdjecie YOSHI Rilaf??

Daria, wstyd się przyznać, ale te zdjęcia YOSHI Rilaf, które wstawiłam, to najlepsze jakie mam z tej wystawy :oops:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Asiaczek, widziałam Ciebie przy naszym ringu, rozmawiałaś wtedy z Lilką. Chciałam potem z Tobą porozmawiać, ale jak się ponownie odwróciłam, Ciebie już niestety nie było :shake:
No nie wyszło nam to spotkanie.:niewiem:
Pzdr.

Posted

Stawka na Warszawe.. chyba nikogo nie pominęłam..
Mico Francisco J.F., Bydgoszcz Akita, pies, młodzieży - ARASHI TOMODACHI
Stępień Waldemar, Radom Akita, pies, młodzieży - ISSUN BOSHI Halne Wzgórze (FCI)

Chade Marianna, Stronie Śląskie Akita, pies, pośrednia - HOSEKI Halne Wzgórze (FCI)
Czosnyka Paweł, Warszawa Akita, pies, pośrednia - FOKUS Roal
Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, pośrednia - MARMUR Puchate Kreple
Topolewicz Piotr, Warszawa Akita, pies, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YORITO

Przedpełski Łukasz, Płock Akita, pies, otwarta - AKAI Bieżynaki
Pietschl Zbigniew, Warszawa Akita, pies, otwarta - TCHIKADO Co Ty na To

Szeremeta Jakub Maciej, Gdańsk Akita, pies, championów - TANOSHIMI-GO Dogutti

Lewandowska Patrycja, Gdynia Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI)
Chade Marianna, Stronie Śląskie Akita, suka, młodzieży - NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze
Rymarczyk Agnieszka, Jabłonna Akita, suka, młodzieży - OHISAMA Co Ty na To

Andrzejewska Paulina, Warszawa Akita, suka, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YOKO
Barańska Krystyna, Józefów Akita, suka, pośrednia - OSAMERU Co Ty na To
Migdał Dariusz, Brwinów Akita, suka, pośrednia - REN'AI SABI Halne Wzgórze (FCI)

Weigel Karolina, Warszawa Akita, suka, otwarta - AKARI Fakira (chyba im się coś pomyliło i powinno być Bakira?)
Jahns Piotr, Warszawa Akita, suka, otwarta - BARA Yamamoto FCI
Plaza Tomasz, Krzymów Akita, suka, otwarta - DAICHI Omono Gawa
Stępień Waldemar, Radom Akita, suka, otwarta - FUJIN Yamamoto
Clark Elżbieta, Brwinów Akita, suka, otwarta - MAYUMI Turzycowa Dolina

Durski Krzysztof, Łódź Akita, suka, championów - BU Yamamoto

Posted

stawka na jutrzejszy ustroń - wyjątkowo dużo jak na to miasto ;)

Psy - Rüden

Klasa młodzieży - Jugendklasse
428. KOFUKU Halne Wzgórze, czerwone, 20.08.2005, 9280a/V/05, PKR w przygotowaniu (YUU GO SHUN'YOU KENSHA-SAYONARA Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks, Legnicka 39, 43-300 Bielsko-Biała, Polska

Suki - Hündinnen

Klasa młodzieży - Jugendklasse

429. ARASHI Tajgeta, białe, 15.05.2005, 5827/XXIX/05, PKR.V-12167 (Mł.Ch.Pl, Ch.Pl BOS Kumade-Ml.Ch.Pl KENJIKO Tajgeta), hod. Iwona Miśkiewicz, wł. Katarzyna Jabłońska, T. Weyssenhoff 16/20, 42-200 Częstochowa, Polska

430. JCHIBUSA Halne Wzgórze, czerwone, 23.08.2005, 9281/V/05, PKR w przygotowaniu (KAJITSU NO DAJJCHI-GO-MOMIJI Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks, Legnicka 39, 43-300 Bielsko-Biała, Polska

Klasa pośrednia - Mittelklasse

431. MALWA Puchate Kreple, czerwone, 09.11.2004, 22210/III/04, PKR.V-11878 (AKEBONO z Bambusovaho Haje-GAMA Puchate Kreple), hod. Maria Wrona, wł. Maria Wrona, M.Kopernika 9, 41-409 Mysłowice

Posted

Olsztyn dzisiejszy sędzia P.Małgorzeata Supronowicz
Lewandowska Patrycja, Gdynia Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI)
Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, otwarta - MARMUR Puchate Kreple

po prostu dzikie tłumy ;)

Posted

Agappe napisał(a):
Olsztyn dzisiejszy sędzia P.Małgorzeata Supronowicz
Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, otwarta - MARMUR Puchate Kreple

po prostu dzikie tłumy ;)

