Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Kochani!! Jestem przeszczęśliwa, bo nareszcie mamy internet w domku!! :laola: W nagrodę, za tak długie oczekiwanie na moje fotki z Krakowa, postanowiłam przygotować dla Was solidną fotorelację :cool3: Zaczynamy od Panów: INOCHI-O KARERU Halne Wzgórze Akita u Izis (FCI) YORITO INOCHI-O KARERU Halne Wzgórze i Jola:lol: HOKARI-TAKAI Halne Wzgórze jeszcze raz HOKARI-TAKAI Halne Wzgórze CHIRU Yamamoto i Ola :lol: ASHI Joko-Inu EGER Porażynianka DAIKO Pa-Lis (przepraszam za ściętą głowę :oops: ) ASHI Joko-Inu i Klaudia (zapewniam, że to napewno Klaudia;) ) jeszcze raz DAIKO Pa-Lis BIMBO Yamamoto BOS Kumade Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI jeszcze raz Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI Na dziewczynki musicie jeszcze troszeczkę poczekać :cool3:
Agappe Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 wspaniale!!!! w końcu zdjecia z krakowa zobaczymy do końca :))
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Teraz dziewczynki: ARASHI Tajgeta (proszę zwrócić uwagę na dłoń wystawcy :loveu: ) KITSUNE Halne Wzgórze i Kasia :lol: jeszcze raz ARASHI Tajgeta ponownie nasza biała dama :cool3: jeszcze raz KITSUNE Halne Wzgórze YOSHI Rilaf I YOSHI Rilaf, II MALWA Puchate Kreple, III REN'AI SABI Halne Wzgórze, IV Tycon EMI GO I BARA Yamamoto, II MIDORI Turzycowa Dolina CACIB YOSHI Rilaf, res.CACIB BARA Yamamoto BOB Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI Wybaczcie, że tak mało zdjęć dziewczynek, ale my też musieliśmy nagadać się z pozostałymi wystawiającymi :razz:
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Agappe']będę upierdliwa, ale trudno.. musze.. zbliża się kolejny wystawowy weekend a jeszcze ogromne zaległości z poprzednich.. może ktoś uzupełnić Kraków? Międzynarodowa wystawa w Krakowie - 24-25.06.2006, sędzia Theo Lennen (B) psy - kl.młodzieży wynik INOCHI-O KARERU Halne Wzgórze oc.bardzo dobra, lokata I Akita u Izis (FCI) YORITO oc.bardzo dobra, lokata II psy - kl.pośrednia wynik HOKARI-TAKAI Halne Wzgórze oc.bardzo dobra, lokata II Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NPwR, CACIB, Zw.Rasy psy - kl.otwarta wynik ASHI Joko-Inu oc.doskonała, med.złoty, lokata I. CWC CHIRU Yamamoto oc.bardzo dobra, lokata II DAIKO Pa-Lis lokata III EGER Porażynianka lokata IV Akita u Izis (FCI) UMON nieobecny psy - kl.championów wynik BIMBO Yamamoto oc.doskonała, med.srebrny, lokata II BOS Kumade oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, res.CACIB suki - kl.młodzieży wynik ARASHI Tajgeta oc.bardzo dobra, lokata I CAMA Dolina Wiązów nieobecna IRU Halne Wzgórze nieobecna KITSUNE Halne Wzgórze oc.bardzo dobra, lokata II KONICHIWA Halne Wzgórze nieobecna Akita u Izis (FCI) YOKO nieobecna suki - kl.pośrednia wynik Tycon EMI GO oc.??, lokata IV MALWA Puchate Kreple oc.bardzo dobra lokata II REN'AI SABI Halne Wzgórze lokata III YOSHI Rilaf oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NSwR, CACIB suki - kl.otwarta wynik BARA Yamamoto oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, res.CACIB MIDORI Turzycowa Dolina lokata II SHIRA TORI Eskimo River nieobecna Na różowo dodałam to co wiem, z resztą niektórych wyników można się dowiedzieć ze zdjęć, które wkleiłam :p
Asiaczek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Kasia i Łukasz - na wystawie w Krakowie przemknęliście tylko; nie zdążyłam nawet do Was podejść:oops: . A rękę z ozdobnikiem - widziałam! Pzdr.
