Agappe Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 czyli sie pomylili.. nie pierwszy raz.. w polskich katalogach też są takie ciekawostki.. a suczka w rękach pl czy lt?
Asiaczek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Agappe napisał(a):czyli sie pomylili.. nie pierwszy raz.. w polskich katalogach też są takie ciekawostki.. a suczka w rękach pl czy lt? Właściciel - RUDOKAS z Wilna. Znaczy Litwa. Pzdr.
Asiunia02 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 abigail napisał(a):Przypomniało mi się Asiunia, a propos Calineczki i wzrostu suczek- jak w Poznaniu w 2003 r., jak wystawialiście Waszą Chikakę chyba w szczeniętach, Rubaszny znajomy hodowca odhodowujący dorodne akitki wołał na nią, że to z pewnością shiba (na caałą halę!!) hi, hi!!!! Ta wystawa była dla Chikaki straszna, bo pierwsza i pierwszy raz w hali i jeszcze przy wejściu na ring ugryz ja pies :( ale za to za rok sie super pokazała. Na niejednej wystawie takie cos słyszałam i nadal słysze, ale jakos tytułów to ona duzo uzbierała i wiecej jej nie trzeba. No moze jeszcze Inter ale najpierw maluchy, jesli sie uda ;)
Asiaczek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja, jak słysze takie bajdurzenia (o ilości tytułów), to mnie krew zalewa. Jak ktoś chce, to niech jeżdzi i niech jego psiaki zdobywaja moc tytułów. To sprawa osobista każdego z nas. Mam pieniadze, mam psa, którego chcę pokazać, to jeżdżę! Koniec i kropka. Pzdr.
weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 stawka akit w Kaliszu: PSY Klasa Młodzieży 466 OMOSHIROI CO TY NA TO Klasa Pośrednia 467 FINIGAN SAGUARO NEO 468 GAL PORAŻYNIANKA Klasa Otwarta 469 CZANDOR PORAŻYNIANKA Klasa Championów 470 BOS KUMADE 471 RENGOKU DE LA VALLEE DES DRAGONS SACRES SUKI Klasa Młodzieży 472 CAMA Z DOLINY WIĄZÓW Klasa Pośrednia 473 DAICHI OMONO GAWA 474 SEJKO ESKIMO RIVER Klasa Otwarta 475 FIDŻI ROAL 476 U-SUSHI RILAF sędzia: Maciej Kozber
weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Chyba znowu jest błąd... [quote name='weihaiwej']Klasa Pośrednia 467 FINIGAN SAGUARO NEO 468 GAL PORAŻYNIANKA 467 FINIGAN SAGUARO NEO 2004-10-01 BRĄZOWE Z CZARNĄ MASKĄ Nr rej. 22596/VII/04 PKR: II-82418 RODZICE O.M. CH.PL. O'PR-CODAN BTTR CH.PL. MINAMOTO VEDA HOD. Blanka Borowiec WŁ. Katarzyna Budkiewicz Leśna 20 55-002 Kamieniec Wr.
abigail Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Asiunia02 napisał(a): Na niejednej wystawie takie cos słyszałam i nadal słysze, ale jakos tytułów to ona duzo uzbierała i wiecej jej nie trzeba. No moze jeszcze Inter ale najpierw maluchy, jesli sie uda ;) Tego Wam i sobie życzę!!!!!:lol: :lol: :lol: choć nie wiem jak nam w tym roku z jednym i drugim pójdzie..... wie to tylko Matka natura i Wola... sędziowska;)
abigail Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja, jak słysze takie bajdurzenia (o ilości tytułów), to mnie krew zalewa. Jak ktoś chce, to niech jeżdzi i niech jego psiaki zdobywaja moc tytułów. To sprawa osobista każdego z nas. Mam pieniadze, mam psa, którego chcę pokazać, to jeżdżę! Koniec i kropka. Pzdr. Asi-aczek chyba Asi-uni do końca nie zrozumiałaś... nie denerwuj się. Chodzi o to że przez niektórych krytykowana suczka, u wielu sędziów, zwłaszcza tych z najwyższych półek zdobyła uznanie, co życzliwie wyrazili przyznawanymi tytułami!!! Oni też jeździli z suczką ją pokazywać, bo gdyby nie chcieli, to by jej zrobili 3 wystawy i koniec! Jakie tabletki dał Ci ten lekarz????.... Może troszkę jakiejś dobrej herbatki ...? hi, hi - nie obraź się za te żarty:loveu:
Asiaczek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 abigail napisał(a):Asi-aczek chyba Asi-uni do końca nie zrozumiałaś... nie denerwuj się. Chodzi o to że przez niektórych krytykowana suczka, u wielu sędziów, zwłaszcza tych z najwyższych półek zdobyła uznanie, co życzliwie wyrazili przyznawanymi tytułami!!! Oni też jeździli z suczką ją pokazywać, bo gdyby nie chcieli, to by jej zrobili 3 wystawy i koniec! Jakie tabletki dał Ci ten lekarz????.... Może troszkę jakiejś dobrej herbatki ...? hi, hi - nie obraź się za te żarty:loveu: Chyba rzeczywiście nie zrozumiałam... sorki. Ale w stosunku do mojej osoby i moich psiaków wielokrotnie spotykałam się z zarzutami, że po co, dlaczego, przecież już wszystko (?) mają itp. A takie gadanie zawsze mnie wqurza!!! Tabletki - nie..., ale herbatki z cytrynkĄ, bez cukru - ZAWSZE!!!:lol: Mam nadzieję, że Asiuni02 nie obraziłam? Pzdr.