W Augustowie będzie lepiej:całe 3 !!!!!akity!:evil_lol: :evil_lol: a shib....sztuk...1!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ile fot mozna zrobić....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Augustów
FCI 255 - Akita
Psy - Dogs
Klasa młodzieży / Youth Class
314 NORITSU-GO Matagiinu PL, biała, 27-06-2005, PKR w przygotowaniu, 7397/VI/05, (OKII Matagiinu PL - SAKE Fukura), hod. L.D. Rozmysłowicz, wł. Jacek - doskonała, lokata I, bez ZW.Mł
Biegański, 16-010 Wasilków, ul.Kryńska 12, Polska
Klasa otwarta / Open Class
315 OKII Matagiinu PL, czerwona, 30-12-2002, PKR.V-10610, 6800/VI/02, (Int.Ch. RENGOKU DE LA Vallee des Dragons Sacres - AKIRA Furia), hod. L.D.
Rozmysłowicz, wł. L.D. Rozmysłowicz, 15-351 Białystok, ul.Wiejska 77 m.1, Polska - doskonała, lokata I, CWC, NPwR
Suki - Bitches
316 ARASHI Tajgeta, biała, 15-05-2005, PKR.V-12167, 5827/XXIX/05, (Mł.Ch.PL, Ch.PL, Zw.KL BOS Kumade - Mł.Ch.PL KENJIKO Tajgeta), hod. Iwona Miśkiewicz, wł.
Katarzyna Jabłońska, 42-200 Częstochowa, ul.Teresy Weyssenhoff 16 m.20, Polska - doskonała, lokata I, Zw.Mł. <tym samym zakończyła Młodzieżowy Championat>, NSwR <chyba coś sie w regulaminie zmieniło, bo już po raz kolejny pies dostaje Zw.Mł. i NS/PwR:roll: >, BOB

Posted

[SIZE="5"]BABA od Matagi, ZW.MŁ., ZW.RASY, BOG III!!!!!!
[SIZE="4"]gratulacje dla Lili, Martyny i oczywiście Kasi i Łukasza!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Gratulacje BOBów dla ARASHI i jej właścicieli oraz dla BABY i OKIEGO i jej całego klanu Matagi ! SUPER!!!!! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Generalnie To i dla Iwony (Tajgeta)Gratulacje!!!!! Myślę że dumna jest wielce!!!!:loveu:

Posted

Agappe napisał(a):
Augustów
FCI 255 - Akita
Psy - Dogs
314 NORITSU-GO Matagiinu PL, biała, 27-06-2005, PKR w przygotowaniu, 7397/VI/05, (OKII Matagiinu PL - SAKE Fukura), hod. L.D. Rozmysłowicz, wł. Jacek - doskonała, lokata I, bez ZW.Mł
Biegański, 16-010 Wasilków, ul.Kryńska 12, Polska
Klasa otwarta / Open Class
315 OKII Matagiinu PL, czerwona, 30-12-2002, PKR.V-10610, 6800/VI/02, (Int.Ch. RENGOKU DE LA Vallee des Dragons Sacres - AKIRA Furia), hod. L.D.
Rozmysłowicz, wł. L.D. Rozmysłowicz, 15-351 Białystok, ul.Wiejska 77 m.1, Polska - doskonała, lokata I, CWC, NPwR
Suki - Bitches
316 ARASHI Tajgeta, biała, 15-05-2005, PKR.V-12167, 5827/XXIX/05, (Mł.Ch.PL, Ch.PL, Zw.KL BOS Kumade - Mł.Ch.PL KENJIKO Tajgeta), hod. Iwona Miśkiewicz, wł.
Katarzyna Jabłońska, 42-200 Częstochowa, ul.Teresy Weyssenhoff 16 m.20, Polska - doskonała, lokata I, Zw.Mł. <tym samym zakończyła Młodzieżowy Championat>, NSwR <chyba coś sie w regulaminie zmieniło, bo już po raz kolejny pies dostaje Zw.Mł. i NS/PwR:roll: >, BOB

Daria i abigail, Bardzo Wam dziękujemy za gratki :lol:

Małe sprostowanie do tego co napisała Daria, ARASHI otrzymała oc.dosk., lokatę I, Zw.Mł. i NJwR, więc wszystko odbyło się regulaminowo, bo do porównania o BOB konkurują ze sobą NSwR, której w tym przypadku nie było, NPwR i NJwR. Aszi niestety nie ukończyła jeszcze Młodzieżowego Championatu, to jest dopiero jej drugie Zw.Mł :cool3:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Daria i abigail, Bardzo Wam dziękujemy za gratki :lol:

Małe sprostowanie do tego co napisała Daria, ARASHI otrzymała oc.dosk., lokatę I, Zw.Mł. i NJwR, więc wszystko odbyło się regulaminowo, bo do porównania o BOB konkurują ze sobą NSwR, której w tym przypadku nie było, NPwR i NJwR. Aszi niestety nie ukończyła jeszcze Młodzieżowego Championatu, to jest dopiero jej drugie Zw.Mł :cool3:

wprowadzono mnie w błąd??? albo hmm może Lila powiedziała, że BABA ukończyła Mł.Championat? ;p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...