Agappe Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Kasia, dziękuję za uzupełnienie wyników :)) masz może jakies dokłądniejsze zdjecie YOSHI Rilaf??
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Asiaczek']Kasia i Łukasz - na wystawie w Krakowie przemknęliście tylko; nie zdążyłam nawet do Was podejść:oops: . A rękę z ozdobnikiem - widziałam! Pzdr. Asiaczek, widziałam Ciebie przy naszym ringu, rozmawiałaś wtedy z Lilką. Chciałam potem z Tobą porozmawiać, ale jak się ponownie odwróciłam, Ciebie już niestety nie było :shake:
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Agappe']Kasia, dziękuję za uzupełnienie wyników :)) masz może jakies dokłądniejsze zdjecie YOSHI Rilaf?? Daria, wstyd się przyznać, ale te zdjęcia YOSHI Rilaf, które wstawiłam, to najlepsze jakie mam z tej wystawy :oops:
Asiaczek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Asiaczek, widziałam Ciebie przy naszym ringu, rozmawiałaś wtedy z Lilką. Chciałam potem z Tobą porozmawiać, ale jak się ponownie odwróciłam, Ciebie już niestety nie było :shake: No nie wyszło nam to spotkanie.:niewiem: Pzdr.
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Asiaczek napisał(a):No nie wyszło nam to spotkanie.:niewiem: Pzdr. Wybierasz się Asiu do Augustowa?? Może tam w końcu byśmy sobie pogadały :cool3:
Agappe Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 to ja jeszcze dodam 1 zdjęcie BARY Yamamoto - Kraków res.CACIB
Asiaczek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Augustów - nie. Ale Białystok - tak. Co Wy na to? Pzdr.
Kasia_i_Łukasz Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Asiaczek, w drugiej połowie sierpnia odpoczywamy w Bieszczadach, więc Białystok nie wchodzi w rachubę :shake:
Agappe Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Stawka na Warszawe.. chyba nikogo nie pominęłam.. Mico Francisco J.F., Bydgoszcz Akita, pies, młodzieży - ARASHI TOMODACHI Stępień Waldemar, Radom Akita, pies, młodzieży - ISSUN BOSHI Halne Wzgórze (FCI) Chade Marianna, Stronie Śląskie Akita, pies, pośrednia - HOSEKI Halne Wzgórze (FCI) Czosnyka Paweł, Warszawa Akita, pies, pośrednia - FOKUS Roal Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, pośrednia - MARMUR Puchate Kreple Topolewicz Piotr, Warszawa Akita, pies, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YORITO Przedpełski Łukasz, Płock Akita, pies, otwarta - AKAI Bieżynaki Pietschl Zbigniew, Warszawa Akita, pies, otwarta - TCHIKADO Co Ty na To Szeremeta Jakub Maciej, Gdańsk Akita, pies, championów - TANOSHIMI-GO Dogutti Lewandowska Patrycja, Gdynia Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Chade Marianna, Stronie Śląskie Akita, suka, młodzieży - NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze Rymarczyk Agnieszka, Jabłonna Akita, suka, młodzieży - OHISAMA Co Ty na To Andrzejewska Paulina, Warszawa Akita, suka, pośrednia - Akita u Izis (FCI) YOKO Barańska Krystyna, Józefów Akita, suka, pośrednia - OSAMERU Co Ty na To Migdał Dariusz, Brwinów Akita, suka, pośrednia - REN'AI SABI Halne Wzgórze (FCI) Weigel Karolina, Warszawa Akita, suka, otwarta - AKARI Fakira (chyba im się coś pomyliło i powinno być Bakira?) Jahns Piotr, Warszawa Akita, suka, otwarta - BARA Yamamoto FCI Plaza Tomasz, Krzymów Akita, suka, otwarta - DAICHI Omono Gawa Stępień Waldemar, Radom Akita, suka, otwarta - FUJIN Yamamoto Clark Elżbieta, Brwinów Akita, suka, otwarta - MAYUMI Turzycowa Dolina Durski Krzysztof, Łódź Akita, suka, championów - BU Yamamoto