abigail Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Asiaczek'] Tabletki - nie..., ale herbatki z cytrynkĄ, bez cukru - ZAWSZE!!!:lol: Mam nadzieję, że Asiuni02 nie obraziłam? Myślę że nieeeee, a herbatka z cukrem i cytrynką to pycha:loveu: Rozumiem że w światku Basenji macie "wesoło"?! tak pewnie w każdej rasie... się ktoś znajdzie!;) pzdr Ciekawe jak tam Helsinki.... ech, szkoda... specjalistyczna chyba jutro nie?! czy pojutrze? LUDZIE! Kiedy mamy trzymać kciuki????????? To przecież ważne!!!!:crazyeye:
weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 abigail napisał(a):LUDZIE! Kiedy mamy trzymać kciuki????????? To przecież ważne!!!!:crazyeye: Specjalistyczna jest w piątek o 9.00, na Europejskiej akity są w sobotę :) Ale myślę, że kcuiki możemy trzymać już!! :multi:
abigail Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 weihaiwej napisał(a):Specjalistyczna jest w piątek o 9.00, na Europejskiej akity są w sobotę :) Ale myślę, że kcuiki możemy trzymać już!! :multi: A mogę jeszcze jutro trochę popracować?????? Od wieczorka będę trzymać:roll: A droga tam dłuuuga... oby szeroka!!!:lol:
weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ha ha ha:lol: , no nie wiem, czy to nie za krótko ;);)
Asiaczek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja wyznaję zasadę, że jak nie mogę trzymać kciuków, to chociaż "myślę pozytywnie" i ... to działa! Spytajcie np. NigdyNigdy (SH). Pzdr.
Agappe Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Matagi'] W ten weekend była cacibówka w Nitrze.Mieliśmy tam akitowego przedstawiciela: AKITA Psy klasa pośrednia 1. DERTO ANUPEV klasa championów 1. E HACKO GO HARUKAZE Suki klasa pośrednia 1. BENI HIME Y HRABOVSKEGO DVORA 2. FUMIKO GO HARUKAZE 3. MALWA PUCHATE KREPLE dosk, lokata II, res.CACIB klasa championów 1. BARA ANUPEV 2. BERI KUMADE Ciekawe jak poszło Malwie?:roll: nic więcej nie wiem
Asiunia02 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Chyba rzeczywiście nie zrozumiałam... sorki. Ale w stosunku do mojej osoby i moich psiaków wielokrotnie spotykałam się z zarzutami, że po co, dlaczego, przecież już wszystko (?) mają itp. A takie gadanie zawsze mnie wqurza!!! Tabletki - nie..., ale herbatki z cytrynkĄ, bez cukru - ZAWSZE!!!:lol: Mam nadzieję, że Asiuni02 nie obraziłam? Pzdr. NIE !!! :) :) Asiaczek ja bym chciała tyle jezdzic co ty :) zazdroszcze Ci tego bardzo i bardzo dobrze, ze jezdzisz i zdobywasz tytułu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoro psy sa piekne to zasługuja na nagrody :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Czy sa juz jakies wiesci z Helsinek ?? chyba tak szybko sie nie doczekamy :placz: :placz:
weihaiwej Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Asiunia02 napisał(a):Czy sa juz jakies wiesci z Helsinek ?? chyba tak szybko sie nie doczekamy :placz: :placz: Musimy poczekać conajmniej do jutra...:roll: Ja też siedzę jak na rozżarzonych węglach :eviltong:
jaszek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 http://img60.imageshack.us/img60/1705/foto20aw.jpg http://img349.imageshack.us/img349/8811/foto59yv.jpg [SIZE="1"][ maksymalne wymiary fotek to 500x500 pikseli! - MOD ]
Asiaczek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Jaszek - zdjęcia, które wstawiłeś/łaś są za duże. Uważaj, bo Moderator może je usunąć lub zamienić w link. pzdr.
NATA123 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witam!:multi: Bardzo się cieszę,że udało mi się wreszcie zarejestrować. Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona. Od roku jestem właścicielką Akity,wabi się Getsu Youbi,jest kochaniutki! Pozdrawiam!
NATA123 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ups!! jestem w trakcie nauki kozystania z Forum dlatego coś mi nie wyszło:oops:
weihaiwej Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witaj NATA123! Super powitać Cię w gronie akiciarzy :D Koniecznie podziel się z nami zdjęciami swojego pupila i napisz o nim coś więcej :) Pozdrawiamy!
Recommended Posts