Agappe Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 stawka na jutrzejszy ustroń - wyjątkowo dużo jak na to miasto ;) Psy - Rüden Klasa młodzieży - Jugendklasse 428. KOFUKU Halne Wzgórze, czerwone, 20.08.2005, 9280a/V/05, PKR w przygotowaniu (YUU GO SHUN'YOU KENSHA-SAYONARA Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks, Legnicka 39, 43-300 Bielsko-Biała, Polska Suki - Hündinnen Klasa młodzieży - Jugendklasse 429. ARASHI Tajgeta, białe, 15.05.2005, 5827/XXIX/05, PKR.V-12167 (Mł.Ch.Pl, Ch.Pl BOS Kumade-Ml.Ch.Pl KENJIKO Tajgeta), hod. Iwona Miśkiewicz, wł. Katarzyna Jabłońska, T. Weyssenhoff 16/20, 42-200 Częstochowa, Polska 430. JCHIBUSA Halne Wzgórze, czerwone, 23.08.2005, 9281/V/05, PKR w przygotowaniu (KAJITSU NO DAJJCHI-GO-MOMIJI Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks, Legnicka 39, 43-300 Bielsko-Biała, Polska Klasa pośrednia - Mittelklasse 431. MALWA Puchate Kreple, czerwone, 09.11.2004, 22210/III/04, PKR.V-11878 (AKEBONO z Bambusovaho Haje-GAMA Puchate Kreple), hod. Maria Wrona, wł. Maria Wrona, M.Kopernika 9, 41-409 Mysłowice
Agappe Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Olsztyn dzisiejszy sędzia P.Małgorzeata Supronowicz Lewandowska Patrycja, Gdynia Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, otwarta - MARMUR Puchate Kreple po prostu dzikie tłumy ;)
Matagi Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Agappe napisał(a):Olsztyn dzisiejszy sędzia P.Małgorzeata Supronowicz Lewandowska Patrycja, Gdynia Akita, suka, młodzieży - AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Lewandowski Mariusz, Gdynia Akita, pies, otwarta - MARMUR Puchate Kreple po prostu dzikie tłumy ;) W Augustowie będzie lepiej:całe 3 !!!!!akity!:evil_lol: :evil_lol: a shib....sztuk...1!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ile fot mozna zrobić....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:
Agappe Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Augustów FCI 255 - Akita Psy - Dogs Klasa młodzieży / Youth Class 314 NORITSU-GO Matagiinu PL, biała, 27-06-2005, PKR w przygotowaniu, 7397/VI/05, (OKII Matagiinu PL - SAKE Fukura), hod. L.D. Rozmysłowicz, wł. Jacek - doskonała, lokata I, bez ZW.Mł Biegański, 16-010 Wasilków, ul.Kryńska 12, Polska Klasa otwarta / Open Class 315 OKII Matagiinu PL, czerwona, 30-12-2002, PKR.V-10610, 6800/VI/02, (Int.Ch. RENGOKU DE LA Vallee des Dragons Sacres - AKIRA Furia), hod. L.D. Rozmysłowicz, wł. L.D. Rozmysłowicz, 15-351 Białystok, ul.Wiejska 77 m.1, Polska - doskonała, lokata I, CWC, NPwR Suki - Bitches Klasa młodzieży / Youth Class 316 ARASHI Tajgeta, biała, 15-05-2005, PKR.V-12167, 5827/XXIX/05, (Mł.Ch.PL, Ch.PL, Zw.KL BOS Kumade - Mł.Ch.PL KENJIKO Tajgeta), hod. Iwona Miśkiewicz, wł. Katarzyna Jabłońska, 42-200 Częstochowa, ul.Teresy Weyssenhoff 16 m.20, Polska - doskonała, lokata I, Zw.Mł. <tym samym zakończyła Młodzieżowy Championat>, NSwR <chyba coś sie w regulaminie zmieniło, bo już po raz kolejny pies dostaje Zw.Mł. i NS/PwR:roll: >, BOB
Agappe Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [SIZE="5"]BABA od Matagi, ZW.MŁ., ZW.RASY, BOG III!!!!!! [SIZE="4"]gratulacje dla Lili, Martyny i oczywiście Kasi i Łukasza!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Daisunia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Matagi !!! Gratulaaacjeeee :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
abigail Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gratulacje BOBów dla ARASHI i jej właścicieli oraz dla BABY i OKIEGO i jej całego klanu Matagi ! SUPER!!!!! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Generalnie To i dla Iwony (Tajgeta)Gratulacje!!!!! Myślę że dumna jest wielce!!!!:loveu:
Kasia_i_Łukasz Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Agappe napisał(a):Augustów FCI 255 - Akita Psy - Dogs Klasa młodzieży / Youth Class 314 NORITSU-GO Matagiinu PL, biała, 27-06-2005, PKR w przygotowaniu, 7397/VI/05, (OKII Matagiinu PL - SAKE Fukura), hod. L.D. Rozmysłowicz, wł. Jacek - doskonała, lokata I, bez ZW.Mł Biegański, 16-010 Wasilków, ul.Kryńska 12, Polska Klasa otwarta / Open Class 315 OKII Matagiinu PL, czerwona, 30-12-2002, PKR.V-10610, 6800/VI/02, (Int.Ch. RENGOKU DE LA Vallee des Dragons Sacres - AKIRA Furia), hod. L.D. Rozmysłowicz, wł. L.D. Rozmysłowicz, 15-351 Białystok, ul.Wiejska 77 m.1, Polska - doskonała, lokata I, CWC, NPwR Suki - Bitches Klasa młodzieży / Youth Class 316 ARASHI Tajgeta, biała, 15-05-2005, PKR.V-12167, 5827/XXIX/05, (Mł.Ch.PL, Ch.PL, Zw.KL BOS Kumade - Mł.Ch.PL KENJIKO Tajgeta), hod. Iwona Miśkiewicz, wł. Katarzyna Jabłońska, 42-200 Częstochowa, ul.Teresy Weyssenhoff 16 m.20, Polska - doskonała, lokata I, Zw.Mł. <tym samym zakończyła Młodzieżowy Championat>, NSwR <chyba coś sie w regulaminie zmieniło, bo już po raz kolejny pies dostaje Zw.Mł. i NS/PwR:roll: >, BOB Daria i abigail, Bardzo Wam dziękujemy za gratki :lol: Małe sprostowanie do tego co napisała Daria, ARASHI otrzymała oc.dosk., lokatę I, Zw.Mł. i NJwR, więc wszystko odbyło się regulaminowo, bo do porównania o BOB konkurują ze sobą NSwR, której w tym przypadku nie było, NPwR i NJwR. Aszi niestety nie ukończyła jeszcze Młodzieżowego Championatu, to jest dopiero jej drugie Zw.Mł :cool3:
Asiaczek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No, Kochani, wielkie gratki dla Arashi i Matagi i (special order!) dla BABY! Baba zostanie nasza maskotką akitową! (chyba). Pzdr.
Agappe Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Daria i abigail, Bardzo Wam dziękujemy za gratki :lol: Małe sprostowanie do tego co napisała Daria, ARASHI otrzymała oc.dosk., lokatę I, Zw.Mł. i NJwR, więc wszystko odbyło się regulaminowo, bo do porównania o BOB konkurują ze sobą NSwR, której w tym przypadku nie było, NPwR i NJwR. Aszi niestety nie ukończyła jeszcze Młodzieżowego Championatu, to jest dopiero jej drugie Zw.Mł :cool3: wprowadzono mnie w błąd??? albo hmm może Lila powiedziała, że BABA ukończyła Mł.Championat? ;p
Recommended Posts